SUPERNATURAL - Are You Watching? 2

• 30 615
  • 732
  •   1
Отговори
# 315
Или 3 части по 3 часа всяка, както Властелинът Party Laughing

Laughing Скромната тя.  hahaha

# 316
Ейй, остави ви човек за един час и пак се размечтахте, че даже и фантазии в 3D забелязвам Simple Smile Няма да е лошо, наистина да приключат сериала с пълнометражен филм, но аз като един прозорлив фен, опарил се от лошия опит с Досиетата Х, мога да ви кажа, че има сериозна опасност очакванията на феновете от сериала и от филма сериозно да се разминат. (Същото се получи като снимаха втория филм на Досиетата през 2008 година, след като бяха приключили тематиката на сериала).
Има си неща, които най-добре е да разкажеш в сериал. На филм някак си винаги ще останат изрязани и недоизказани сцени. Не знам вие какво мислите, но според мене ще развалят историята ако направят и филм накрая.
Виж, филм за Making of... бих гледала с удоволствие - документално нещо, където всички от актьорите и екипа да разкажат какво е било 5-6 години (и повече може би, дай Боже/Чък?!) да снимат Супернейчъръл.  

Ето и две пресни-пресни снимки от Upfronts в Ню Йорк, от вчера вечер тяхно време (нощес нашенско):

Забелязвам, че въпреки, че се водят на меден месец в NY, тренера изглежда изтощен и недоспал, а госпожата е свежарка... Mr. Green

Много готин е бил текста и на поканите им:

Не знаех, че първото име на Данийл е Elta...  Thinking

Последна редакция: ср, 19 май 2010, 15:25 от Dana_Scully

# 317
Ще е супер, ако направят игрален филм! Представете си 2 часа с момчетата без прекъсване Simple Smile или три ...

Или 3 части по 3 часа всяка, както Властелинът Party Laughing

Praynig Praynig Дано, дано, дано  Praynig Praynig fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

И аз гледайки клипчетата, се самоопределям като фен от най долното стъпало, т.е. само чета, гледам и тайничко (не точно) въздишам  Heart Eyes Blush
Та дойде време да започна по сериозно да повтарям сезоните на сериала. Та видим този път с кой друг сериал Ще го съчетая. Препоръчайте ми някой  newsm78 .

# 318
Препоръчайте ми някой  newsm78 .

Не знам какво си гледала, за да ти препоръчвам.

Ето и съвсем кратичък коментар от булката за сватбеното тържество - http://au.ibtimes.com/articles/24157/20100519/one-tree-hill-cw-danneel-harris.htm

И изненада от "татко Уинчестър", който очевидно освен с актьорството се справя доста добре и с това да прави деца - http://www.hotmommagossip.com/2010/05/07/jeffrey-dean-morgan-and … r-secret-romance/

Dark Angel e почнал по AXN Sci Fi - източник.

Последна редакция: ср, 19 май 2010, 16:12 от Злата с метлата

# 319
Оооо, много съм гледала. Но има и оЩе толкова много дето не съм. Като изключим "Дневниците ...." тях ги завършвам и без "Истинска кръв" ( Naughty).... приемам всякакви препоръки  Hug Hug Hug А ако съм ги гледала, Ще ги сложа в графата "Този НЕ", но пак Ще съм благодарна .....   bouquet

# 320
  • В средата на времето
Не мога да повярвам, че ще го кажа, но Дженсън изглежда ужасно на тези снимки Crazy Или е пил до късно, или не е спал от няколко дни или го е ударил през просото от сорта "Зимаха ме, сега ще правя квот си искам" Mr. Green Joy

Данийл звучи по-нежно от Елта. Елта прилича на набита, ниска и по-груба жена Laughing, а тя изобщо не е такава.

bicho malo, за ти препоръчвам "Fringe", Хаус, Анатомията на Грей, The Tudors (филм за управлението на Хенри VIII), Рим, Лост, Двама мъже и половина Grinning, 4400, а ако харесваш фантастика препоръчвам "Battlestar galactica" и "Старгейт Атлантис". Пък ако нищо не ти хареса, винаги може да изгледаш всичките 10 сезона на "Приятели" Grinning

Последна редакция: ср, 19 май 2010, 16:18 от Izida

# 321
Не мога да повярвам, че ще го кажа, но Дженсън изглежда ужасно на тези снимки Crazy Или е пил до късно, или не е спал от няколко дни или го е ударил през просото от сорта "Зимаха ме, сега ще правя квот си искам" Mr. Green Joy

Интересно като се има предвид казаното от Данийл: joked that her husband was hanging out at the hotel and having spa during the trip. Ква е тая спа, кво е това нещо?  Mr. Green

bicho malo, като гледам Изи е изчерпала почти всички сериали, които гледам, така че аз мога да се включа само с Отчаяните съпруги и Декстър, а и Mad man не е лош, ама от него не съм гледала всичко все още.

