Хасково - 17

• 118 263
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Момичета, знаете ли къде продават тюл за изработка на балетни пачки, или пък ако някъде продават пачки. Благодаря ви предварително   bouquet

Никой ли не знае  Rolling Eyes

Може да попиташ в магазините за булченски рокли.

Не съм от Хасково, но в петък ще сме там за малко и за това попитах. Къде има булчински магазини  Peace

# 571
  • БГ
Момичета, знаете ли къде продават тюл за изработка на балетни пачки, или пък ако някъде продават пачки. Благодаря ви предварително   bouquet

Никой ли не знае  Rolling Eyes

Може да попиташ в магазините за булченски рокли.

Не съм от Хасково, но в петък ще сме там за малко и за това попитах. Къде има булчински магазини  Peace

Незнам откъде ще влезете в града, но ако е откъм Пловдив или Димитровград, булеварда, по който ще се спуснете в града е Раковски, преди вторият светофар, от дясно е к-с Минерал, там има магазин за булченски рокли, витрината е към булеварда, така че се виждат. Другият, за който се сещам е на Кърджалийска, на излизане от града в посока Кърджали магазина се пада в ляво.  Мисля, че и в м-н Ташкент, на центъра, с/у х-л Аида също има такъв магазин, но не съм 100% сигурана. Този сайт намерих в нета:  http://www.buticisvatba.com/   Успех, дано намериш търсеното!   Peace

# 572
Добър ден и от мен.Да се представя-казвам се Дима и сме от скоро в града,но за постоянно.Ще се радвам на всяка ваша компания и помощ(дано да не е често,за да не досаждам)Имам две слънчица,едно на 5 години и едно на 16 дни.Много ми е трудно когато не познавам никого-  нямаш дето се вика една приятелка за кафе,но се надявам да си намеря мНооогоо  Laughing
Живеем над автогарата,но даже и магазините още не знам къде са.
Като ви чета поне научавам разни полезни работи Grinning
Ами за да не досаждам-лек ден от мен!

# 573
dima_dari, добре дошла! Hug Много от пишещите тук майки също не сме тукашни, но сме се "нарурализирали" до голяма степен. Mr. Green Вярвам, че и ти ще успееш да се адаптираш постепенно. Хасково е приятен град за малки деца - има доста места за разходки и игра. Ще се радвам да те видя на следващото бебешко кафе през янувари - там можеш да се запознаеш с други майки и да си намериш и компания. Ако имаш нужда от информация или подкрепа за кърмене, не се притеснявай да ми пишеш. Wink

# 574
dima_dari, добре дошла! Hug Много от пишещите тук майки също не сме тукашни, но сме се "нарурализирали" до голяма степен. Mr. Green Вярвам, че и ти ще успееш да се адаптираш постепенно. Хасково е приятен град за малки деца - има доста места за разходки и игра. Ще се радвам да те видя на следващото бебешко кафе през янувари - там можеш да се запознаеш с други майки и да си намериш и компания. Ако имаш нужда от информация или подкрепа за кърмене, не се притеснявай да ми пишеш. Wink

Благодаря, Amorevole за топлото посрещане.Ще се радвам да посетим бебешкото кафе,стига времето да го позволи,нали сме още многоооо малки!
Засега се справям криво ляво с кърменето,но просто нямам много кърма. Embarassed Embarassed
Весели и щастливи празници  bouquet

# 575
Лелеееее, няколко пъти се връщах да прочета поста на Дима, и се чудя - абе как така ще кърми дете на 5 години. После се замислих, да не би да кърми някое друго дете.... Видяла съм че има две деца - едно на 5 и друго на 16 години!!!  Mr. Green  Mr. Green  Joy

# 576
Лелеееее, няколко пъти се връщах да прочета поста на Дима, и се чудя - абе как така ще кърми дете на 5 години. После се замислих, да не би да кърми някое друго дете.... Видяла съм че има две деца - едно на 5 и друго на 16 години!!!  Mr. Green  Mr. Green  Joy

newsm62 newsm62 rotfImao rotfImbo newsm62

# 577
http://www.haskovo.net/news/93576/
Подпишете момичета
Весело посрещане на празниците  bouquet

# 578
Момичета за Много години!
Знам,че темата не ви е любима, обаче ми е спешно- моля да ми препоръчате специалист "детски болести",който гледа на ехограф и е добър в това...

# 579
Какво да гледа на ехограф,какъв точно специалист ти трябва?
От педиатрите не знам някой да има ехограф....
Единствено в детско отделение,може би.

# 580
Трябва ми "детски болести" направлението ми е за такава специалност и да гледа в случая бъбреците.

# 581
Хм,не мога да ти помогна,за жалост.
Според мен отивайте направо в Пловдив.

# 582
Ами в случая нямаме конктретни съмнения за конкретни проблеми, по-скоро изключваме всякакви възможни,затова на този етап мисля,че може и да не стигаме до Пловдив. Иначе изобщо не бих се замислила!

# 583
Ади  не знам за кого и за какво става дума но,ако държиш да го прегледа наистина специалист в тази област единствения е д-р Вълканов за жалост не работи със здравната каса,но и в Пловдив да отидеш пак ще ти кажат че е той има клиника там където прави операциите.Можеш да му се довериш напълно стига да имаш 25-30 лв излишни за прегледа ....Успех и дано всичко е ОК!

забравих да напиша че кабинета му е до ТМС-ето  мисля че улицата е ,,АСТИ,,а телефона за записване на час е 038 66 19 19  Hug

Последна редакция: ср, 04 яну 2012, 09:41 от Bonitta

# 584
Аз също влезнах в темата,за да ти препоръчам Вълканов.Макар,че е уролог,не нефролог,не работи със здравна каса,не е детски лекар,но е единствения читав в тази област.
И има ехограф със сигурност.

Пък и частния му кабинет е в здравния център,в който е частния кабинет и на д-р Паунов/завеждащ детско отделение/.Така,че,ако има някакви съмнения винаги може да извика Паунов за второ мнение.

Последна редакция: ср, 04 яну 2012, 09:56 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт