Хасково - 17

• 118 238
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
  • Градът на света Богородица
 bowuuМлечната кухня до ДНА е много добра,посещавали сме я най-редовно,понеже не бяхме на ясла.Е-е преди 5 години беше това,сега не зная какво е състоянието,но забелязах,че е извършен ремонт.Доколкото си спомням,от 6м до 1 г купувахме "малък" купон с 4 ястия,после до края беше "голям" купон и храната беше както и в яслите.От 4 м не знам уважаващ себе си педиатър да препоръчва т.н "преходен" тип храна,т.е за захранване на детето вече с тази на възрастните.От 6м до 1 година е с друга консистенция и вид.Нашият юнак си хапваше и от малкия и от големия купон с охота.Това мога да споделя за кухнята до ДНА.То има и други,но не зная къде са...  bouquet

# 211
  • Mostly in my mind
млечната кухня навсякъде не е ли една и съща? смисъл такъв, от една майка знам, че някаква фирма зарежда всички ясли с храна.

# 212
Интересно ми е как са ви захранили вас!Всеки сам си решава,а захранването беше по препоръка на много добър педиатър,гарантирам ви Peace

Аз лично съм била изцяло и изключително на кърма до 5-ти месец и след това тепърва са ме захранвали и това преди 32 години Naughty

Кажи сега кой е този много добър педиатър дето дава такива препоръки?

# 213
  • Градът на света Богородица
 Peaceфирмата е една,но има млечни кухни на 3-4 места в Х-во,до ДНА е едно от тях  bouquet

# 214
Интересно ми е как са ви захранили вас!Всеки сам си решава,а захранването беше по препоръка на много добър педиатър,гарантирам ви Peace

Аз лично съм била изцяло и изключително на кърма до 5-ти месец и след това тепърва са ме захранвали и това преди 32 години Naughty

Кажи сега кой е този много добър педиатър дето дава такива препоръки?

Ами и мен преди 33г.са ме захранили като съм била още на два дори с кисело мляко,щото нямало друго с какво.Та педиатъра е д-р Трампова от Пловдив ако си чувала за нея,наистина е един от най-добрите!А и сега не съм с наднормено тегло напротив,дори съм много слаба въпреки,че като бебе съм била направо дебела Mr. Greenи не пазя никакви диети Naughty
Peaceфирмата е една,но има млечни кухни на 3-4 места в Х-во,до ДНА е едно от тях  bouquet
Да Peace

# 215
  • Mostly in my mind
да бе, ясно, че са на различни места. даже са повече от 3 сигурно  Peace

# 216

Пиша изключително рядко, ама и аз не се здържах, бебе на четири месеца  #Crazy. Няма да коментирам повече, всеки сам си знае.

# 217

Пиша изключително рядко, ама и аз не се здържах, бебе на четири месеца  #Crazy. Няма да коментирам повече, всеки сам си знае.
Да добавя само,че бебето на 4м. беше като бебе на 6/7м.тоез доста по-едро от връстниците си.Съответно по препоръка на педиатър беше готов за захранване а също да кажа за тези,който не знаят какво е млечна кухня,млечната се пасира храната както на пюре дори е по добро от  пюрето.Мисля,че на 4м. вашите деца сте почнали да ги захранвате с пюренца нали?

# 218
Мойте деца на 4м. не са били захранвани, смятам и че вода не им е нужна на тази възраст. Основното в млечната кухния е млечната съставка. Педиатри всякакви, личен избор на майката е в какво да вярва.       

# 219
Мойте деца на 4м. не са били захранвани, смятам и че вода не им е нужна на тази възраст. Основното в млечната кухния е млечната съставка. Педиатри всякакви, личен избор на майката е в какво да вярва.       
И именно затова коментарите с изцъклените очи са напълно излишни.

# 220
Свети няма смисъл  Wink

# 221
Бебешондел,

много мнения ще чуеш и все ще са противоречиви  Rolling Eyes Сама си реши  Peace Аз лично съм за Пловдив с предварително избрана дата  Peace
Здравей аз родих и двете си деца в АГО Хасково първото при д-р Стоев но преди 14 год. а второто при д-р Тенев страшно доволна съм от него макар че не си водех всички консултации при него а само последните две като едната не ми я таксува. Уговорих го той да ме акушира и не ми поиска нито една стотинка напротив аз му предложих а той отговори"Това ми е работата моето момиче не вземам пари, а ако ти искаш да ми дадеш това вече си е твоя работа но нека първо аз си свъърша своята пък тогава ако искаш давай ако не искаш недей това ти си го решаваш" И аз исках да раждам в пловдив но ако бях тръгнала на там щях да родя преди с. Клокотница. Макар че раждах през лятото. Дори от Пловдив ми бяха казали като остане една седмица до раждането можеш да дойдеш тук в отделението. Ми аз родих 9 дни по рано от термина така че нямаше как да отида. Лошите ми впечатления не са от персонала а от обстановката. За 11 години /толкова е разликата м/у 1-то и 2-то ми дете / няма направен никакъв ремонт дори още по зле топла вода има само в сестринската стая. А преди 11 год. топла вода имаше във всяка стая. А за военна болница там обстановката е все едно си в 4-ри звезден хотел, но специалисти няма. Така че аз предпочетох в лоша обстановка в добри ръце. На всичко отгоре отиваш и плащаш около 500лв. което включва абсолютно всичко памперси превръзки нощница първоначалните дрешки за детет оупойка за безболезнено раждане/аз исках да я откажа , но отговора беше "това няма да ти намали цената"/

# 222
млечната кухня навсякъде не е ли една и съща? смисъл такъв, от една майка знам, че някаква фирма зарежда всички ясли с храна.
Няма никакво значение от коя кухня ще се взема храната защото се готви на едно място и се разпределя по кухните. Храната се приготвя от фирма Дусман.

# 223
Момичета извинете ме че нахлувам в темата ви.Аз съм от Димитровград и искам да подаря бебешка количка на някоя мама в нужда.Ако познавате такава пишете ми на ЛС.Количката е ползвана. В добро състояние е.Само й се беше счупила дръжката,но е поправена и ще изкара още едно бебче.Благодаря предварително.

Е,никой не се включва,но няма значение.Забравете!Свързах се с представител на една фондация.

Последна редакция: пн, 09 авг 2010, 18:26 от kristina(1986)

# 224
  • Някъде там на юг...
Desivaleva,

честно да ти кажа тази тема сме я разисквали N на брой пъти. Всеки разбира се си има мнение. Аз моето не го налагам на никой Stop

И както каза Тоничка,  няма смисъл  Wink

Общи условия

Активация на акаунт