Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 67-ма тема

• 116 288
  • 733
  •   1
Отговори
# 525
  • DE
Добра вечер,
нашата скромна вечеря
Кюфтета и салатка

Лека ноЩ !

# 526
вкусни салати банички кифлички виждат моите очи и въпреки че съм на диета няма как да не им се полюбувам.......страхотни сте...
и днес от мене отново питка...това вече е вторият ми опит.....

и една спаначена супичка съвсем скромна но много вкусна........

и една плодова торта.........

Hug Hug Hug

# 527
При нас - Пържоли

Задушени картофки с масло и сирене

tracy_t ,Роца,Вени,благодаря ви!   bouquet

# 528
Момичета, изморена съм много.....Простете, без коментар ще съм.....Само да отбележа на леля Ог красотите(само заради тях се омъжвам пак), на Стоева качественото количество, Лабрекс отново е с нова рецепта(ти момиче за бан ли плачеш), Бъни - да цункаш Зайче, а на всички останали - големи, големи прегръдки.........

Чейз кейк тортата на Селма - бас ловя,че и тя няма да си я познае......От 1 блат е и отгоре обилно с крем, утре за кафето ще е.....

Майонезения сладкиш с крема на Лаберкс - мила ми Лабрекс, не ескпериментирах, просто купих малка сметана.....

Това, с което на младини свалях  мъж ми

Гръцки картофи на Нордина  bouquet  bouquet  bouquet

Хляб

Лека нощ!!!!!! Hug

# 529
  • София
Ех момичета аз не мога да се похваля снищо,готвя си традиционните манджи,но не ми се снима  Embarassed или по точно по нощите вече ми се спи и не ми е до снимки.
Маме я издай рецептата на това чудно нещо(дето си сваляла половинката),изглежда адски вкусно.

# 530
Маме я издай рецептата на това чудно нещо(дето си сваляла половинката),изглежда адски вкусно.

Гнездо от кайма с яйце и кашкавал отгоре.......

# 531
  • София
  bouquet Лястовичи гнезда с две думи,само кашкавал не слагам отгоре иначе се сетих за рецептата,благодаря все пак.

# 532
Пак пропуснах няколко страници,но с удоволствие ще  разглеждам какво сте приготвили  Hug
Мама Цоцоланка,благодаря ти ,че се довери на моето предложение  Heart Eyes
От днес ...

Спаначени тарталети

# 533
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
имам радостта да постна след Нордина!
Нордина, чудесни тартлети  Heart Eyes

от мен една много ароматна гъбена крем супа с козе сирене.
комбинацията е много приятна - препоръчвам!  Hug

на заден план е хлябът от пещ. пълнозърнест с невероятна коричка Crazy
само хляб мога да ям...

# 534
Здравейте, мили момичета!

matze, Венета, краси.мира, Дес, Гуинет,  кафе със сметана, Денерис, megans, Трейси, Мама Цоцоланка, много ме зарадвахте с похвалите за сватбените ми сладки! Благодаря ви от сърце!   Hug Не очаквах толкова хубави думи, аз самата не бях много доволна от себе си  Blush
Благодаря и за хубавите думи за снимката, тя също е от сватбарските  Laughing

matze, днес си ме изпреварила  Laughing  Hug  Благодаря за рецептата за рулцата! А кюфтенцата с момини сълзички са прекрасни!
кафе със сметана, много вкусно меню!

краси.мира, Aredhel, Гуинет, иланг-иланг, Денерис, megans, TheNMaster, Rumya, medunka320, delicate, много вкусни неща сте показали, във всеки пост си харесах по нещо! За вас   bouquet
labrex, както винаги с нови и интересни предложения!
А н и, ставаш специалист по сандвичите!
Трейси, как я правиш толкова гъста тая супичка?! И твоя аватар е много миличък, само за гушкане! Поласкана съм, че повтаряш моя рецепта! Да ви е сладко!
Мама Цоцоланка, отново разбиващо изобилие!
nordina, страхотни тарталети!

Ето и нашата вечеря:

Ребърца на фурна:

Картофки в плик:

Плодова салатка:

Изостанали сладки:

Лека нощ на всички!

П.С. asyalein, изпревари ме с тази ароматна супичка и чудно хлебче!

