Хасково - 17

• 118 263
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
  • France
Здравейте, момичета,
Отдавна не съм писала, защото работих цяло лято на морето. Преди 2 дена се прибрах и хазяите ме сюрпризираха да търсим нова квартира, защото били продали апартамента, в който живеят. Трябва да се изнесем до 1 мес.
Ако чуете, че някой дава къща, етаж от къща или апартамент под наем, необзаведен, да е сравнително близо до у-ще "Смирненски", пишете ми. Ще почерпя  Simple Smile

# 541
# 542
  • France
Темата ни е замряла.... Ще я освежа с една обява: продавам детско обзавеждане, което включва легло с 2 чекмеджета отдолу с матрак / матракът е в отлично състояние, защото винаги слагах надматрачна+одеяло/, към леглото има ракла+нещо като библиотека, бюро за компютър с 4 чекмеджета, гардероб. Ползвано е 1 година. Налага се да продавам, защото се местя    ooooh!

# 543
Аз няма да купувам мебели за детска стая и не съм сигурна, че на тази обява тук й е мястото ..

Как сте бе хорца, какво ново из Хасково?

# 544
  • France
И преди са се предлагали стоки тук, така че не се заяждай.
както споменах, предстои ми преместване и мебелите са ми излишни.

# 545
  • Хасково
Аз няма да купувам мебели за детска стая и не съм сигурна, че на тази обява тук й е мястото ..

Как сте бе хорца, какво ново из Хасково?
подкрепям
ново,,,един куп обновени детски площадки, красиви, но без люлки...
"ново"? в Хасково времето е спряло

# 546
  • БГ
Ооо, градски, привет!   Hug

Аууу, Тони, болна тема си захванала,  Rolling Eyes  снощи бях на родителска среща иии познайте тази година настоятелството какво ще прави ... детската площадка! Приемам идеи и координати всякакви за следните дейности: демонтаж на старите съоръжения, премахване и изграждане на нова настилка, монтаж на нови съоръжения и съответната ударопоглъщаща настилка под тях!   Praynig  А относно люлките, в нашия двор ще има една-две.   Peace

Toni4ka, времето при нас е чудесно, радваме се на слънчева и топла есен, текат предизборни кампании, виждаме се с вашия дядо три пъти в седмицата. Вие как сте, Вили как се справя в училище?

pechovska, намерихте ли си нова квартира?

# 547
Момичета ака някоя от вас пазарува от ebay пих искала да я питам наещо така че моля да ми пише на лични Simple Smile

# 548
  • France
stefaniika, за съжаление, съдбата реши да не живеем в Хасково.... Вчера разбрахме окончателно, че клиентът ни в Англия е пред фалит, и съответно, спираме да произвеждаме за него /от 7 мес. нямахме поръчка/.
Аз и детето се местим в Царево, където имам работа. Не исках така да се случи- Елена много преживява, че ще остави приятелите си тук, но аз й обещах, че поне веднъж на 2 мес. ще идваме тук- все пак и аз свикнах с града и имам близки.
За това и продавам детското обзавеждане.

# 549
  • под шипковия храст
 hahaha
"ново"? в Хасково времето е спряло
  Joy Joy Joy  Peace
stefaniika, в Хасково фирмата, която прави детските площадки е АРЕА. Имат сайт, но ако имаш проблем с намиране на контактите, мога да ти намеря телефони за връзка.
Аз съм имала контакт и с още една фирма, в Провадия.
Зависи от финансовата ви рамка, да знаеш, че особено настилката е доста скъпа. Имам известни съмнения дали знаете с какво се захващате и по-скоро колко ще ви струва.. Peace
Има Наредба №1 за детските площадки и трябва да съобразите всички дейности с нея. Да знаеш, че изграждането на тези площадки е строителство и ви трябва разрешение за строеж и пр.
Ако мога да ти помогна с някаква информация, насреща съм. Пиши ми на мейла, че вече все по-рядко влизам тук.. Rolling Eyes

# 550
Здравейте мами.Някой ползвал ли е коластрата на AboPharma имунокол и имате ли наблюдения или информация дали качеството й не е по-лошо от това на коластрата на АкваСорс?

# 551
 Peace Здравейте, момичета и аз да се разпиша тукккк   от Хасково съм  Joy

# 552
Здравейте момичета, може ли да ми препоръчате добра козметичка за почистване на лицето newsm78 иииииииииии да сте виждали из магазините в Хасково подобен сутиен http://eftini.com/silikon-bra-silikonov-sutien-p-7751.html?utm_c … ia&cPath=1009

Благодаря ви предварително   bouquet

# 553
  • Mostly in my mind
преди две години си взех същия сутиен от Венера стил. но не помня колко струваше  newsm78

# 554
Здравейте момичета , имам един въпрос от един месец ме боли горен десен мъдрец  Sick ,ходих да ми го видят и зъболекаря каза че било АФТА  #Crazy и ми я намаза с някакво мазило  каза ми че до 1 седмица не мине ли и Афтата и Зъба да ида отново . Та въпроса ми е кажете ми някой добър зъболекар а може и зъболекар хирург  в Хасково , защото мисля че ще е нужна операция  .Благодаря ви предварително  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт