Хасково - 17

• 118 169
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
Честит втори син Виктор на Ивана!
Да е здрав, обичан и късметлия!
Бързо възстановяване на мама!

bouquet

# 181
envia, изпреварила си ме, преди да се похваля  Wink Малко време ми остава вече за форума. Благодаря ти много за пожеланията...
Родих Виктор на 19.07, 2800 гр., 49 см., в неделя ни изписаха. Второто секцио не ми се размина заради изтекли води и никакво разкритие  Sad  Бебето е много кротко, само яде и спи. Баткото е в голяма еуфория, много щастлив, поне за сега  Rolling Eyes

# 182

Страхотна новина!
 Ivanah, честито! Hug Да ви е жив и здрав малкия Виктор! Да расте здраво и щастливо дете! Само радост да ви носи!   bouquet

# 183
ivanah-Честито и много здраве му пожелавам на малкия Виктор Hug

# 184
  • Mostly in my mind
Ивана, честито. да ви е жив и здрав и само радост да ви носи.  bouquet

# 185
  • БГ
ivanah, честит ви втори син! Да расте здраво и щастливо дете!!!    bouquet  Бързо възстановяване на теб!   Hug

# 186
Ивана Честит ви Виктор да расте здраво и щастливо дете   bouquet

# 187
  • Хасково
Ивана , Честито юначе! Да ви е жив и здрав, много да ви радва.

# 188
ivanah, честита ви радост!
Моля, препоръчайте ми видеооператор - може и на лични.

# 189
  • Mostly in my mind
аз съм много доволна от Росен от Димитровград. ако искаш тел., ще ти пиша на лични  Wink

# 190
Здравейте мили дами,

вмъквам се тук за да ми дадете идеии,побърках се от ровене в нета,но...

скоро ще имаме рожден ден ,малката ще прави 4 год.,моля Ви дайте идеии къде да бъде това празненство.Ще има предимно деца на тази възраст.Не искам да ги затварям в детският клуб ....искам да е някъде навън,но това навън да е достътчно обезопасено от към коли ,най-вече.Ще ми се да е нещо като поляна с райграс....... JoyДругото ми питане е относно клоун-къде мога да намеря такъв в Хасково и ако някой знае цена,ще съм благодарна ,ако я сподели...
Тортата вече съм я решила ,само остава да я поръчаме..
Отзад -напред почваме ,но така е .....
лек и успешен ден на всички

# 191
Честит ти втори син Ивана, да ви е здрав и да расте кротко и послушно дете!
Моята сватба я снима Жоро Колев и независимо че я правихме в Гърция дойде и я засне. Останах много доволна от снимките, ако ти трябват координати пиши ми на лични.

За клоун не зная, вероятно другите майчета ще ти дадат информация, но за място мога да ти дам като идея детския кът на фантазия, открито е има люлки и пързалки, че дори и старото влакче от нашето детство и също така е уградено и сравнително защитено от автомобили.

# 192
  • Хасково
Лично не съм питала но казаха, че парти център 100 балона май се казваше искали за клоун 10 лв на дете.
Питай и в театъра там работят и клоуните Янко и Сиси и те ходят по партита.

# 193
krasiva ,  комплекс "Мистерия" на Кенана е подходящ за това, което очакваш - хубав детски кът, в гората, на открито .. Grinning

Последна редакция: чт, 29 юли 2010, 11:53 от Toni4ka

# 194
  • Mostly in my mind
сега се сетих и за Сентрал парк. отдана не съм ходила, нз дали работи още, но миналото лято имаше детски джаджи в градината и самата обстановка е хубава

Общи условия

Активация на акаунт