Хасково - 17

• 118 204
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
  • Градът на света Богородица
 bowuu "Сити парк" в старата градска част сигурно имаш в предвид Joy JoyОт 2 години там организираме РД на моето момче,на шестия и седмия и то ноември...  bouquet  :bouquet.

# 196
  • Mostly in my mind
да бе, верно че Сити беше  Embarassed то толкова отдавна не съм ходила, че съм забравила как се казва  Laughing

# 197
  • БГ
Сентрал парк 1 и 2 има в Пловдив!   Peace 
Да, Сити парк работи, но вече се ползва от друга фирма - Ана-Мария, бързото хранене в центъра!   Peace  Били сме там през лятото на РД, хубаво беше, но люлките са на слънце!
Скоро бяхме на РД на басейните на Лебеда, също много ми хареса!   Peace
Другото заведение, за което се сещам е пицария Уно Пиу!

# 198
Също и парка на "Версай" става за летен РД  Peace

# 199
Благодаря ви за подсещанията,аз май се спрях на Мистерия ,а кажете ми това Сити къде се намира?

# 200
  • Хасково
Благодаря ви за подсещанията,аз май се спрях на Мистерия ,а кажете ми това Сити къде се намира?
В края на Градската градина.

# 201
В "Сити парк" сме провеждали рд в края на ноември Laughing,миналата година беше много слънчево и децата бяха из целия парк почти през цялото време Joy Joy.Има и парк с люлки на улица Македония" ,мисля,че беше парадайс или нещо такова...На "Фантазия" ие най-добре за по-малки дечица.../стига на майките да им стигат нервите да обикалят след дребчовците/ bowuuНадявам се да съм била полезна  bouquet  bouquet

# 202
Според мен на "Фантазия" не е много добре за малки деца. Около пързалките всичко е със ситни камъни, стръмно е, пързалките са ужасно стари, люлките ръждиви. Десет минути след като бяхме отишли едното детенце си пукна главата, падайки на камъните( знам, че и другаде би могло да се случи). Аз съм ходила 2 пъти и не съм потретила. За малки деца е  по- подходяща детската сладкарница "Смехорани", около Бизнес центъра се намира. "Сити парк" също е добре. "Уно пио" е хубаво, има люлки, трева, надуваемите пързалки, а и е с гумена настилка около люлките. На "Мистерия" също е страхотно!!! Двора на бившата дет. сладкарница ( срещу театъра), сега е ресторант, но има пързалки и пясъчник. Парка на Македония също е хубав, но там трябва много тичане след децата ако са по- малки, защото парка е голям, а заведението го разделя на две и малките като се разтичат няма стигане, освен ако не ходиш след тях.

Надявам се, че съм ви била полезна.
И не искам да обидя никой с мнението си!   Peace

# 203
 HugМного ме е яд ,че развалиха детската сладкарница до театъра.... Crossing ArmsТам зимата ставаха рд,лятото също.Сигурно сега са запазили пързалката от сладкарницата... ThinkingЗа "Фантазия"-на самия ресторант имах в предвид,пък люлки отвън на алеята----всички знаем каква игра пада.  bouquet

# 204
Има две заведения на Фантазия. Едното си е ресторанта, другото е детският кът, който е на самият вход на паркинга за хотела и ресторанта. Въобще не говоря за пързалките, който са на алеята и нямат нищо общо със заведението "Фантазия". Те са си просто самостоятелни и са по- надолу от скейбордна рампа. Там е с гумена настилка и е много хубаво.  Аз говорех за дет. кът на "Фантазия", той е насипан с камъни. На ресторанта е хубаво, но пак не става за малки деца (1-2 годишни), защото има отворени места към басейна, а за тази възраст си е доста страшно, като тръгнат натам. В сряда бях там на кръщене, ами не седнах цяла вечер. Малката е на 2 години и 5 минути играе на тревата( която е супер) и след това тръгва към басейна. Не бяха сложили оградата и беше ужасно за мен. Отделно има дупки на мрежата... и така. Ако сте с по- големи деца е просто прекрасно наистина. Не искам да звуча, като някой, който е с отрицателно мнение за комплекс" Фантазия"- напротив, харесва ми, но пак казвам зависи от възрастта на децата. А и крайна сметка всеки сами си преценя!  Peace

# 205
  • ENGLAND
Здравейте, момичета.
Аз  не се включвам, но ви чета от време на време. Може би някои ме помнят, видяхме се на първата среща преди 2-3 лета.
Сега сме пак в Хасково. Продавам детски маратонки Nike за момиче, черно с розово, 26 номер, съвсем нови са, на дребната и са малки, а  не успя да ги обуе поне веднъж. Ако някой се интересува да ми пише на лични.
А ако правите среща ще се присъединя с удоволствие.

# 206
Здравейте, мами!
Искам да попитам дали сте доволни от детската кухня на ДНА и също така кога от най-рано се записват бебетата? Една съседка е записала бебето си на млечна кухня, а то е на 6 месеца.

Също така ще се радвам ако се запозная с повечето от вас. Надявам се да организирате среща скоро.  Simple Smile

# 207
Здравейте, мами!
Искам да попитам дали сте доволни от детската кухня на ДНА и също така кога от най-рано се записват бебетата? Една съседка е записала бебето си на млечна кухня, а то е на 6 месеца.

Също така ще се радвам ако се запозная с повечето от вас. Надявам се да организирате среща скоро.  Simple Smile
Аз,записах сина си на млечна кухня на 5м.,защото на 4м. вече ядеше доста неща.Tа много съм доволна поне на него му харесваха и все още му харесва,сготвеното от там. Peace

# 208
Много се чудех дали да пиша, не е моя работа, обаче това, че бебе на 4 месеца яде доста неща от общата храна ми дойде в повече също така и че на 5 вече е било записано на млечна кухня  Rolling Eyes Как ги захранвате тези деца?

п.п. И после не се чудете, ако децата са с наднормено тегло или други проблеми ooooh!

# 209
Много се чудех дали да пиша, не е моя работа, обаче това, че бебе на 4 месеца яде доста неща от общата храна ми дойде в повече също така и че на 5 вече е било записано на млечна кухня  Rolling Eyes Как ги захранвате тези деца?

п.п. И после не се чудете, ако децата са с наднормено тегло или други проблеми ooooh!
Интересно ми е как са ви захранили вас!Всеки сам си решава,а захранването беше по препоръка на много добър педиатър,гарантирам ви Peace

Общи условия

Активация на акаунт