SUPERNATURAL - Are You Watching? 2

• 30 627
  • 732
  •   1
Отговори
# 270
Mм, Сонче, одобрявам го хърбата тука Simple Smile Не прилича на хърба хич. Mr. Green Докато пред нашите тексаски левенти, направо си е слабичка вейка Wink

# 271
Да, определено, особено поставен сред по-дребни и хилави от него Mr. Green
Пък и кой ли мъж няма да изглежда добре в римска бойна униформа Mr. Green

# 272
Да, определено, особено поставен сред по-дребни и хилави от него Mr. Green
Пък и кой ли мъж няма да изглежда добре в римска бойна униформа Mr. Green
...  newsm78 Дани ДеВито Wink

# 273
Dana, ще събудя народа вкъщи от хилене, като си представих картинката Joy Joy Joy
Права си, не всеки мъж изглежда добре в такива дрехи.
  bouquet Лека нощ  и да сънуваш правилните  сънища  Hug

# 274
Grinning Joy Лека нощ и на теб, аз отивам да се заредя с материал за "правилните" сънища от първи епизод на първи сезон - 01х01 Pilot

# 275
Добро утро!

Не знам дали сте попадали на този сайт - http://www.tv-wallpapers.net/tvshow-12.html
Много wallpaper-и на любими сериали, събрани на едно място!

Желая ви чудесен ден  bouquet

# 276
Добро утро!
Гледам доста сте се забавлявали снощи. И аз доста се хилих на представата "Дани Де Вито - римски пехотинец"  hahaha
Допадна ми много и плана на на Галя за измъчване на Баш Градинаря  newsm48
А Изи получава голяма   love001 на тематичния поздрав!

Днес пак ще започнам с папарашки снимки на новобрачната двойка - http://justjared.buzznet.com/2010/05/17/jensen-ackles-danneel-harris-upfronts/. Умилих се чак като ги видях как са преплели пръстчета  Heart Eyes. А ето ги тук и снимките на Данийл от въпросната Upfront presentation - http://justjared.buzznet.com/2010/05/17/danneel-harris-upfronts/

Соня, не го знаех този сайт. Благодаря!  Hug

Лично от устата дженсънова СПОЙЛЕР за това какво да очакваме в следващия сезон!!
А за който знае португалски най-отдолу го има интервюто сканирано.

Последна редакция: вт, 18 май 2010, 10:06 от Злата с метлата

# 277
Здравейте, благодаря много за публикуваните снимки на новобрачната двойка в Ню Йорк и за интервюто на Дженсън. Simple Smile Нямам търпение вече да идва септември....
И аз изнамерих едно интервю http://supernatural.ru/modules.php?name=News&file=article&sid=509 (RU+EN), в което Чад Линдберг, който няма как да не помните като Аш, разказва за завръщането си в сериала за един епизод и за това на каква "тънкост" го е открехнал експертът наш Дженсън Joy Mr. Green. Не, мръсни подсъзнания такива, не му е казал от какво се заражда неустоимия му чар, с който омайва fangirls, Парона не е вчерашен, за да си издава тайните... Twisted Evil

# 278
Здравейте, момичета Wink
Едвам ми стига времето сутрин преди работа да изчета по 3-4-5 страници от предишната вечер  #Crazy
Само да спомена, че ризката на Джаред е  Whistling

Dana_Scully: Със сигурност ще прочета книгата, след като си завърша Паднали Ангели  Sunglasses

Благодаря за клипчето с най-смешните моменти на Дийн, не ви ли се струва, че казват "Бамбини" по 10 пъти на минута  hahaha newsm78

Злата: Виждам, че си поствала по-рано снимки на Дженсън от Dark Angel. Гледала ли си го?

Последна редакция: вт, 18 май 2010, 11:21 от Stella Winchester.

# 279
Злата: Виждам, че си поствала по-рано снимки на Дженсън от Dark Angel. Гледала ли си го?

Grinning People Angel Отговарям вместо Злата - не само го е гледала, ами и го е следила с дълбоко внимание, водила си е записки и е правила подробен преглед на участието на г-н Екълс в него. Mr. Green Twisted Evil След това внесе заразата в темата и още 2-3 неизложени дотогава на младежкия чар на г-н Екълс фенки бяха запленени от сериала, изгледаха го на един дъх и се ядосваха, че свърши така неочаквано на средата на историята.

# 280
  • София

Grinning People Angel Отговарям вместо Злата - не само го е гледала, ами и го е следила с дълбоко внимание, водила си е записки и е правила подробен преглед на участието на г-н Екълс в него. Mr. Green Twisted Evil След това внесе заразата в темата и още 2-3 неизложени дотогава на младежкия чар на г-н Екълс фенки бяха запленени от сериала, изгледаха го на един дъх и се ядосваха, че свърши така неочаквано на средата на историята.
hahaha hahaha hahaha

абсолютно Simple Smile

redsonja - благодарности за сайта Simple Smile

# 281
Стела, както вече Дейна отговори вместо мен  Laughing - да, гледала съм Дарк Ейнджъл.
А какво стана с твоите чаши, избра ли картинка?

Къде се загуби Импала?  newsm78

# 282
За малко да забравя да благодаря на Сончето за сайта с уолпейпърите. Веднага направих обзавеждане с един строг Дийн, въпреки това завързан за дърво и готов за измъчване:

# 283
# 284
Мерси на богинята за поздрава Hug

Aз пък попаднах на един сайт с всякакви забавни гифчета и си позволявам да ви публикувам най-смешните:

Eдно, което ме разби:

Последна редакция: вт, 18 май 2010, 13:47 от Dana_Scully

Общи условия

Активация на акаунт