Редно ли е жена на 62 години да осинови дете?

• 26 306
  • 400
  •   1
Отговори
# 150
  • на брега на морето
Отказала е да си показва лицето, защото срещала само лошо отношение (казаха го в началото)...

Ха, и в гръб ми идеше да я разкъсам. Да се кръсти да не я срещна, че тогава  smile3527

# 151
Изпуснала съм предаването, нещо съществено каза ли ?

# 152
Отказала е да си показва лицето, защото срещала само лошо отношение (казаха го в началото)...

Ха, и в гръб ми идеше да я разкъсам. Да се кръсти да не я срещна, че тогава  smile3527
Женичката не е виновна.Специалистите са за  bambam #Sniper

# 153
  • София
Ето линк към материала на Нова
http://www.novatv.bg/bg/news/view/7925/2010/05/29/Инат

# 154

тенкю  Peace а има ли линкче към днешният "сблъсък", че не можах да го гледам, а докторЪТ Емин много ме интересува какво е казал в своя защита  Twisted Evil

# 155
Ако се наложи, щяла да го направи пак  Shocked
А на всичкото отгоре има наглостта да твърди че болниците са виновни за състоянието на бебетата...вместо да целува ръцете на неонатолозите...вече съм убедена че тази жена не е с акъла си Close
Да бяха кръстили репоратажа си-Наглост, вместо инат  Tired

# 156
  • София
simba21, не съм гледала Сблъсък, търсих линк, но не намерих.

Да, и аз се позачудих какво означава "Ако се наложи" Rolling Eyes

# 157
А всъщност защо искала да ги мести, освен заради "лошото отношение", някой разбра ли?

# 158

тенкю  Peace а има ли линкче към днешният "сблъсък", че не можах да го гледам, а докторЪТ Емин много ме интересува какво е казал в своя защита  Twisted Evil

Аз гледах по една случайност "сблъсък" и в резултат от дебата там промених мнението си по този въпрос. Дори се срамувам от предишното си мнение. Опоненти бяха социоложката Мира Янова и една 200-килограмова личност, която беше представена като шеф на модна агенция. Беше напращяла не толкова от наднорменото си тегло, колкото от злоба, омраза и бездушие. Емин не каза почти нищо, защото тя не му даде думата. Янова и госпожата бяха на една възраст - около 50-те, но разликата във визията им беше поразителна. И съм убедена, че външността им е отражение на мисленето им. Ако на 50 год се чувстваш като грохнала старица ще изглеждаш като такава и обратното. Някои и на 30 се усещат като баби. Но нямат право да се месят в живота и да отнемат правото на избор на тези, които не се чувстват така. Убедена съм, че Красимира ще отгледа децата си и ще опровергае всички песимистични и зложелателни прогнози за бъдещето им.

# 159
Красимира няма да отгледа добре децата си,защото до сега не е направила нищо добро за тях #Cussing outИскала да ги мести..то бива бива глупост. #CrazyДали осъзнава колко е тежко положението на детето й?!?Всички я гледали лошо,какво е очавала да я обсипват с комплименти след като подложи на такива мъки двете си деца.За мен това не е майка,заради отношението на другите срямо нея иска да прави експерименти с децата си-даали ще издържат преместването ?!?тя където и да ги премести все лошо ще я гледат ooooh!Аман от ненормални!!
п.с.дано дечицата да са добре..направо ми се късаше сърцето докато гледах репортажа Cry

# 160
  • out of space
Убедена съм, че Красимира ще отгледа децата си

КАААААК, КАЖИ МИ КАК?!?!?!  #Crazy

# 161
Убедена съм, че Красимира ще отгледа децата си

КАААААК, КАЖИ МИ КАК?!?!?!  #Crazy
Е Как - ще е столетница , мат. осигурена според медиите- ще имат детегледчки, чистачка, шофьор и пр...  Mr. Green В краен случай д-ра ще ги осинови Whistling

Питайте ни нас как ще си отгледме децата......

# 162
Ей, направо ми ги пъхате спамовете по темата в устата.
      Точно от Мира Янова съм повече възмутена/не, че и другата не се държа като тъмен балкански субект, ама поне защитаваше тезата относно децата/.
      Какви бяха тези последните думи на Голямата Уста - Мира "Баба-внуче-да подадем ръка"
      Е сори, на 46 години съм/внучката ми днес прави 1 годинка, по фигура може и да го докарвам като Мира, може и Леля да й родя на внучката си, но съм Баба/,  и най-важното е, че осъзнавам, че ако стана на 62 години, ще си помисля да си осиновя едно детенце, което наистина отговаря на възрастта ми, дотолкова, че да го направя човек, а не да го натоварвам с това да се грижи за мене/ а пък за случая с Красимира, въобще не ми се говори, особено след всичко поднесено ми днес за предъвкване. Е няма да постъпя по такъв начин, не подкрепям такъв начин, и не се срамувам от мнението си. За мене Красимира се нуждае от помощ, но и от това съм отвратена, защо приятелите й наистина не и помогнат.
      Боли ме за тези дечица, и това е. И нека да се престане с тези идеалистични представи. Всяко нещо си има времето, и всеки трябва първо да мисли, с какво помага на другите, преди това да мисли, с какво помага на себе си.

Последна редакция: сб, 29 май 2010, 23:01 от dunavska baba

# 163
  • София

Shocked ooooh! нямам думи направо, отношението на обществото било варварско  Close

# 164
Ей, сладурани, ССФ, лузърки,  и тука ли ръфате жената?  Sick Sick

Общи условия

Активация на акаунт