САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 47

• 69 751
  • 770
  •   1
Отговори
# 135
и при мен снупитата работят,нали4ни са,но и на мен не ми намалят.

# 136
# 137
  • Някъде в Европа...
Кодовете които съм си записала не са ми под ръка но 1.Преди страница- две една мама беше написала поне 4-5 кода за албанците.2 Пробвай да сложиш от белите кърпи и сложи код за лятната колекция и ще имаш БД и подарък.Не мога да ти бъда по полезна още не съм си в къщи   Sad ,за да ти напиша и кодовете но пробвай
50962 виж този с кърпи или някаква калъвка

Хвана ми се и намали артикул от албанците, но сложих калъвки за 0,79 е от основния сектор.

Как така ти намали артикул от албанците??

Не знам защо съм го написала това  Embarassed. Пръчах си адидаската туника и една калъвка за 0,79 е. Даде ми безпл доставка и подарък...Съжалявам за заблуждението, явно е от късния 4ас!
  А снощи в 3ч спряха сайта за 1 час, явно са обновявали нещо...
Отивам сега да пробвам за снупитата Simple Smile

# 138
и при мен снупитата работят,нали4ни са,но и на мен не ми намалят.
на мен ми намалиха едни детски маратонки, възползвах се Peace

# 139
  • София
Момичета с пробването на снупитата прекалих и сега си жлезам в кошницата - гледам 2 подаръка!  Shocked Това възможно ли е? ... но нямам намаление

# 140
Момичета, има ли още някой на който не му изчезва доставката въпреки че кода има наличен подарък и работи.  Rolling Eyes

# 141
Wink Момичета, Снупитата си работят по условие - не намалят албанците, най-много да ви дадат БД на тях, ако имате нещо от Колекция 2010.
Габ-и, нищо не си направила, има и кодове, които дават 2 подаръка 30/55 примерно кафевите чанти+часовник, мисля, че и някои други кодове да го даваха, но не ги помня.
Гледайте намалението, не подаръците...че те все са харизани, накрая им търсим кусури, според мен е по-важно да си намалим основната цена, така че да стане изгодно.

ooooh! Тия Снупита дано работят по-дълго, че моя панталон пА е неналичен.  Crossing Arms

Щастлива съм!, има кодове, които не дават БД или условието на кода, ако не е изпълнено до край също може да не даде БД.

# 142
В момента работят снупитата.Пуснах преди малко 2 поръчки с 51284 и 56278

# 143
anny_  мерси наистина явно не бях изпълнила условието на целия код  Peace

Добре де а няма ли код който наистина да намали при верт  Rolling Eyes искам да намаля тези бански ама нещо не става
http://www.laredoute.fr/vente-maillot-de-bain.aspx?productid=324 … &numberpage=1
Дайте идея има ли шанс?

# 144
  • Някъде в Европа...
Пуснах 3 поръ4ки с  мъжките фанелки Адидас клима365, намаля ги на 10 евро (с кодовете за снупитата)...и да не е поръчка от 10е само, прибавих и по една кърпа ненамалена за 2,5. Начисли ми 10%  Twisted Evil. И така за  по 13,75е вземам фанелка с къпа и подаръка естествено...
На път съм да поръ4ам и детския анцунг Адидас, става ми за 13 е, колебая се защото го имаме, но в друг цвят  Twisted Evil 

# 145
AIR аз 3 пъти съм поръчвала само фланелката и няма проблеми.Дойдоха си,няма нужда от добавяне Peace
Щастлива съм! мисля,че няма код,който да намалява PRIX VERT

# 146
  • Пловдив
anny_  мерси наистина явно не бях изпълнила условието на целия код  Peace

Добре де а няма ли код който наистина да намали при верт  Rolling Eyes искам да намаля тези бански ама нещо не става
http://www.laredoute.fr/vente-maillot-de-bain.aspx?productid=324 … &numberpage=1
Дайте идея има ли шанс?

Ако бяха само при верт и от новата колекция - снупи, но те са с тъмно син знак. Май само БД можеш да хванеш с него, за съжаление.

# 147
  • Някъде в Европа...
AIR аз 3 пъти съм поръчвала само фланелката и няма проблеми.Дойдоха си,няма нужда от добавяне Peace

ей, защо не писах преди да пусна  Twisted Evil, щях да си спестя 9 е...нищо, аз уж да съм спокойна  Twisted Evil

# 148
  • Плевен
Сега пак работи код 56278-синьо снупи  bouquet

# 149
Една оферта/покана от преди малко: -70% върху часовници, очила и колани (мъжки) на Джанфранко Фере

Offre valable du 20 mai 2010 au 23 mai 2010 inclus

http://www.laredoute.fr/StaticPage/BlankContentPage.aspx?pagenam … urecode=001RS2268

Общи условия

Активация на акаунт