SUPERNATURAL - Are You Watching? 2

• 30 619
  • 732
  •   1
Отговори
# 300
Много са смешни, Дейна Wink
Никой неможе да докара този контакт с камерата, който Дженсън прави  Wink
Важното е, че всички са опитали да имитират облеклото  Laughing

Вижте каква красота намерих и онемях  Crazy
А тук какво вратле е показал Сами, направо ми идва да забия зъбки в него  Mr. Green

Последна редакция: ср, 19 май 2010, 11:44 от Stella Winchester.

# 301
"Mррр" и аз за втората снимка с вратлето на Сам. Wink

# 302
Ето тук може да намерите всякакви модели на свръхестествени чашки Wink

# 303
Здравейте!
Изи ми пусна мухата за това колко снимки сме видели от едната сватба и колоко от другата и до сега рових като луда из старите теми да видя какво се е случиало покрай сватбата на Джаред и Джен. Равносметката е 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 за Джаред и Джен и 36 за Дженсън и Данийл. Мдааа....повечко са си  Mr. Green

# 304
Дейна получава  Hug Hug Hug Hug за апокрифните интервюта на Дженсън. Много ми бяха интересни! А на любителските изпълнения се скъсах от смях  Laughing Не е истина какви льольовци има!
За съжаление не можах да видя снимките на bicho malo не ми се показва нищо на този комп на работата  Sad
Поздравления за избора на картинки за чашата на Стела! И   bouquet за красотата!

# 305
Здравейте!
Изи ми пусна мухата за това колко снимки сме видели от едната сватба и колоко от другата и до сега рових като луда из старите теми да видя какво се е случиало покрай сватбата на Джаред и Джен. Равносметката е 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 за Джаред и Джен и 36 за Дженсън и Данийл. Мдааа....повечко са си  Mr. Green

16 снимки от сватбата на Джаред и на половината от тях - Дженсън Joy

# 306
Здравейте!
Изи ми пусна мухата за това колко снимки сме видели от едната сватба и колоко от другата и до сега рових като луда из старите теми да видя какво се е случиало покрай сватбата на Джаред и Джен. Равносметката е 16 за Джаред и Джен и 36 за Дженсън и Данийл. Мдааа....повечко са си  Mr. Green

16 снимки от сватбата на Джаред и на половината от тях - Дженсън Joy

Еех, Фейче, не завиждай, че обективът на камерата е следил красивото лице на главния шафер. Mr. Green Мен повече ме притеснява факта, че от 36 не видяхме и една свястна обща снимка на Баш Грдинаря и Патрона на сватбата на последния. От Джаредовата сватба на 4-5 от снимките (поне) ги има и двамата ухилени, на Дженсъновата - йок. (Само на едно кадро се мяркат съзаклятнически доближили глави зад гърба на Данийл, както вика Галчето, най-вероятно обсъждат някоя от шаферките Mr. Green Joy)

# 307
А видяхте ли, че Eye of the Tiger го има и в дамско изпълнение - http://www.youtube.com/watch?v=kGl24HoTHMs&feature=related. Лудостта на феновете не спира да ме изумява  Shocked. Като ги гледам тези клипчета си се успокоявам, че моето положение все още не е толкова зле  Mr. Green.

Аз все още не съм загубила надежда, че ще видим братски прегърнати Джаред и Дженсън и на снимка от тази сватба. Очевидно и автора на тази статия http://www.onlocationvacations.com/2010/05/18/cw-wedding-superna … i/comment-page-1/ мисли като мен, защото ето с какво изречение завършва:  We’re still looking for a close up of the Supernatural brothers together, but we’ve settled for a very distant photo instead.  Grinning

Последна редакция: ср, 19 май 2010, 13:40 от Злата с метлата

# 308
А видяхте ли, че Eye of the Tiger го има и в дамско изпълнение - http://www.youtube.com/watch?v=kGl24HoTHMs&feature=related. Лудостта на феновете не спира да ме изумява  Shocked. Като ги гледам тези клипчета си се успокоявам, че моето положение все още не е толкова зле  Mr. Green.

