SUPERNATURAL - Are You Watching? 2

• 30 528
  • 732
  •   1
Отговори
# 465
Добро утро!
bicho malo, аз чак сега видях зова ти за помощ, ти сигурно си се справила вече.  Hug

Нееееееееее, аз чакам, чакам цяла ноЩ ......   Listen fiuuuuuu fiuuuuuu
Не е спешно, просто за да знам как става и да мога да си свалям повече серийки ....  Hug

# 466
От къде на къде "лека нощ"?! Никаква лека нощ за тебе - ти си на пост докато Баш градинаря спи  Mr. Green

Това е Фейчето, бе, Злата, не я ли позна? А Хърли блажено похърква на пода зад диванчето Laughing
Много ясно, винаги става така  - добрата кучка върши работа и пази шефа,  а злата си гледа кефа и спи ooooh! Laughing

bicho malo, ти какво не знаеш как да направиш, че аз не разбрах Embarassed

# 467
  • София
Момичета Хеееелп  Praynig Praynig .....
1º Добър вечер , та сега Хеееелп. Свалих си от мастерса един епизод на "Супернатурал" и субтитри (за да пробвам). Ама нали съм си индианец  #Silly Nerd та незнам как да си пусна епизодчето със субтитрите  newsm78 newsm78 newsm78.
Сега плиййййз помогнете ми, ако искате на ЛС .....

как не знаеш, пускаш си епизода и или load subtitles от някъде на плеъра - според зависи с какъв плеър гледаш или за най-лесно ги завличаш направо и пъскаш върху екранчето на филмчето Simple Smile а ако са със съвсем еднакви имена двата файла би трябвало да си тръгнат автоматично...
Ти до сега нищо ли със субс не си гледала? Или аз не схванах въпроса Simple Smile

И за финал - Добро утро на всичкиSimple Smile

# 468
bicho malo , ако субовете не ти тръгват с филма, трябва да им оеднаквиш имената. Т.е. копирай името на файла с филмчето в/у името на файла със субтитрите. Друга причина не виждам защо не ти се появяват. А ако има разминаване то е заради форматите на файловете. Значи ако торента ти е примерно xvid-fqm ще търсиш такива субтитри /ако не са ти вградени в торента де/. Дано да си ме разбрала.  Laughing

Сега виждам, че и Angel_Dust ти е отговорила  Peace

# 469
Благодаря ви за разясненията, Ще пробвам всичко.

Ти до сега нищо ли със субс не си гледала? Или аз не схванах въпроса Simple Smile

И за финал - Добро утро на всички:)

Не  Embarassed. Все дублирани си ги свалям (на испански)

Но като цяло, свалих епизода и субтитрите които са прикачени като отделен файл към съЩия епизод ... И не ми тръгват  Crossing Arms. Пускам епизода на компа и си го гледам на английски ...... Но, както и да е. Довечера Ще пробвам това което сте ми писали и после Ще докладвам  Hug Hug Hug
Благодаря ви, златни момичета   bouquet

# 470
  • София
Simple Smile ммм аз не бих гледала с дублаж ако може без Simple Smile осебенно СПН понеже мноооогооо ми харесват техните си гласове......може да има разлика - в имената - главни малки  букви и т.н.
Въпреки, че мен от известно време по принцип не ми тръгват автоматично никакви надписи, но  със завлачването, винаги върши работа Simple Smile))

# 471
Цял ден работа, работа, работа - писна ми!  Crossing Arms Официално обявявам работния ден за приключил с тези гифчета  Wink

Последна редакция: ср, 26 май 2010, 19:43 от Злата с метлата

# 472
Злато, какви са тези гифчета, с които разсейваш края на работния ден? Simple Smile Twisted Evil Не че се оплаквам, де. Поздрави днес и от мен, много готини джаредски снимки сте напускали. Wink На мен също ми е любима снимка Джаред с караванката. Wink

# 473
Злате-е, злато,
Бива ли така да се отнасяш с мен?! Да знаеш какъв звук издадох, когато видях... Друг път пускай такива неща по-късно. Да нИ сЪ излагаме (пак) прИед чуждецитИе.

# 474
Цял ден работа, работа, работа - псна ми!  Crossing Arms Официално обявявам работния ден за приключил с тези гифчета  Wink

Злата с метлатаHug, това Самито ли е на първото гифче, дето е заголил гръд Mr. Green Може ли инфо от кой сезон и коя серия е тази страстна сцена? Crazy Flutter Embarassed

След като разгледах снимките от предната страница, признавам (с неохота Crossing Arms Laughing), че Джаред и възлюбената (въпреки че се разминава с моите критерии за женска красота Peace) са много сладка двойка Heart Eyes

# 475
Да знаеш какъв звук издадох, когато видях... Друг път пускай такива неща по-късно. Да нИ сЪ излагаме (пак) прИед чуждецитИе.
Импалче, остави ги ти чужденците! Ще им кажеш, че това са традиционни български звуци изразяващи дълбока концентрация и вглъбяване в работата  Mr. Green Wink

Дейна, "TheTruthisOutThere.Who cares-Sam and Dean are here"  Laughing Това е страхотно! Много ми хареса!  Laughing Поздравления!   bouquet

Киора, това е баш гръбчето на Самито и е от 14 епизод на четвърти сезон Sex and Violence. А твоята неохота не е нищо пред отявлената агресия на градинарките в началото на годежа на г-н Падалеки и г-ца Кортез. То не бяха планове за отвличане, за убийство..... Ако искаш здравата да се насмееш се върни 3-4 теми по-назад  Laughing

# 476
Злате, The Truth is Out there - who cares, Sam and Dean are here едва го събрах като съобщение, но съм много горда с измислянето му, така че мерси, че си го забелязала Simple Smile

На Киора и аз препоръчвам ако има време да се върне и да изчете 3-4 теми назад - тогава бяхме точно във вихъра на емоцията и голям майтап пада. Аз още си се смея... Simple Smile

# 477
  • # супернатурална #
Добър вечер! Преговаряте ли, м? Аз съм на 1/7, но вследствие на гифчетата на Злата (златни и ръчички Laughing) ми се ще да превъртя на 4/14 JoyЕто и още нещо за разпускане http://www.youtube.com/watch?v=Ms27XwyPpU4&feature=related

# 478
 newsm44 newsm44 Успяяяяяяяях  newsm44 newsm44

Малииии, верно съм била индианец. Сега започнах да схваЩам за какво иде реч.
Ах, добре че видях гифчетата на Злата чак сега  newsm53 ...... отивам да си лягам smile3507  newsm48, че иначе Щеше да ми обърка работата ..........
До утре   bouquet

П.П.
 Добро утро на всички "раннобудни" ......
Днес попаднах на тази снимка, която са намерили други любезни съфорумки от ФБ от сватбата на семейство Екълс.

Последна редакция: чт, 27 май 2010, 09:30 от bicho malo

# 479
Добро утро!
Галя, много ми хареса Sexy boy Sammy  Heart Eyes За да има баланс, ето го и Sexy boy Dean - http://www.youtube.com/watch?v=s9cGyb5TuqM&feature=related

Желая ви весел ден - http://www.youtube.com/watch?v=cQYICzOgjkk&feature=related  http://www.youtube.com/watch?v=2MBG7UOYxHc&feature=related Hug

bicho malo, поздравления за снимката!   bouquet Ти отнесе със замах приза "Адска хрътка" за днес! Само дето както е седнала Джени не може да се види точно това, което ни интересува  newsm78

Последна редакция: чт, 27 май 2010, 09:58 от Злата с метлата

Общи условия

Активация на акаунт