# 322
Размотава се г-н Екълс докато жена му работи - кой като него. Mr. Green Направо си личи по снимките, че Данийлката с мъка го е събудила и го е накарала да се приведе в що-годе приличен вид, за да я придружи на Upfront Presentation 2010. Grinning Пък може и вярното да е предположението на Изи: "Земаха ме, ся ще си правя к'вот си искам", ама като знаем господина какъв е внимателен в каква светлина се появява пред медиите, едва ли ще си позволи умишлено да се представя в нелицеприятен вид. Mr. Green

# 323
Момичета  Hug Hug Hug много благодаря.
Записвам и започвам да свалям повечето ...

# 324
За сериалите - аз от месец съм изтеглила 1 и 2 на LOST, 1 го изгледах, от 2 съм на първите 5 епизода, но мисля да го зарязвам - нещо не може да ме грабне, пък и много хора ми казаха, че не си струва чакането от 6 сезона, защото е голяма забъркана боза, та не смея да го препоръчам.

Иначе от 3 страни, вкл. от Изи и Галя получих препоръки за Доктор Хаус, та мисля паралелно с преговора да се насладя и на екранното присъстиве на Хю Лори. Simple Smile Гледа ми се нещо от английските комедии от 80-те, ще видя какво може да се намери и дали ще съм в настроение да го гледам, за да запълва месеците с липса на момчетата.

Освен това чувам хубави отзиви и за Fringe и "Кости". От "Костите" попаднах на една от книгите от поредицата и е доста зарибяващо като четиво, та вероятно и сериала ще е хубав. (Дано само не е прекалено в стил "Хорейшо", че на мен той ми идва малко вповечко на моменти).

# 325
  • В средата на времето
Дано само не е прекалено в стил "Хорейшо", че на мен той ми идва малко вповечко на моменти).

Еййй голям съм заплес ooooh!...как забравих за Хорейшо Crazy bicho malo , може да запишеш в списъка и CSI Miami и Las Vegas Grinning (ако си падаш по полицейски сериали де Laughing)  Има и CSI New York, но аз нещо не мога да му стане фенка. Хем харесвам Гари Синийз Rolling Eyes

Замислих се, че с удоволствие бих гледала отново "Али Макбийл" Grinning

# 326
Хаха - продължавам днес да чета интервютата на 18-годишния господин Екълс за "Soup Operas In Depth" от 1998 година и не мога да спра да се хиля на следния цитат, касаещ подаръците, които човекът е получавал от фенове:

In Depth: What's the best gift you've received from a fan?

Ackles: "I love this mechanical pig that a fan sent me recently. It's the kind that oinks and walks. The girl who sent it to me found out that I sleep with a big stuffed animal pig that I've had since I was a kid."

E, предполагам еволюирали са малко подаръците към г-н Екълс и сега фенките му.... просто му подаряват бельото си... колко тривиално. Wink По-притеснителен е фактът, че 18-годишен Дженсън още е спял с играчки.... Mr. Green

# 327
Иначе от 3 страни, вкл. от Изи и Галя получих препоръки за Доктор Хаус, та мисля паралелно с преговора да се насладя и на екранното присъстиве на Хю Лори. Simple Smile Гледа ми се нещо от английските комедии от 80-те, ще видя какво може да се намери и дали ще съм в настроение да го гледам, за да запълва месеците с липса на момчетата.

Още един глас за д-р Хаус Grinning Преди да открия Свръхестествено, изгледах всичките сезони на Хаус и беше много яка зарибявка, изгледах ги два-три пъти един след друг Laughing

# 328
Мерси за препоръката, Фейче. Hug Аз през живоота си единствено Свръхестественото съм гледала досега с толкова силна зарибеност, че щом приключа с епизодите, докъдето са излъчени, да започвам веднага отначало. (Даже в понеделник започнах отново от 1 сезон, довечера ми се очертава третия епизод). Ако някой смята също да си преговаря отначало, насреща съм за коментиране Wink

# 329
Гледа ми се нещо от английските комедии от 80-те

Въднъг ти препоръчвам "Джйвс и Устър" с Хю Лори и Стивън Фрай. Много готино сериалче! По романите на Удхаус е и преди 2-3 седмици видях, че го има в Арената. Ето и едно клипче от него - http://www.youtube.com/watch?v=zwgS1ctxglw.

Маминия-сладък Дженсънчо дето спи с плюшовци  hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: ср, 19 май 2010, 17:50 от Злата с метлата

Общи условия

Активация на акаунт