# 535
  • забравих си мисълта...
Селма,  Hug ти винаги си извор на чудесни идеи.  Naughty
Краси.мира, то пък точно аз ли ще мога, да те уплаша. Със сигурност - не ... и да ти кажа, че още от сега се радвам на предстоящата среща.  Hug  Heart Eyes
Labrex, пак изкушаваш!  Naughty Неустоими  са ястията ти! То и аз гледам, гледам и ще си я направя салатката май. Като няма кой друг... Wink.
Marieta, ами какво като нямаш фотокамера. То аз като имам, да не мислиш, че я ползвам. Снимам си с GSM-а, та и ти така, докато си купиш нов. 
Леля Ог, пак си се представила отлично, всичко е чудесно. Да ти кажа и тук, че малката принцеска Алекс е голяма сладурана. Да ти е жива и здрава.   
Денерис, много вкусни изглеждат локумките. Ще взема аз, да отскоча до турския магазин за локум.
Megans, ти умора нямаш. Пак си сътворила куп вкусотии.
Tracy_t, чудни питки.
TheNMaster, баничката е убиец! Кажи как я направи, моля те.
Delicate, много апетитни пържолки и картофки със сирене.
Мама Цоцоланка, кога спиш, кога сътвори всички тези вкусотии, а за останалата къщна работа няма, да питам.
Nordina, прекрасни тарталетки.
Asyalein,   кажи рецептата за хляба, моля те.

Аз имах останало  многoлистно тесто и тъй като беше малко, за да направя каквото и да е, реших да го комбинирам с малкото останало маскарпоне и накрая се получи нещо като подобие на тирамису.

# 536
TheNMaster, баничката е убиец! Кажи как я направи, моля те.
Нарежда се точно за 5 мин.....
Нагъвам готовите листи на хармоника и нареждам в  намазнената тавата,Наръсвам сирене и гледам с ръце да порзагъна малко хармоничките,за да попадне по-навътре сиренцето.Отгоре слагам парчена масло.Запичам до порозовяване.Заливам с 3 яйца ,1 кофичка кисело мляко и половин водна чаша газирана вода вода(ако нямаш се смесва + 1/2ч.л. лимонтозу,1/2 ч.л. сода и се налива вода).Пека до готовност на заливката.

П.П. Тази баничка може да се нареди още от вечерта и да се изпече сутринта за закуска,за да е топличка...

# 537
  • Пазарджик/Лондон
Venetta , много вкусно изглежда подобието на тирамису  Wink.

Леля Ог , плодовата ти салата и сладките ти изглеждат много, много вкусно Hug.

У дома снощи хапнахме салата :

Миш- маш :

Скъпият изпържи тиквички, от мен сосчето Joy:

И десерта - Бисквитена  торта с ягоди и шоколад :

Последна редакция: ср, 26 май 2010, 10:16 от Аелис

# 538
Невероятни сте отново момичета   bouquet  bouquet  bouquet
Леля Ог ,Аелис,Нордина,Венета,Мама Цоцоланка,Деликате,Меганс,Трейси_т,Румя,кафе със сметана,Аредхел,Гуинет,Иланг-Иланг,Лабрекс,Селма,Марабу,Дидибу,Линдита,Хъни-Бъни,краси.мира,Роца,Маце,пеп-4о...и всички останали ,които не съм изброила..при всички вас е толкова вкусно.....поздравления....  bouquet  bouquet  bouquet
Ето нещичко и от мен...

Приятен ден на всички... Hug

# 539
Невероятни сте момичета   bouquet   Искам и аз да се похваля какво правих тези дни по вашите рецепти  Hug

Вишнев пай на  Тина-Рина                            Десерт от грис на Лабрекс

Шоколадово-бананов кекс на Селма        Мъфини по рецепта кекс Антикриза (забравих на кого е рецептата  Embarassed , но хиляди целувки  Heart Eyes

Питка на Макс-мама   bouquet  bouquet    и пак такава питка

А това е първа направена от мен торта за рожд. ден на мъже ми.

И тук искам да поблагодаря г-жа Стихийно Бедствие, за помощ   bouquet
Досаждах и на лични и тя търпеливо ме насочваше къде да намирам инфо за тортата.

Отивам да готвя Ориз със спанак  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт