SUPERNATURAL - Are You Watching? 2

• 30 646
  • 732
  •   1
Отговори
# 240
обаче там зад булката с Дженсън май е Джаред Wink или ми се привижда нещо....чак сега го забелязах...наистина вече си бях помислила, че не е присъствал по някаква причина...
Той си е, не ти се привижда. Очаквам още снимки с него, обаче.

# 241
Искам да кажа, че Сам само си е мислел, че се е откъснал и след като разбра как са контролирали живота му, дори когато уж е живял свой собствен, го съкруши още повече. Всички са били в играта и са били част от един по-голям план.

Абсолютно  Peace Дали това мистично завръщане на "Сам" не е също част от това?! кога всъщност е следващия сезон?!

За сватбените снимки - сори, но все ми се чини, че гледам части от кадри на "Дързосост и красота"  Whistling А може и да е заради твърде "любителските" фотоси  Confused

# 242
  • София
Е, още няма точна дата кога...вероятно на есен най-общо казано Simple Smile

ааааа всъщност това пише Season 6 Premiere: Thursday, Sept. 10, at 8 p.m. (CST, for EST, add one hour)

# 243
След като поохкахме порядъчно по красивите младоженци, освен да ви сложа  линк да прочетете едно интервю със Сара Гембъл, която казва, че двамата братя ще се върнат към корените си в шести сезон. Grinning

http://lounge.cwtv.com/showthread.php?t=614942

# 244
Вярно, че имаше доста сватбени снимки, но на мен още ми се гледат  Embarassed. Докато се появят (надявам се  Praynig) продължавам да се ровя за други интересности. Ей го Джаред как пердаши един фен  hahaha А може би двама  Laughing Ето го и на края доволен от добре сършената работа  Laughing

А помните ли готините реклами на СПН по автобусните спирки в Англия? Гледайте какво готино клипче намерих, пак част от рекламната кампания на шоуто в UK. Свалям им шапка! Много са добри!  newsm20 http://www.youtube.com/watch?v=0TpGvMh6Uow&feature=player_embedded

Последна редакция: пн, 17 май 2010, 15:48 от Злата с метлата

# 245
Злате, момичета, гледам, че сте намерили първите следсватбени снимки на младото семейство. Simple Smile Дженсън, да ви кажа, в нормалния си "неиздокаран" за събитието вид много повече си ми харесва. Simple Smile Не пропуснах да забележа златната халка, която вече се мъдри на пръста му:

Гледам на Данийл ухилената физиономия след сватбата и още повече съм склонна да се съглася с Изида, че това е физиономията, която всяка жена би придобила, щом веднъж се е добрала до Дженсън.... Mr. Green

Снимката с "роднините" и у мен буди недоумение чии ли роднини или приятели може да са тези. Mr. Green

Иначе за най-любима снимка номинирам тази, на която Дженсън се е усмихнал с прехапаната устна, Злата вече ви я е демонстрирала, а следваща по любимост ми е тази:
Heart Eyes Heart Eyes
.... романтична душа съм, какво да се прави....

Злата, поздрав за новия "романтичен" подпис, който си си избарала, силно одобрявам! Heart

WOW! Сега видях клипчето с промотирането на SPN, което си пуснала! ВЕЛИКО Е!!!!

Последна редакция: пн, 17 май 2010, 16:13 от Dana_Scully

# 246
Данийл също е много готина в "неиздокарания" си вид. Силно си паднах по обущетата й  Heart Eyes
А на следващата по любимост снимка на Дейна се виждат и брата и сестрата на Дженсън - двамата, които са най-близо до Дженсън в групичката от дясната страна на снимката.

И една стара новина за всички почитатели на малкото Самче - Колин Форд: In the 31st Young Artist Awards, Colin Ford wins for "Best Recurring Young Actor 13 and Under". Also nominated for their guest roles were: Cainan Wiebe who played Barry in 4.13 After School Special and Dalila Bela who played the girl with the tooth fairy in 5.06 I Believe The Children Are Our Future.
Източник - http://www.youngartistawards.org/noms31.html
Ето и неговата реакция след победата - http://twitter.com/colinfordactor/status/12009497767  Grinning

# 247
Да ви поздравя и аз с едно клипче: Най- забавните моменти с Дийн Уинчестър: http://www.youtube.com/watch?v=JTa8LdICo4c&feature=player_embedded#! На италиански е, бъкел не разбирам от езика, но обожавам начина, по който са го дублирали!!! Нашите аматьори от тв7 да взимат пример - така се прави, момчета и момичета!!! Hands Thumbsup Тук и втората част: http://www.youtube.com/watch?v=sHh54s60NCQ&feature=player_embedded

И браво на малкото Сами (Колин Форд) за наградата! Wink

Последна редакция: пн, 17 май 2010, 16:26 от Dana_Scully

# 248
Знаете ли какъв въпрос ми изникна в главата преди секунди!?!
Така и не видяхме повече участие на онова момченце със суперсилите, което беше полу-човек, полу-демон  Thinking  Сега не мога да си спомня пък коя беше серията с него  ooooh! Обаче очаквах да има по-голяма роля, особено при самата битка накрая.

# 249
  • София
често се сещах за него.... но някак...може би щеше да е много лесно ако и то се беше намесило Simple Smile))

серията беше 6 от 5 сезон I believe the children are our future

Последна редакция: пн, 17 май 2010, 16:45 от Angel_Dust

# 250
Антихристът Адам ли? (Или в "Добри поличби" на Нийл Геймън се казваше Адам?) Хм, ами и аз, "подкована" от книгата, очаквах Антихристът да изиграе по-сериозна роля в битката на Апокалипсиса, но явно сценаристите са решили да бягат от клишетата. Ако още не сте чели "Добри поличби", между другото, препоръчвам го горещо като разтоварващо четиво през летните месеци - доста добър начин за запълване на липсата на СПН е Wink Смях до дупка, отделно от това любимите ни персонажи - конниците на апокалипсиса, един демон на име Кроули, който не е толкова лош и един ангел със шлиферче, който има малка антикварна книжарничка и не е толкова добър, колкото си мислим за ангелите, както и цяла банда хлапета, предвождани от Антихристът Адам и неговата вярна Адска хрътка, която е под формата на сладко улично псе със сигурност ще ви вземат дъха от смях! Wink

Ето и едно колажче с кадри от пети сезон:

Последна редакция: пн, 17 май 2010, 17:04 от Dana_Scully

# 251
Може да са го оставили за шестия сезон това момченце. Все пак и там трябва да има една голяма сюжетна линия, която шоуто да следва през сезона.

# 252
  • София
Джеси било лапето Simple Smile

Съмнявам се и да са го оставили за 6 сезон Simple Smile просто май не искаше да е част от това и изчезна...

Последна редакция: пн, 17 май 2010, 17:04 от Angel_Dust

# 253
  • # супернатурална #
Здравейте! Снимките от сватбата са страхотни, младоженците-също. Нямам забележки нито за прическите, нито за аксесоарите-всичко ми хареса. Джаред е супер миличък с прехапаната джукичка, има нещо много момчешко и искрено-щастливо във вида му. Доволна съм, че видях и Джаред, че вече сериозно се бях притеснила. Ама какви са сладки и как си шушукат двамата. Моята половинка каза,че обсъждат някоя шаферка Joy Момичета, нидейти рива, Джаред и Дженсън са обвързани, но Сам и Дийн-само наши Wink

# 254
  • София
Ей, Галина Simple Smile Само Джаред май ти е в ума на теб  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт