САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 47

• 69 742
  • 770
  •   1
Отговори
# 120
  • Някъде в Европа...
fycx9 ...момичета, този код ми се хваща на мен за  Toys story синята чанта ,пробвайте и вие...jbvf7   rqsd7   tgbf8   тези ,не ... Confused

yhgb7 този е за розовата Шарлотка..
Еее,браво!
А как ме е яд за спалния чувал на "Колите"!!! Cry

кои са кодовете? аз виждам букви  Rolling Eyes. А за спалния човал на "колите"?

# 121
  • София
fycx9 ...момичета, този код ми се хваща на мен за  Toys story синята чанта ,пробвайте и вие...jbvf7   rqsd7   tgbf8   тези ,не ... Confused

yhgb7 този е за розовата Шарлотка..
Еее,браво!
А как ме е яд за спалния чувал на "Колите"!!! Cry

кои са кодовете? аз виждам букви  Rolling Eyes. А за спалния човал на "колите"?

Това са кодовете-буквени са.

# 122
Сигурно буквите са кода, но на мен не ми работят.

# 123
  • Пловдив
да ,буквите са кода но и при мен не работят

# 124
  • Sofia
Момичета, с код 46 531, излиза безплатна доставка и подарък MONTRE. Какъв е подаръкът, че аз нещо не мога да го преведа. Blush

# 125
Момичета, с код 46 531, излиза безплатна доставка и подарък MONTRE. Какъв е подаръкът, че аз нещо не мога да го преведа. Blush

46531 - 20/33 подарък часовник, в момента подаръкът е наличен
Wink 2 стр назад и на първа стр пак го има...
Кодовете с буквите са в повечето случаи персонални, Бубето е написала, че един от 5 и се е хванал, няма гаранция, че на нас ще се хване и 1 дори  Crossing Arms

# 126
50970- БД+ подарък set cocktail, мисля че няма изискване за минимална сума на поръчката. Аз лично поръчах за 16.42 и кода се хвана.

# 127
  • Sofia
А когато кода е 20/33, точно 33 евро ли трябва да е поръчката, без доставката или как?

# 128
  • Пловдив
Може да е над 33,макар че ми се е ловил и на 32,80 .Но това е минимума 33.Без доставката разбира се и таксата опаковка

# 129
За да се задейства код минималната сума, която трябва да има от стоки!! доставката в тази сума не се включва е тази след числото, показващо намалението.
20/33 - намаля с 20Е неща за минимум 33 Е от първоначалната цена
20/29 - намаля с 20Е стоки с минимална цена 29 Е...
може и за 100Е да сложиш неща, нп, но ще намали само 20Е, затова на сметка идва, ако искаш да купиш повече работи да ги комбинираш така, че да станат около минималната сума, възможна да се намаля 33-34-35 Е..32.99 не става  Naughty ако кода е 20/33!!

ivonaaa, минималната сума за поръчка+доставка (ако има)+такса обработка трява да е над 10Е, за да не откажат поръчката от лаРедут, а каква е мин сума, за да се задейства код го писах по-горе.

п.п. Рени го е написала по-бързо..ама на мен под мин сума никога нищо не ми се е ловило  Crossing Arms сума пъти се набутвам с по 1-2 Е за по-скъпи стоки, заради някакви си центове  hahaha

# 130
  • Пловдив
Ани,2 пъти ми лови на 32,80 при код 33/20.Със 29/20 не ми се е случвало.Последно го хванах така със олекотените завивки и кода 52280. А иначе и аз редовно се набутвам и тормозя Ани по скайп ама явно понякога става

# 131
  • Някъде в Европа...
Кодовете които съм си записала не са ми под ръка но 1.Преди страница- две една мама беше написала поне 4-5 кода за албанците.2 Пробвай да сложиш от белите кърпи и сложи код за лятната колекция и ще имаш БД и подарък.Не мога да ти бъда по полезна още не съм си в къщи   Sad ,за да ти напиша и кодовете но пробвай
50962 виж този с кърпи или някаква калъвка

Хвана ми се и намали артикул от албанците, но сложих калъвки за 0,79 е от основния сектор.

# 132
  • Плевен
Снупитата работят.Току що прекъснах стачката и пуснах две поръчки с 56286 и 51241  bouquet
Работят и кодовете за сините чанти-аз пробвах 52248
Успех на всички  bouquet

# 133
Кодовете които съм си записала не са ми под ръка но 1.Преди страница- две една мама беше написала поне 4-5 кода за албанците.2 Пробвай да сложиш от белите кърпи и сложи код за лятната колекция и ще имаш БД и подарък.Не мога да ти бъда по полезна още не съм си в къщи   Sad ,за да ти напиша и кодовете но пробвай
50962 виж този с кърпи или някаква калъвка

Хвана ми се и намали артикул от албанците, но сложих калъвки за 0,79 е от основния сектор.
Как така ти намали артикул от албанците??

# 134
  • Пловдив
2 снупита работят,но не съвсем -налични са дват БД но не ми дават намалението newsm78
А това с албанците и аз не го разбрах.
http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-petites-manches-fille.aspx … amp;numberpage=1-ето този потних исках да намаля,но явно не го хваща,добових различни стоки но не става Sad

Общи условия

Активация на акаунт