Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 29

• 37 513
  • 728
  •   1
Отговори
# 330
О-хо, ама вие баба ви Джеврие съвсем на подбив я взехте! Безсрамници такива! Какви са тия снимки, какви са тия демони?! Сега ще взема да ви напръскам с мухоморка!
 Joy Joy Joy
Наистина много таланти си имаме в темата. Аз самата се вдъхнових да правя колажи от Али Ръза и Ледената кралица. Не ми е омръзнало да пускам темите, това е приятно, както и отзивите и благодарностите при всяка нова тема. Имам и достатъчно свободно време. Но ако някой има желание да ме замести, ще му предам щафетата. Peace

# 331
 newsm62 newsm62 newsm62
И аз мисля, че ми пасва. В такъв случай намирайте връзки и ми уредете среща с него Simple Smile Grinning
Dartanian прати ми снимка Simple Smile

# 332
Grozdanka ще те изтипоса, Dartanianе, споко hahaha за да спиш спокойно

# 333
О-хо, ама вие баба ви Джеврие съвсем на подбив я взехте! Безсрамници такива! Какви са тия снимки, какви са тия демони?! Сега ще взема да ви напръскам с мухоморка!
 Joy Joy Joy
Наистина много таланти си имаме в темата. Аз самата се вдъхнових да правя колажи от Али Ръза и Ледената кралица. Не ми е омръзнало да пускам темите, това е приятно, както и отзивите и благодарностите при всяка нова тема. Имам и достатъчно свободно време. Но ако някой има желание да ме замести, ще му предам щафетата. Peace
Как така някой ще те замести  Shocked може да имаш още помощници,но да те замести  smile3516

# 334
Каза го заради мен това за заместването.  Peace
Понеже казах, че, ако се наложи да отсъства няма за какво да се притеснява, защото има кой да я замести.  Flutter

# 335
Каза го заради мен това за заместването.  Peace
Понеже казах, че, ако се наложи да отсъства няма за какво да се притеснява, защото има кой да я замести.  Flutter
Замести не е никак добра дума не отива никъде все пак...Може да и помагат и екипът да се разрасне,но чак да я ЗАМЕСТЯТ

# 336
Стига бе, пак ли се наежихте? Naughty
Чеби искаше от добро чувство да предложи помощ!! Peace
Докато се разбера с Grozdanka на  ЛС  и гледам..............високо напрежение!!
Не с лошо,  сладурчета Hug Hug

# 337
Стига бе, пак ли се наежихе? Naughty

Никой не се е наежил просто говорим (пишем) Peace

# 338
Как така някой ще те замести  Shocked може да имаш още помощници,но да те замести  smile3516
Може и други да имат желание да пускат теми.  Simple Smile  
Каза го заради мен това за заместването.  Peace
Понеже казах, че, ако се наложи да отсъства няма за какво да се притеснява, защото има кой да я замести.  Flutter
О-о-о, темите не биха били това което са ако трябваше да се справям сама. Екипът ни е страхотен и всички форумци които помагат с информация, идеи и конкретна работа.
Например за неделя Ледена кралица имаше готовност да пусне новата тема, ако предишната свършеше тогава, когато пътувам. За щастие свърши по-рано.

Стига бе, пак ли се наежихте? Naughty
Докато се разбера с Grozdanka на  ЛС  и гледам..............високо напрежение!!
Не с лошо,  сладурчета Hug Hug
Ти пък, Дарти, няма такова нещо.  Flutter Помислих си, че може би и други биха искали да се проявят. Наистина е много приятно да се постараеш за останалите и ми става много мило и доволно всеки път, когато чета радостни отзиви. Даже споделих с Али Ръза, че общественополезната доброволна работа ми харесва много повече от тази, която се върши за пари. Simple Smile

Последна редакция: сб, 15 май 2010, 23:52 от soya-fen

# 339
  • Пловдив
Грозданка, заповядай:

# 340
До сега 2-3 турски сериала съм гледала и все някой попада в затвор/един и същ/.Явно това е нещо като тип общежитие за такива с по лек режим и по леки присъди/кражби/.Така че Шефкетчо много да не се нерви и да не буйства,че не е видял кво се казва истински затвор.Ама да не ти идва такова нещо до главата!

В последно време почвам да се дразня много на Фикрет и Гюлшен.
Фикрет от една страна е разбирам,че иска да избяга от онова чудовище и при все удобен/неприятен/ случай гледа да дотърчи при бащината къща.Е,вече взе май да прекалява.Аз не виждам с каво толкова помага ,освен да им носи чайчета и кафенца.А,бе  стой си там до мъжа!Децата вече те уважават,вижда че Тахсин е лудо влюбен, с тия оръжия толкова ли вече не може да се справи с едно Джаврие и да я постави на място.А само претърча напред назад. travel
Гюлшен наистина може да ти бъде верен приятел,но в случая с Ферхунде за мен постъпва много наивно и глуповато.Толкова ли е сляпа и не вижда,че само я използва,ту за подслон,ту за информация от банката /все лични изгоди/.Ферхундето е толкова хитра и мазна,че в момента в който разбере ,че няма нужда от нея,така ще я пързулне.Досега Гюлшен аджаба не я ли разбра що за човек е или нещо не довижда?

# 341
Лелеееееееееее,
Колко лежерно е полегнала Grozdanka на Левентското рамо!!! Embarassed Embarassed
Еееееми, погледнето лицето ми, за да видите неподправена човешка завист Weary

# 342
Аз да ви питам сага се сетих,кои от двата типажа Хаирие или Джефрие бихте по-склони дa траете в дома си (без отговор нито един Peace )

# 343
Аз да ви питам сага се сетих,кои от двата типажа Хаирие или Джефрие бихте по-склони дa траете в дома си (без отговор нито един Peace )
Въпрос, даващ много храна за размисъл- как да ти отговоря, при положение, че не приемаш отговор"нито един"? newsm78
Еднакво прости, интуитивни, елементарни............не бих намерила общ език с нито една от тях. Тотална елиминация.
Направо ме заби с този въпрос! #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 344

страхотно предложение за анкета Peace

Общи условия

Активация на акаунт