Аз все още не съм загубила надежда, че ще видим братски прегърнати Джаред и Дженсън и на снимка от тази сватба.

Joy Joy Maцката добре се справя! hahaha Представям си коко ли са репетирали, за да ги правят тия глупости! Simple Smile И аз като Злата се успокоих, че имало и по-луди от мене Mr. Green За мен най-лудото беше, че с милото пяхме един ден "Dead or Alive" в колата, докато карахме по магистралата Mr. Green и то пях предимно аз, а той се хилеше... Crossing Arms В своя защита ще кажа, че не съм виновна, просто я пуснаха по радиото и не можах да се стърпя. Mr. Green

И у мен още не е умряла надеждата, че ще видим Джаред и Дженсън на сватбата на обща снимка, ама чакам да видя кой ли ще е първия, дето ще публикува такава. Засега във FB няма, нито в Туитър. Очаквам Клиф Костерман да даде едно рамо на инициативата, но в момента е в Тампа (където и да е това) и предполагам след като се върне, ще отговори на фенските запитвания. Simple Smile

И понеже Джаред може да се почувства засегнат, че обръщаме внимание само на младежките интервюта на колегата му, ето ви тук и едно негово интервю от самото начало на Supernatural http://www.youtube.com/watch?v=ypEmGlsLPDU разказва за героя си Сам, а самия Джаред е млад, зелен и прекрасен. Simple Smile Установих, че въпреки всичко, най-много го харесвам с тази му прическа и едва след това с онази, от края на втори сезон. Simple Smile

Последна редакция: ср, 19 май 2010, 13:47 от Dana_Scully

# 309
  • В средата на времето
Изи ми пусна мухата за това колко снимки сме видели от едната сватба и колоко от другата

Добре, че ти пуснах мухата, та видях две нови за мен снимки от сватбата на Джаред, които съм проспала някак  Wink Hug Хубаво си припомних и погледа на Дженсън към трубадура с китарата от сватбата Crazy Grinning

Добре, че не сте писали много от вчера, та бързо ви изчита човек Grinning Благодаря за клипчетата с лудите фенове Laughing Гледайки ги си казвам, че аз не съм фен и това си е. Аз съм само наблюдател, дай ми да съзерцавам само Crazy Joy

Установих, че въпреки всичко, най-много го харесвам с тази му прическа и едва след това с онази, от края на втори сезон. Simple Smile

Джаред на това видео имам чувството, че на половината на сега. Laughing Защо стана такъв грамаден тоз човек? Thinking

# 310
Покрай клипчето на Дийна вижте какво открих  аз - http://www.youtube.com/watch?v=21gKZ0d2Pts&feature=related
Това не го бях виждала. Много са готини като обясняват за латинския и ми хареса идеята на Джаред да завършат сериала с игрален филм. Дай боже да стане!  Praynig

# 311
Както Изи отбеляза, Джаред преди беше на половината на този overgrown man, който е сега.

Аз поради скука (Supernatural свърши сезона, Отчаяните съпруги свършиха, Finge свършва тази седмица), си изтеглих всички сезони на Gilmore Girls, с които смятам да запълвам дългите летни вечери. По сведения там в първите 5 сезона се изявява младия и сладурест Джаред, в ролята на Дийн Форестър.
Гледах няколко епизода от 4 и от 5 сезон, ами голям е симпатяга, точно като в началото на Supernatural е. Но ще започна от първи, като прилежна ученичка. Пък и е забавно филмчето, става за убиване на време.

На фона на клипчетата на лудите фенове, аз не мога да се смятам за фенка, само бледа сянка на фенка съм Blush

Ще е супер, ако направят игрален филм! Представете си 2 часа с момчетата без прекъсване Simple Smile или три ...

# 312
Ще е супер, ако направят игрален филм! Представете си 2 часа с момчетата без прекъсване Simple Smile или три ...

hahaha А четири нещеш ли?  Wink

# 313
Не, два и половина ми стигат, ама да са 3D  Mr. Green

# 314
  • В средата на времето

Или 3 части по 3 часа всяка, както Властелинът Party Laughing

Общи условия

Активация на акаунт