Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 29

• 37 494
  • 728
  •   1
Отговори
# 390
  • В тъмната гора.
Като се разчу историята с любовта на Ататюрк с българка в Турция веднага издадоха книга за съпругата му.
Май въобще не им се нрави факта, че Бащата на нацията им е искал за жена българка.

# 391
  • Пловдив
Покрай дискусиите около Ферхунде и сие и колажите от вчера пропуснах да дам моите номинации за новата анкета:

- Мис куха лейка: Лейля и Хайрие -> щерката досега показа колко е лабилна психически, плюс тази непрекъсната завист и съревнование за внимание, а майката - и преди съм го казвала: проста жена, гледаща само парите и материалното, без да се интересува за чувства, емоции, добри взаимоотношения...

- Мистър гола вода: Шевкет и Оуз -> синковеца, маминия лигльо, който на 100% покри поговорката "Видяла жабата, че подковават вола и тя вдигнала крак", а бившия зет - задето слуша предимно долната си глава Twisted Evil (ще врътка жената на шефа си, че и като допълнение две сестри)...

И в този ред на мисли, ето и резултатите от анкетата за "Най-безконфликтен фен на Листопад". И понеже аз списвам блога, за да не останат никакви съмнения за манипулиране на вота (както се промъкнаха такива за една друга анкета), предлагам титлата да се даде на АЛИ РЪЗА Peace. Нека да уважим и мъжката част от форума ни Sunglasses bowuu Grinning

# 392
И в този ред на мисли, ето и резултатите от анкетата за "Най-безконфликтен фен на Листопад". И понеже аз списвам блога, за да не останат никакви съмнения за манипулиране на вота (както се промъкнаха такива за една друга анкета), предлагам титлата да се даде на АЛИ РЪЗА Peace. Нека да уважим и мъжката част от форума ни Sunglasses bowuu Grinning
  Shocked разликата е само 3 гласа,значи печелите и двамата  Peace

Колажите ви стават все по-добри!Браво!  smile3501 smile3525

Джавки като охранител и принцеса е убийствена. hahaha Joy
Грозданка отмъкна Левент  newsm45 smile3511 smile3512

# 393
Истината винаги боли,нека се знае за тази любов!
Историческите личности са интернационални!
А колкото до българката,това потвърждава,че и преди и сега е красива и предпочитана!

# 394
Eх, този Левент, бре. Не може да си го разделите.
Добре, че никой не иска Джем. Така ще остане само за меееен!
Честито на Ледената кралица и на Али Ръза!   bouquet

# 395
Честито на Ледената кралица и на Али Ръза!   bouquet
А не аз искам Джем ще се бием ми се струва hahaha Аз ще извикам баба ви Джефрие да ме защитава

Joy hahaha Joy

# 396
Добър ден ... да се включа и аз:
 Мис куха лейка: Хайрие и Фикрет
 Мистър гола вода: Шевкет и Таксин

# 397
А не аз искам Джем ще се бием ми се струва hahaha Аз ще извикам баба ви Джефрие да ме защитава
А аз Хайрие. Вече е доказан бияч. Laughing

# 398
А аз Хайрие. Вече е доказан бияч. Laughing
А не само не тя косата ми е ценна.. hahaha

# 399
споко, Иве, ще ти сложим "икстеншъни" после smile3532

# 400
споко, Иве, ще ти сложим "икстеншъни" после smile3532
Абе то ако ме Хване Хайрието  ooooh!никой не може да ме спаси а и тя каквато е  Joy на един удар живот съм  #Crazy

# 401
Колажите ви стават все по-добри!Браво!  smile3501 smile3525
Грозданка отмъкна Левент  newsm45 smile3511 smile3512
Де да можех да го отмъкна ама ми се измъква все... цяла седмица го дебна пред тях, ама като ме види и се крие  newsm62

Ще го разделим, аз не искам много, само съботните му вечери да ми запази, другите за когото иска. А за Джем ще видиш като се появят и другите фенки как няма да можете да го разделите. smile3533

# 402
не го дебнеш качествено, я питай Ферхи как стават тия работи Peace

# 403
# 404
на моменти се гледат като котаци newsm48

Общи условия

Активация на акаунт