Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 29

• 37 529
  • 728
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
Лелеееееееееее,
Колко лежерно е полегнала Grozdanka на Левентското рамо!!! Embarassed Embarassed
Еееееми, погледнето лицето ми, за да видите неподправена човешка завист Weary
Еее, недей така де, и теб ще те уредим с Левент, само дай материал Peace

Аз да ви питам сага се сетих,кои от двата типажа Хаирие или Джефрие бихте по-склони дa траете в дома си (без отговор нито един Peace )
По-принцип никоя от двете ooooh!, ама щом се налага да избирам - по-малкото зло - Хайрие. Тя по-лесно може да бъде водена и с малко такт и хитрост може да я обработиш така, че да пъшка и охка, без да ти създава повече проблеми. Докато виж, другото социално зло само трепане го оправя - толкова е елементарно, злобно и просто, че освен със сопа, друг начин за справяне няма hahaha

# 346
Аз да ви питам сага се сетих,кои от двата типажа Хаирие или Джефрие бихте по-склони дa траете в дома си (без отговор нито един Peace )

страхотно предложение за анкета Peace
Ама кой може да отговори  newsm78

# 347
По-принцип никоя от двете ooooh!, ама щом се налага да избирам - по-малкото зло - Хайрие. Тя по-лесно може да бъде водена и с малко такт и хитрост може да я обработиш така, че да пъшка и охка, без да ти създава повече проблеми. Докато виж, другото социално зло само трепане го оправя - толкова е елементарно, злобно и просто, че освен със сопа, друг начин за справяне няма hahaha
newsm10 И аз бих отговорила така Simple Smile

# 348
А аз как да отговоря най-обективно newsm78 - моето свеки е абсолютен качествен микс и от Хайрието и от Джеврието #2gunfire

страхотно предложение за анкета Peace
Ама кой може да отговори  newsm78

ми да питаме другите за следващата тема дали ще го искат това въпросче, може и други герои евентуално да се добавят

# 349

Ооо не е истина Grinning Голям смях му ударих тази вечер. Ледената кралица много добре се справяш, само ръката трябва да ми е по-тъмна. Дартанян ми възможи трудна задача. Май ще е по-добре ти да й направиш колажа с тази снимка. Мисля, че добре ще пасне на това, което иска тя.

# 350
Хайрието на моменти ми е много сладка.С това тюхкане, и аз така като се натоваря от домакинска работа по същия начин охкам и тюхкам.Дори вчера ,като я гледах ,като каза ,че отива да се преоблича и си сложи най обикновенна рокличка за вкъщи все
едно майка ми видях.В латино амерек.филми такова нещо реално и истинско никога няма да дадат.Много добра актриса,страхотно си играе ролята,страшно естествена.
За Джаврието като актриса също спор няма-перфектна,но ролята вече взе да става банална.Вече отива към простащина.

# 351
  • Пловдив

Ооо не е истина Grinning Голям смях му ударих тази вечер. Ледената кралица много добре се справяш, само ръката трябва да ми е по-тъмна. Дартанян ми възможи трудна задача. Май ще е по-добре ти да й направиш колажа с тази снимка. Мисля, че добре ще пасне на това, което иска тя.

Тя ръката ти е огряна от залязващото слънце, а на лицето ти пада сянка от Левентчо, та затуй има разлика в цвета Mr. Green Laughing Mr. Green Шегичка, просто добавих лицето ти, не съм се заигравала с останалите елементи от снимката Peace

Ами ако иска Дартанян нека ми прати нейна снимка, ще се опитам да я напасна в колаж с Левент  Hug

А аз как да отговоря най-обективно newsm78 - моето свеки е абсолютен качествен микс и от Хайрието и от Джеврието #2gunfire

Леле, горко ти ooooh! - една да е, ами то 2 в 1... невероятна комбинация, как издържаш не знам, но със сигурност си търпелива поне като за две Фикрет Peace

# 352
tzarina , вярно ли имаш такова чудо в къщата си? ooooh! ooooh! ooooh!
Ами ти си за медал, скъпа!  bouquet
И това у вас ли е или по-настрани, защото има значение.
Ако е настрани, все едно ходиш в зоопарк за развлечение hahaha hahaha
обаче у вас?? Twisted Evil
Жална ти майка Shocked Shocked

Последна редакция: нд, 16 май 2010, 00:17 от Dartanian

# 353
Аз ви пожелавам лека нощ  newsm46,а на нощните птици приятно коментиране в темата!!! Hug
До утре!!!

# 354
Чекайте да викна Ферхито да види какви ги мъдрите тука с нейния Левент smile3532, ще вземе да й изстине мястото, нищо, че му сефтоса банята

# 355
Ивона1 , лека нощ меченце, сънувай красиви неща и не си тормози мозъчето със злободневки l   love001

# 356
Знаете ли какво открих съвсем случайно? бащата на Мустафа Кемал Ататюрк се е казвал Али Ръза. И започвам да се запитвам, дали пък Решат Нури Гюнтекин, в порив на националистически чувства и преклонение пред този наистина достоен Турски държавник Мустафа Кемал Ататюрк не е кръстил главният герой на Листопад точно на името на Ататюрковият баща.
Знам че това е доста в страни от същината на темата, но съвсем случайно направих аналогия със бащата на Ататюрк и екранният герой Али Ръза Текин. Само забележете коя книга и кой автор на Мустафа Кемал Ататюрк е била любима.
И странното е, че като кеширам в гугъл Али Ръза Ефенди, излизат геройте от Листопад а не бащата на Ататюрк.

Цитат
Великият турски генерал, политик и държавник Мустафа Кемал Ататюрк е роден през 1881 г. в Селяник (Солун, днешна Гърция), в семейството на Али Ръза Ефенди (Ali Rıza Efendi) и Зюбейде Ханъм (Zübeyde Hanım).

Любимата му книга е “Чучулигата” (Çalıkuşu), чийто автор е Решат Нури Гюнтекин (Reşat Nuri Güntekin);

Последна редакция: нд, 16 май 2010, 00:25 от Ben Sedefe aşığım

# 357
tzarina , вярно ли имаш такова чудо в къщата си? ooooh! ooooh! ooooh!
Ами ти си за медал, скъпа!  bouquet
И това у вас ли е или по-настрани, защото има значение.
Ако е настрани, все едно ходиш в зоопарк за развлечение hahaha hahaha
обаче у вас?? Twisted Evil
Жална ти майка Shocked Shocked

В моята къща е вече, затова като си дойдем в събота си прибира цепнатия език, но жална му майка на свекър ми, а е такъв точен пич Peace Аз съм свикнала да я игнорирам, дори не се напрягам да осмисля говори ли или не. Тя знае това, затова ако не е нещо спешно/належащо, и тя не ме закача Joy

# 358
Това е моето аматьорско творение Simple Smile

Последна редакция: нд, 16 май 2010, 15:10 от Grozdanka

# 359
tzarina, не си за завиждане Naughty
Но когато е до теб и ви е тясна в ханша кухнята, можеш да й праснеш един къч, а докато дойде на себе си й предложи едно къпане, остави я на течение и..........босилека в ръцете- толкова е просто и лесно newsm78

Общи условия

Активация на акаунт