Хасково - 17

• 117 992
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Честит рожден ден, Mopsy!
Много здраве, щастие и любов!
Благодаря за прекрасните пожелания на всички HugПо-късно ще публикувам снимки Peace

# 91
ЧЕСТИТО НА ВЧЕРАШНИТЕ РОЖДЕНИЦИ!  bouquet

Мами, знаете ли нещо за това, че по заповед на кмета всички ДГ щели да почиват и юли и август!?
Не се знаело още дали и кои ДГ ще дежурят...
Направо съм бясна!

Close

# 92
  • БГ
Мами, знаете ли нещо за това, че по заповед на кмета всички ДГ щели да почиват и юли и август!?
Не се знаело още дали и кои ДГ ще дежурят...
Направо съм бясна!

Close

Да, envia, възможно е, нас още през м.май госпожите ни предупредиха. Тогава ни казаха, че няма друг период, в който да си изчистят натрупаните отпуски и е възможно да почиват юли и август. По принцип за календарна година им се полагали повече дни отпуск, отколкото реално могат да вземат?!   Shocked  Ако не бях с бебе и си ходех на работа идея си нямам какво щях да правя с Марти, детегледачка ли да му наема за тези два месеца?!?    #Crazy 

# 93
Е, колко отпуски има една детска учителка - те постоянно са в отпуски...
Други учреждения затварят ли за два месеца, за да се ползват отпуски!?
Все си мисля, че е за икономии за свития общински бюджет.

Много се разпалих рано сутринта, но наистина ме е яд!

Close

# 94
  • Някъде там на юг...
Благодаря за пожеланията момичета  Hug

Стефиии,
много ме изкефи снимката от аватара ти  Heart Eyes Това еднакво облекло винаги ми е било любимо  Peace

Що се отнася до детските градини - вярно е  Peace Два месеца ще почиват  Crazy Нас ни предупредиха миналия ден, но може би трябваше по-рано да кажат, за да могат хората да се организират някак си Confused Майките са в ужас и паника #Shocked

# 95

Да наистина повечето градини ще почиват по два месеца. Така бяха казали и за нашата (№18), но вчера ме изненадаха с новината, че няма да има почивка - ще е една от дежурните в града...

Стефи, страхотен аватар! Hug Големи сладури са твоите мъже! И Калин колко е пораснал... Heart Eyes

# 96
Привет момичета Simple Smile
това с детските градини е наистина неприятно ooooh! не,че сега сам пряко засегната ,но някои ден живот и здраве ще сам на ваше място  и определено няма да го приема толкова спокойно като вас Simple Smile

има едно въпросче към вас  -  интересуваме в кои детски кухни се предлага меню за алергични деца? наближава момента да се запишем и на кухня и не знам в Хасково какво има и къде Blush

# 97
  • БГ
Еее, Mopsy, Y a n a, опасни сте,   Hug  накарахте ме да се изчервя!   Embarassed  Досега се стараех таткото и баткото да имат по нещо еднакво, ама сега, новата ми страст се пренасочи към бебо и бати!   Laughing

# 98
Това с детските градини и яслите просто е култово! Аз не съм пряко засегната, но и според мен не е нормално. Дестските учителки по принцип имат 46 дни полагаем отпуск плюс ваканции и почивни дни! Пък майките че не могат да вземат и един ден от отпуската си това тях не ги интересува. #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 99
  • Някъде там на юг...
http://haskovo.net/index.php?module=news&action=details&id=64525  Shocked

Една дежурна градина  newsm78 #Crazy

# 100
Докато се запиша в новата темичка и вие ще я свършите.
Честито на всички имащи повод за празник тези дни   bouquet
Това с градините наистина е неприятно!Ние от февруари насам не ходим,но си плащаме 10 лева с надеждата в септември да ни вземат в градинската група.

Нещо ,което си мисля тези дни е да преместим нашата кака в Хр.Смирненски.Досега бяхме в Паисий Хилендарси и бях много доволна от госпожата й,но сега вече ще е в пети клас и нещата се променят.Чувам лоши отзиви за учителките и подготовката,която им дават.Все още съм в питанка и затова търся мнения.

# 101
  • Някъде там на юг...
Насе,

"Хр. Смирненски"  беше едно от най-добрите основни училища  Peace Доколкото чувам все още е такова, въпреки интеграцията. Преподавателите (визирам старите кадри, които все още са там) наистина обучаваха отлично  Peace Лоша дума не мога да кажа. Доколкото знам до преди две години все още имаше паралелки със засилено изучаване на български език и математика. В тези паралелки се влизаше след изпит. Там съм учила на времето, след това имах една колежка чието детенце беше там и от опит и преки наблюдения мога да те подкрепя в преместването.  Peace

# 102
ЧРД на Алиджан и Мопси на патерици, да сте живи, здрави и щастливи  bouquet

Какви са тези абсурди с детските градини, сетиха се те, че имат да взимат отпуски или вече ги задължават  Thinking ooooh!

# 103

Хей, Тоничка, какво виждам - нова лентичка! Hug
  Това е страхотна новина! Честито, лека и безпроблемна да е бременността ти! Hug

# 104
  • Някъде там на юг...
Хей Тоничка,

честито   bouquet Каква изненада  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт