Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 67-ма тема

• 116 068
  • 733
  •   1
Отговори
# 645
  • сред люляците
Хеей, стига с тез крилца. И аз искааам #Crazy

Крилца сега нямам, но имам един сладкиш с череши Peace

# 646

Мммм, изглежда фантастише!   Heart Eyes bouquet Ходих да го гледам на големите снимки! Peace Grinning

# 647
  Какви вкусотиии! coolcool

Аз днес пак с пържени крилца, защото децата, има ли крилца,не мирясват, докато не изпържа всичките.С добавка картофки и чушки, всичко топло-топло от фритюрника. EmbarassedЗнам,че не е полезно пърженото, ама много вкусно бре... Embarassed
Любимите ми чушкииии.Спомням си,като бях малка как ставах посред нощ,за да изтопя соса от лютите чушки,ням ням.

# 648
  • сред люляците

Мммм, изглежда фантастише!   Heart Eyes bouquet Ходих да го гледам на големите снимки! Peace Grinning

Благодаря!   bouquet

# 649
  • пак на Рив Гош
Хеей, стига с тез крилца. И аз искааам #Crazy

Тайна, присъединявам се към Илрай - и аз искам  Grinning. Добре, че малката не видя снимките, сигурно и тя щеше да поиска  Laughing.
Илрай, страхотен сладкиш!
Иланг-иланг - много интересни тиганички... и апетитни!
Лабрекс, ще проверя какво е беляши, досега не съм ги срещала, а твоите изглеждат подканващо.  Grinning Зиче, и твоят скрипалец ме заинтригува  Grinning

Аз вчера правих един огретен по лионски (демек печени картофи с лук  Wink)

И понеже след Роцев миналата седмица, и аз помъдрях днес - да ви почерпя по случая с една заигравка - ванилов мус със с череши и малко шоколад (вдъхновен от шварцвалдската черешова торта), когото бях отписала при правенето, но който се получи що-годе приличен, макар и несъвпадащ напълно с представите ми  Laughing.

Лек ден!

# 650
Роца, беляшиките са тестена вкусотия и хич не диетична. Моите са фалшивки, а ето как изглеждат истинските:(снимката е от нета)

Искам мус с черешииии......... Heart Eyes Embarassed

# 651
  • София
    ilrai78, аз пък се радвам на сладкишите, сигурно защото не трябва да ям  Cry!Твоя е разкошен, само преглъщам. Peace

А Лабрекс си търси белята с тези тестени вкусотии, после ще трябва да ми плаща дебелариума! Naughty

Неличка, идвай си, ще ти направя всичко,което ти се дояде! Hug

# 652
  • София
Роца, честито ти помъдряване! Много здраве и свободно време да се вихриш в кухнята!
Я, кажи за ваниловия мус, на мен много добре ми изглежда  eat и за Шварцвалд-а си кажи.

# 653
  • София
  Роце, зло да те забрави, не съм те дочела и не съм разбрала!Честито ти помъдряване, но не губи и детското в себе си! newsm51 smile3525 newsm51

# 654
  • Благоевград
Rotsa, честит празник и от мен   bouquet Желая ти много здраве както на теб, така и на семейството ти! Весел Празник!!!   bouquet

# 655
  • Русе/София
Роце,Ч.Р.Д.Да си жива и здрава,късмет,щастие и да те слуша домочадието.  bouquet
ВЕНЕТА това пуешко изглежда превъзходно  chef
DITSAN баниците ти ми  #Crazy
ILRAI78 великолепен сладкиш.  bouquet
Невероятни предложения на салатки,крилца/превзели последните страници/,запеканки и още и още....  chef  bouquet #Crazy
От мен спанак с ориз и пилешко  свински жулиени с тиквички и моркови   кюфтаци със зеленчуци и малка част от питката,че още гореща беше нападната 
Приятен уикенд
 football ribolov cheers

# 656
 Роце, зло да те забрави, не съм те дочела и не съм разбрала!Честито ти помъдряване, но не губи и детското в себе си! newsm51 smile3525 newsm51

И аз така, ама като ме зешемЕДи с тоя мус......

Честит рожден ден! Да си жива и здрава, щастлива и късметлийка и да спретнеш страхотен купон!

# 657
Rotsaq, честит презник и от мене.! Да си жива, здрава, много любов и сбъднати мечти! Hug  bouquet  bouquet  bouquet

Една питка от вчера...
http://doro.snimka.bg/cooking/moite-kulinarni-opiti.287314.18941062

# 658
  • на Земята
medunka320,може ли рецептата за пиле с топено сирене и сметана?Благодаря.

# 659
  • Някъде на път....
Роца, беляшиките са тестена вкусотия и хич не диетична. Моите са фалшивки, а ето как изглеждат истинските:(снимката е от нета)

Искам мус с черешииии......... Heart Eyes Embarassed
Ммммммм!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт