Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 29

• 37 544
  • 728
  •   1
Отговори
# 270
http://www.timsah.com/40-Sinema-Filmi-Fragmani-Deniz-Cakir-Ferhunde/eTQ0QBjCJ2n

#Shocked #Shocked #Shocked Денис Чакър
в бели дрехи и май е лудница,а не болница;
кръсти се като християнка;
интересува се от нумерология;
бие шамари;
реве  Crazy

Дайте инфо откъде да сваля филмчето преведено  Praynig Praynig Praynig

raliko, smile3501

# 271
Специален поздрав за Соя-фен Flutter

# 272
Специален поздрав за Соя-фен Flutter

newsm62 smile3501 rotfImbo

# 273
Веждам,че raliko Я е направила аз ще пусна на Неджля

# 274
ето нещо и от мен

# 275
Гласувах за Фикрет, Али Ръза и Хайрие - това са сестрата, бащата и майката, които бих искала да имам - иначе и аз искам приятелка като Гюлшен и съседи като Ахмед и Нехир.
Ферхунде ми харесва, но съзнавам колко може да бъде разрушително присъствието и наоколо...

# 276
raliko, благодаря за колажа, супер е.  Peace Нови таланти в темата! Светва ми идея за конкурс на колажи! Flutter
Естел, за преброяване на фенове и антифенове има достатъчно статистика в скорошните номинации в блога на Ледена кралица и в някои анкети, вкл. и в сегашната.  Sunglasses

# 277
Гласувах за Фикрет и Нехир.Да имаш съседка като Нехир е супер,винаги им помага.На моменти много ме дразни отншението на Хайрие към нея.

# 278
raliko, благодаря за колажа, супер е.  Peace Нови таланти в темата! Светва ми идея за конкурс на колажи! Flutter
Естел, за преброяване на фенове и антифенове има достатъчно статистика в скорошните номинации в блога на Ледена кралица и в някои анкети, вкл. и в сегашната.  Sunglasses
Според мен не е много-добра идея нека да се придържаме към темата,но по-нататък знаели се  Peace

# 279
Здравейте.
Мале, нямаше ме 1-2 дни вие сте изписали толкова много. Не знам колко часа съм чела и сигурно пак съм пропуснала нещо. Темата е чудесна, както винаги. Благодаря.
От вчера си го мисля, но все забравям да го публикувам.
Скоро си говорихме с моя приятелка, която следи светските новини в Турция. Та тя ми каза, че преди дни пътни полицаи са хванали Халил Ергюн /Али Ръза/подпийнал да кара кола по улците на Истанбул, бил е с Денис Чакър/Ферхунде/ и още една дама. Държал се е много надменно и е обиждал полицаиите, заплашвал ги е с връзките си и популярността си. Полицаите са се държали много учтиво и са го помолили да ги придружи до районното управлението, а той отказал и си взел такси до там.
Толга Карел /Оуз/ пък пак подпийнал пред обективите на журналистите споделил, че е много самотен и нещастен, искал семейство и деца. Бил така отчаян, че тръгнал сред колите по улицата и се наложило журналистите да спрат движението и да го пазят от преминаващите коли.
Яяяяя, какъв палавник бил „Али Ръза”. Wink
Джем ми е в пъти по-симпатичен,може би защото си падам по сериозни, открити и почтени мъже. Баща му е също много сладко, възпитано старче, и Сусана е симпатична.
И аз повече харесвам Джем. Не, че Левент не е хубав, ама излъчването му не ми харесва, бие ми на боксьора Кубрат Пулев.
оо снимчици ББ от годежа на Лейля....а можеше да се развият нещата в добра насока и да се оженят...обаче тя скри всичко от него и познайте кой му разказа цялата истина...Ферхи...и Лейля му връща пръстена и отново намразва сестра си и влиза за малко в психиатрията....
ББНе мога да разбера защо намразва сестра си, след като във Ферхунде е вината? Лейля колко пъти влиза в психиатрия? Струва ми се, че накрая на филма ще свърши в лудница.
Досега им беше простено, поне според мен. Simple Smile Млади и наивни бяха, мислеха си че всичко дето хвърчи се яде, блестящите неща ги заслепяваха, грам житейски опит нямаха, но ако и сега не си вземат поука, тогава вече бих се отрекла от тях.  Naughty
Много точно. Променяйки малко думите на бащата на Джем – първият път може и да е грешка, но втория вече е глупост.
А къде са приятелките на Неджля и Лейля,а на Фикрет?Май е по-лесно да се съдят приятелки,които ги има все пак. Laughing
На Неджля е Ипек, а доколкото виждам Лейля няма приятелки.

Eдно не може да се отрече на Лейля, че е много проницателна, но не и когато се отнася за нея. Как бързо се досети, че Левент е любовникът на Ферхундела, свързайки това-онова.
Трогателно сдобряване на двете сестри, наистина. Излях кофи със сълзи. На Лейля и олекна, а и на Неджля също. Жалко, че трябваше да изпаднат в подобна ситуация, че на Лейля да и светне лампичката, че въпреки всичко са от едно семейство. Както и да е доволна съм, че караниците ще спрат и няма повече да гледам злобната физиономия на Лейля. E, стана ми малко по-симпатична както с това, че прости на Неджля, така и с това, че вече няма да се вре при Джан - много добра постъпка.
Боже, Ферхундела как лъже майка си. Чак и Гюлшен я хвана срам. Ужасна е просто. Няма оправдание за това, че я подвежда.
Ивона, хубаво колажче. Браво..
Номинациите ми:
Мис Куха Лейка - Хайрие
Мис Гола вода – Оуз

Последна редакция: нд, 16 май 2010, 09:33 от Snejkata

# 280
Отново благодаря за чудесно оформената тема  bouquet
Гласувах за:
Яман
Лейля
Гюлшен

Последна редакция: сб, 15 май 2010, 19:30 от Ванилия75

# 281
За настоящата анкета гласувах:
Али Ръза - добър и любящ баща и трудностите не го огъват, а го правят по-силен. (аз го имам, моят татко е такъв)
Неджля - не се предава пред нищо и може да ти помогне в труден момент. Пример: Джейда.
Ипек - не е лошо да имаш такъв приятел.

# 282
Страхотно оформление както винаги.

Гласувах за Фикрет и Гюлшен

# 283
Все още ли имате желание да си правим листопадска сбирка?  Laughing
Аз имам. Защо предложение ли имаш?  Party

# 284
Все още ли имате желание да си правим листопадска сбирка?  Laughing
Аз имам. Защо предложение ли имаш?  Party
Казах го във връзка с новината на Ивона1 какво се случило в едно училище между фенки на Лейля и Неджля.  Laughing Но сериозно - да, нали си говорехме преди да го направим.

Общи условия

Активация на акаунт