SUPERNATURAL - Are You Watching? 2

• 30 602
  • 732
  •   1
Отговори
# 330
Ауу, супер! Мерси много за Джийвс и Устър! Много харесвам Уудхаус и не знаех, че имало сериал, направен по книгите му. Wink)
Дженсън е едно слънце мамино сладко Simple Smile  newsm46

# 331
Ето и трейлър на новия филм на Джим Бийвър - The Legend of Hell's Gate : An American Conspiracy. Не се оставяйте да ви подлъже заглавието, съвсем типичен уестърн си е.

Последна редакция: ср, 19 май 2010, 17:58 от Злата с метлата

# 332
Link-а не работи. Simple Smile Иначе аз се зарибих по книгата на Джим Бийвър "Life's That Way: A Memoir", в която описва периода от живота си, в който е бил едновременно най-щастлив и най-нещастен - раждането на дъщеря му и борбата на съпругата му с рака. Затрогваща е.

# 333
Извинете!  Embarassed Оправих го линка.
А виждали ли сте го малкото Самче колко много филми е снимало - http://www.imdb.com/name/nm1225406/  Shocked Че даже и с Хорейшо се е снимал, а този ултра тъп филм In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale дори съм го гледала.

# 334
"In the name of the King" и аз даже съм го гледала (онази тъпня с Джейсън Стейтъм, от която така и нищо не се разбира, нали?) Полу-фантастика, полу-филм от онези с драконите, които някое момче си ги намира и отглежда, но с претенции за мащабност на историята и ефектите като на Властелина.... само претенции, за съжаление.

# 335
Момичета, надявам се да не ми се сърдите, че пускам клипче преди да съм прочела последните две страници от темата. Просто спря дъхът ми  Heart Eyes
Тази фотосесия е невероятна  Crazy

# 336
M, да, Стела, явно чак сега си открила Фотосесията на Джаред със сивото потниче. Simple Smile Ние дружно силно одобряваме колко секси изглежда тук. Simple Smile

# 337
Ами аз имах снимки от тази фотосесия, но чак клипче не бях гледала  Crazy
С опасност да ме линчувате ще предложа Смолвил за гледане от 5-ти сезон нататък  Laughing
Историята е интересна и любовта между главните актьори много ми допада  Mr. Green

Последна редакция: ср, 19 май 2010, 22:44 от Stella Winchester.

# 338
Ами аз имах снимки от тази фотосесия, но чак клипче не бях гледала  Crazy
С опасност да ме линчувате ще предложа Смолвил за гледане от 5-ти сезон нататък  Laughing
Историята е интересна и любовта между главните актьори много ми допада  Mr. Green

Ха, откраднала си ми мислите. Аз тъкмо възнамерявах да тегля Смолвил, но само 4. (Преди и след това историята слабо ме интересува) Wink Mr. Green

Вижте на какво готино клипче попаднах: My next 30 years Heart Eyes

# 339
Добро утро!
Чудесни клипчета! Благодаря!

Да се присъединя и аз към препоръките за Fringe. Много е интересен, има някакъв елемент от Досиетата Х, но е доста по-различно като цяло. Сега се опитвам да навия мъжо да го гледа, но се опъва, точно както и в началото като му препоръчвах да започне Supernatural Mr. Green.
Аз гледам Gilmore Girls в момента, 1 сезон до еп. 12 стигнах снощи Mr. Green Там младият Джаред е страшен сладур. Пък и аз обичам такива семейни фимчета, та си намерих занимавка за доста време (все пак 7 сезона).
Иначе препоръчвам английският сериал Coupling - http://www.imdb.com/title/tt0237123/.  Но гледайте в оригинал, иначе много се губи при превода Mr. Green
Подчертавам английският, защото по-късно бяха направили и USA версия, която беше откровено копиране и не струваше.
Друго сериалче, английско (вкъщи сме фенове на английският хумор), което си заслужава гледането е IT Crowd - http://www.imdb.com/title/tt0487831/ Peace За компютърния отдел в една фирма, но не е скучно, даже напротив  Simple Smile

# 340
Ами аз имах снимки от тази фотосесия, но чак клипче не бях гледала  Crazy

Ха, откраднала си ми мислите. Аз тъкмо възнамерявах да тегля Смолвил, но само 4. (Преди и след това историята слабо ме интересува) Wink Mr. Green

Вижте на какво готино клипче попаднах: My next 30 years Heart Eyes

Хехе, как пък реши само 4-ти?  Laughing
1-4ти е една историята с Лана и Лекс Лутър, който не ме кефат Wink
Аз ще пробвам Fringe, в момента вече съм на 2ри сезон 4400 и съм свалила how i met your mother  Mr. Green

# 341
Добро утро!
Да изкажа само възхищението си от My next 30 years. Много ми хареса!  Heart Eyes
Стела, добре дошла в клуба на харесващите фотосесията със сивото потниче на Джаред  Wink

# 342
Добро утро,
то май няма момиче/ жена дето като види тази фотосесия с потничето и да не я хареса. То Ще си е грехота ако каже някой че е лоша  angel008 .
А My next 30 years наистина е много  coolcool.
Аз да се похваля сега, започнах да си свалям The Tudors и SPARTACUS: BLOOD AND SAND (за жалост този е само 1 сезон), но после Ще минавамна другите дето ми ги препоръчахте.
Желая ви Лек и слънчев ден    bouquet  bouquet  bouquet

# 343
Добро утро,
то май няма момиче/ жена дето като види тази фотосесия с потничето и да не я хареса. То Ще си е грехота ако каже някой че е лоша  angel008 .

Е как бе, тази фотосесия е класика Laughing А и все пак тя е една от оковите, които се счупиха на Стичето, та я довлякох от стадиона в градината Laughing

А My next 30 years и на мен ми хареса много Grinning

# 344
Чели ли сте "Американски богове" на Нийл Геймън?
Току-що стигнах до част, в която нови и стари Богове се срещат в изоставен мотел, с целта да постигнат примирие помежду си... Да ви звучи познато   Simple Smile
Изумяват ме сценаристите, колко митове и легенди са обединили във филма и толкова добре.

Общи условия

Активация на акаунт