Аква Азур Св.Константин и Елена. Впечатления?

• 7 064
  • 23
  •   1
Отговори
  • out of space
Интересува ме мнението на тези, които са почивали в Аква Азур. Хареса ли ви? http://www.aquaazur.com/

# 1
И мен това ме интересува и водата във вътрешния басейн топла ли е?  newsm78

# 2
  • out of space

В неделя се върнах от там.

Във вътрешния водата е около 17 градуса, но самия басейн хич не ми хареса....плитък и баш пред външната врата.
Питай ако нещо друго те интересува.

# 3
17- сериозно ли?
Как са стаите, поддръжката и  храната?

# 4
  • out of space
Стаите са чудесни, ново и чисто, гледката от терасата е страхотна. Искайте да ви настанят на по-висок етаж, над 5-ти примерно, за да виждате морето.

Чистят всеки ден, всички са много любезни.

Храната...хмм....яденето е в огромно количество и най-разнообразно, но ползват кофти продукти- соева шунка, сирене от растителни мазнини, кашкавала също...добре че готвача си го бива.

Единствено ме отвратиха повечето чужденци, особено руснаците и поляците. Е няма такива пияни свини  Sick Нали алкохол на аванта- повръщат и после пак на бара, падат, въргалят се, спят където има падне.... абсолютни изроди.

# 5
  • В.Търново

В неделя се върнах от там.

Във вътрешния водата е около 17 градуса, но самия басейн хич не ми хареса....плитък и баш пред външната врата.
Питай ако нещо друго те интересува.

Как ще е 17 градуса,невъзможно!Само през зимата и то на открито може да е толкова.
А това за пияните чужденци май го има във всички хотели по черноморието с ОИ!

# 6
  • out of space
Имаше с табло със скала на градусите- една за басейна, друга за въздуха.

# 7
Да побутна темата,

моля за мнения от почиващи в хотела, отзив за храна, стаи, басейн, възможност за наем на чадър и шезлонг на плажа.

# 8
Бяхме там м.Април края, водата на басейна беше около 25гр. наистина има тернометър и показва колко е, иначе храната е много,вярно е това за чужденците/пълни прасета/,в стаите чисто, хубава гледка ...спа центъра приличен - поне при нас имаше много любезен персонал. Хубаво е!

# 9
Хотелът на пътя ли се намира, защото гледам една карта и го дават, че е разположен точно до главен път за Албена и Златните?

Храната като качество толкова ли е зле ? Аз мислих от All inclusiva да се възползва и детето на 1,5 год.

# 10
Хайде и аз да побутна темата.
Нови впечатления от хотела, храната, обслужването? Има доста изгодни оферти за август и май на там сме се запътили. В Албена места няма, а тук все още се намират...
Как е спрямо забавлението за децата, анимации, детски прощадки и т.н? Сладоледи и тем подобни? Визирам факта, че ще бъдем на море с момиченце на 7 години, което досега не е виждало морето! newsm78

# 11
  • София
И аз да попитам за хотела и по-конкретно ме интересува трудно ли се стига до плажа, с оглед на това, че ще сме с малчо на 2 г.? Знам, че е по стълбички, но стръмни ли са, много ли са? Почивала съм в Панорама, който е на едно ниво с Аква азур, но там стълбите бяха малко и после се минаваше през Флагман. Иначе плажът е до Азалия, предполагам?
Също, в сайта на хотела пише, че има детски кът, той какво представлява, предполагам е на закрито?

# 12
Хотелът на пътя ли се намира, защото гледам една карта и го дават, че е разположен точно до главен път за Албена и Златните?

Да, точно там е.

# 13
Аква Азур - най-кошмарният хотел! Наистина е на главен път, на удобни място - и с това свършват всички предимства. Безплатният паркинг има толкова малък капацитет, че служителите те упътват да спреш на близките тротоари. Влизаш в стаята - непроветрена, 30 градуса показва термометъра, лъхва те на пещ, мислиш си: включвам климатика и всичко ще се оправи, но не! В най-добрия случай - до 28 градуса. Вечерята - черешката на  тортата! Влизаш в малък и неуютен ресторант, никъде няма място да седнеш точно пет минути след обявеното време, чакаш поне половин час, после бързо трябва да освободиш мястото си на следващите чакащи. Като общинска столова. Анимация?! На Великден точно на 15.04.2012 г. направиха дискотека от 17,30 до 18,15 часа - на английски, имам предвид не песните, а водещата. За кого ли беше предназначена? Там бяхме българи и румънци. Не останах с впечатлението, че румънците разбират английски. Те не познаваха и арабските цифри, защото все се разхождаха с асансьорите и не можеха да си открият етажа за слизане. А може би това беше единственото забавление за децата им- да се разхождат с асансьора. Водата в басейна не е толкова топла сутринта в 9,00 часа, но става по-късно - топла и мръсна, защо ли?

# 14
Това,че е на пътя не знаех,че се води предимство.

Общи условия

Активация на акаунт