Редно ли е жена на 62 години да осинови дете?

• 25 820
  • 400
  •   1
Отговори
# 135
Това официална информация ли е? Защото случая сякаш се потули.

Да, това е информацията от 27 май :

http://www.dnes.bg/stranata/2010/05/27/edno-ot-bebetata-na-62-go … -systoianie.91780

# 136
  • София
Аз четох във в-к Телеграф май, и че не било наддало изобщо, докато сестричката му вече се хранела с донорска кърма и качва грамчета.

# 137
Значи експеримента продължава....след като по света има случаи на спасени бебета от по 300 гр., явно и българската неонатология се напъва за такъв "подвиг". А какъв по удачен случай от този. Cry много ми е мъчно, че подлагат това безкрайно крехко телце на такива мъки - операции, пълна упойка, интубации....на моменти си мисля защо не го пуснат да си отиде спокойно, да не го мъчат.

Д-р Емин   #Cussing out #2gunfire

# 138
А екипьт от Доктори, колко пари са взели за всичките тези простотии? Mr. Green

# 139
viva Nova, неонатолозите са спасявали много бебчета, недей така...все пак има надежда, бебето е живо, докато е жив човек, има надежда
Не вярвам неонатолозите да подскачат от радост че са им натресли резултата от този зловещ експеримент, но това не значи че трябва да оставят бебетата да си отидат, напротив

# 140
Значи експеримента продължава....след като по света има случаи на спасени бебета от по 300 гр., явно и българската неонатология се напъва за такъв "подвиг". А какъв по удачен случай от този. Cry много ми е мъчно, че подлагат това безкрайно крехко телце на такива мъки - операции, пълна упойка, интубации....на моменти си мисля защо не го пуснат да си отиде спокойно, да не го мъчат.

Д-р Емин   #Cussing out #2gunfire
Ти добре ли си бе  ooooh! естествено ,че няма да го оставят да умре без да направят всичко възможно да го спасят.Дори да са сигурни 99% ,че бебенцето няма шанс те са длъжни да се борят за живота му.
За разлика от лекарите извършили инвитрото.
Сега на бабата неантолозите ще са и виновни , или пък като беше казал някой във една от темите "дори и да умре едното дете експеримента пак бил успешен" гадост.

# 141
  • София-Лагера
Това официална информация ли е? Защото случая сякаш се потули.

Да, това е информацията от 27 май :

http://www.dnes.bg/stranata/2010/05/27/edno-ot-bebetata-na-62-go … -systoianie.91780
мърша #Cussing out

# 142
  • София
В Календар по Нова тв сега ще има репортаж за бебетата и болниците.
Май и Красимира ще участва

# 143
Я тук да видим:Кой ще се грижи за тази жена?По снимките си личи,че изобщо "не е в час". Confused

# 144
Това да говориш с гръб, newsm78 /отивам да потърся нещо/

# 145
Отказала е да си показва лицето, защото срещала само лошо отношение (казаха го в началото)...

# 146
О`кей, ще ми отнеме време, но ще го намеря. Hug

# 147
Къде я гледате?

viva_nova ,
благодаря!

# 148
Майката иска да ги премести в Плевен. От Русе казват, че малкото бебче не може да бъде транспортирано, а голямото няма нужда. Дадоха протягането на едното, невероятно .... едно мъничко същество с толкова хъс за живот. Дано да се преборят мъничетата и да бъде всичко наред.

# 149
Добре де, какъв е този зор- и тя е доктор, колега е на Русенските доктори, не им вярва ли, какво - всичко, което го казват за сладките мънички душички е доста нормално като обяснение/едничкото е много мъничко и не може да се транспортира, още му липсват силичките да се пребори самичко , другото пък вече си наддава и успешно се справя със собствената си борба с живота/. Какъв е този зор от страна на Красимира. Е, определено  #Crazy/друго вече незнам/.

С една дума съзнавам, че в темата за Осиновяването, всичко това си е Спам, но направо не се прибирам в кожата си от болка към дечицата, и как ги разиграват и правят на маймунки.
Големи, зрели, нормални, интелигентни хора да си ги подхвърлят като топка един на друг ми идва в повече. Още един път извинения за Спама. Confused

Общи условия

Активация на акаунт