Хасково - 17

• 117 923
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
  • БГ
някой знае ли от къде мога да си купя бели яйца? newsm78

Миналата година аз намерих в Кауфланд. Сега не зная дали има, бях преди седмица, ама май не видях  Rolling Eyes

В днешните брошурки на Пени има промоция точно на БЕЛИ яйца, от понеделник 9 април - 8.99лв./кората, р-р М.   Peace

# 706

Аз съм наемала жена за почасови грижи. Плащах 2.50 на час. А по принцип знам, че стигат и до 3-4 лв. на час. За месечна заплата имам инфо за 400лв. Но това е от втора-трета ръка и не знам със сигурност доколко е достоверна сумата.

# 707
  • BG

Аз съм наемала жена за почасови грижи. Плащах 2.50 на час. А по принцип знам, че стигат и до 3-4 лв. на час. За месечна заплата имам инфо за 400лв. Но това е от втора-трета ръка и не знам със сигурност доколко е достоверна сумата.

Благодаря ти, Биляна!   bouquet

# 708
  • Mostly in my mind
някой знае ли от къде мога да си купя бели яйца? newsm78

Миналата година аз намерих в Кауфланд. Сега не зная дали има, бях преди седмица, ама май не видях  Rolling Eyes

В днешните брошурки на Пени има промоция точно на БЕЛИ яйца, от понеделник 9 април - 8.99лв./кората, р-р М.   Peace

и аз ги видях в брошурата на Пени. благодаря ви  Hug

# 709

Благодаря ти, Биляна!   bouquet

И аз чух за 400лв на месец, а моя позната плаща 2лв на час за половин работен ден на пенсионерана учителка.

# 710
  • Хасково
Аз се включвам от гледната точка на детегледачка.
За съжаление 400лв все още наистина звучат множко за град като нашия и на фона на другите заплати. Цените  варират в зависимост от това колко е заетостта през месеца и какво точно търсите - имам предвид млада или възрастна детегледачка. За почасова грижа -  при 2.50лв на час и работа 2-3 часа седмично, съответно за ежедневни грижи - под минималната работна заплата, естествено  би се съгласил само човек, който има друг сигурен доход, в повечето случаи пенсионирани жени. Така че, много зависи какви са приоритетите ви при избора, защото и двете групи си имат своите плюсове. Младите са по-енергични и повече слушат изискванията на родителите, от друга страна пък, кой би отрекъл бабината грижа и опита от отглеждането на собствените деца, внуци Wink
Общо взето проблемът в Хасково е, че и търсенето и предлагането на детегледачки са малко и това много затруднява избора. Надявам се, че съм ви била полезна, успех в намирането на най-подходящия човек за вашето съкровище  bouquet

Последна редакция: чт, 12 апр 2012, 01:04 от Ivayla_

# 711
Извинявайте,че се намесвам, но ще ви споделя само няколко неща, по-скоро като препоръки Peace
Майка ми е детегледачка от доста години, със стаж в чужбина, със съответните препоръки, с образование и допълнителни курсове. В никакъв случай не мога да я сравня с всяка друга, която го прави само защото няма друга работа.
Съветвам ви много обстойно да си избирате хората, на които поверявате най-скъпото си, а именно децата. Ако изискванията ви са детето да е облечено и нахранено-ок, но ако държите на това детето на бъде занимавано със занимания за съответната възраст, да научи все пак нещо, то тогава завишете изискванията си.
Няма да коментирам цените в Хасково и знам, че всеки се простира според чергата си, но ако нямате достатъчно средства за действително професионална детегледачка, по-добре дайте детето на ясла или градина Peace

# 712
Извинявайте,че се намесвам, но ще ви споделя само няколко неща, по-скоро като препоръки Peace
Майка ми е детегледачка от доста години, със стаж в чужбина, със съответните препоръки, с образование и допълнителни курсове. В никакъв случай не мога да я сравня с всяка друга, която го прави само защото няма друга работа.
Съветвам ви много обстойно да си избирате хората, на които поверявате най-скъпото си, а именно децата. Ако изискванията ви са детето да е облечено и нахранено-ок, но ако държите на това детето на бъде занимавано със занимания за съответната възраст, да научи все пак нещо, то тогава завишете изискванията си.
Няма да коментирам цените в Хасково и знам, че всеки се простира според чергата си, но ако нямате достатъчно средства за действително професионална детегледачка, по-добре дайте детето на ясла или градина Peace
newsm10  Съгласна съм....

# 713
Здравейте може ли някой да ми каже номера на Д-Р ДЕЛИВЪЛДЕЧ ,че нещо го е променил и не го знам ако някой го знае нека да го напише .Благодаряяя

# 714
  • БГ
Незнам дали имаш предвид д-р Деливълчев, ако да - нямам негов телефон, но дели една стая с нашия доктор, та му знам разписанието в І-ва поликлиника: понеделник, сряда и петък следобед, вторник и четвъртък сутринта, този график е до края на м.юни. Това е телефона на регистратурата на І-ва поликлиника, на него може и да ти дадат актуалнен номер на доктора: 66 45 69

# 715
 Simple Smile Много ти благодаря  Hug

# 716
  • BG

Благодаря на момичетата, които са ми отговорили по въпроса за детегледачката!
Прави сте за всичко - и за професионализма, и за възможностите и заплащането.
Наистина се оказа, че е сериозен проблем намирането на каквато и да е жена за тази работа. Детето ми е доста палаво и работата си е изтощителна. Единствено свекърва ми, въпреки възрастта и някои болежки, се наема да си го гледа безусловно, просто ще трябва да е на село, а исках да избегна това. Но май ще се наложи да се примиря и да се спра на този вариант за няколко месеца, докато ни приемат в яслата (септември, като учениците).
Поздрав!

# 717
Защо не провериш във вестник Обяви?
Случайно съм попадала на вестничето и ми е правило впечатление,че винаги има поне няколко обяви за жени/бивши учителки или мед.сестри/,които търся да гледат малко дете.

# 718
  • BG
Защо не провериш във вестник Обяви?
Случайно съм попадала на вестничето и ми е правило впечатление,че винаги има поне няколко обяви за жени/бивши учителки или мед.сестри/,които търся да гледат малко дете.

Благодаря за идеята! Колкото и тъпо да звучи, не съм се сетила за това.  Peace
Наблягах на познати и с препоръка, но и това ще пробвам.

# 719
Пробвай,може да попаднеш на свястна жена.

Общи условия

Активация на акаунт