Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 29

• 37 509
  • 728
  •   1
Отговори
# 375
  • В тъмната гора.
Лека и от мен!

# 376
  • У ДОМА
Ами разбира се че героя Али Ръза Текин е кръстен на бащата на Мустафа Кемал Ататюрк който се е казвал Али Ръза!!!!!!Това е един вид почит към бащата на Мустафа Кемал Ататюрк-който е колосална личност за турския народ!
GÜN- ОЗНАЧАВА-ДЕН
TEKIN-ОЗНАЧАВА-ЕДИНСТВЕН ПО РОДА СИ,УНИКАЛЕН,НЕОБИЧАЕН

http://tr.wikipedia.org/wiki/Ali_R%C4%B1za_Efendi

Ali Rıza Efendi Явно Али Ръза Ефенди много добре е възпитал сина си за да стане такава велика личност за народа си!

Последна редакция: нд, 16 май 2010, 03:54 от АЛИ РЪЗА

# 377
  • Велико Търново
Да, картинките са мое дело, но не съм се вързала на забележката на Ивана, още повече, че аз му дадох линк към Уикипедията да види, че е с Р Party Обаче страшния поглед на Джаврие ме е стреснал, та чак се чудя как само една буква съм сбъркала Mr. Green Laughing Twisted Evil

Не се притеснявай, не съм се засегнала по никакъв начин. Ей сега ще оправя грешката, ама никой да не ми показва баба Джаврие, че пак ще се стресна Joy Joy Joy
 Joy  Joy  Joy
Ееееее... ти на едно Джавки ли ще се даваш  Wink

DamaPika сложих ама не ми хареса как седят, бяха с различна големина, а тази си ми хареса най-много... все едно ме зяпа мен Simple Smile
Само предложение - ако само големината е проблемът - тя може да се намали, да се изравнят като височина, напр. Като гледам - справяш се много добре с колажите.  Peace Предполагам, че ще можеш да се справиш и с това.

Например за неделя Ледена кралица имаше готовност да пусне новата тема, ако предишната свършеше тогава, когато пътувам. За щастие свърши по-рано.
Eеее, че тя неделята тепърва започва, а като гледам - на 26-та стр. сме.
Тъй че - Кралице, стой си в готовност Wink  Hug

По-принцип никоя от двете ooooh!, ама щом се налага да избирам - по-малкото зло - Хайрие. Тя по-лесно може да бъде водена и с малко такт и хитрост може да я обработиш така, че да пъшка и охка, без да ти създава повече проблеми. Докато виж, другото социално зло само трепане го оправя - толкова е елементарно, злобно и просто, че освен със сопа, друг начин за справяне няма hahaha
 hahaha за пореден път ме разсмиваш, но и се присъединявам към мнението ти

Мислех си и за варинант "тапи в ушите". По-лесно ще се справи с пъшкане и охкане тип "Хайрие", които дори отвреме навреме и спират. Обачеееее с постоянното тънтонене на Джавки - едва ли... че тя само на сън не мърмори, бе!
Ама тогава пък се изпуска  hahaha Mr. Green
Освен това Хайрието като заседне на някой стол или диван... нема да дразни с движение насам-натам. За разлика от Джаврието с това нейно безспирно шарене напред-назад, и като почне да тътри тия крака... ми то човек нема как да си ограничи периферното зрение, за да не се дразни от движението. За там ще трябва вариант "кон с капаци".
При това - в буквалния смисъл  Laughing

Ако е настрани, все едно ходиш в зоопарк за развлечение hahaha hahaha
Хахахах, Дартанян... ще ме умориш от смях. Посред нощите се чудя как да се смея по-тихо

# 378
е то джав-джав кой го иска  Simple Smile аз бих предпочела хайрието - по-лесно според мен бих окрякала, но това пугтене-муфтене също не е за пренебрегване  Wink

# 379
Добро утро !Да Ви е сладко!

# 380
добро утро Simple Smile

# 381
Добро утро и от мен.... Hug

# 382
добро утро, страхотна закуска Hug, да не е дотърчала Фикрет от Адапазаръ да я направи рано сутрин newsm78

# 383
добро утро, страхотна закуска Hug, да не е дотърчала Фикрет от Адапазаръ да я направи рано сутрин newsm78
Да,естествено ,че е Фикрет,то просто няма кой друг да е.
Утре леля ви Нехир ще направи една баница да закусите.

# 384
Добро утро и от мен.
Белла, страхотна закуска. Благодаря. bouquet

# 385
Малко късно,но по-добре късно от колкото никога.
Моите номинации са за:
Мис куха лейка: Хайрие,Джейда
Мистър Гола Вода: Шефкет.  

# 386
Като написахте ''Да Ви е сладко!'' ме подсетихте за една история,която дядо-ми ми разказваше на вярно много от вас я знаят.Една възрастна жена над 60 отишла на гости на една нейна приятелка и ги почерпела с сладко мисля,че беше локум и домакин-ката им казала,да ви е сладко.Минало се една седмица и те и дошли на гости.Жената нямала сладко и направила кафе и за да покаже,че е изискана,учена и възпитане си спомнила,какво си били казали (Да Ви е сладко)Поднесла тя кафето спряла се опънала дрехите прибрала косата и им казала ''Да ви е кафе!!

# 387
  • Пловдив
Добро утро и от мен, макар че вече клони към обяд hahaha Ивона, много весело пробуждане ми направи Peace

# 388

Hug  bouquet Hug

Последна редакция: нд, 16 май 2010, 11:39 от Ивона1

# 389
Закуска по турски !Обичам!Нищо ,че сутрин пия само кафе/няколко!/
Това,че името е взаимствано от бащата на Ататюрк/ако изобщо е така,защото това са обичайни имена/,показва личното отношение на автора към образа на Али Ръза - одобрение!
Ататюрк,бащата на нацията е бил светска личност.Голямата му любов е била красива българка от Русе,но не осъществена поради несъгласие от страна на родителите й./Не успявам да намеря книжката "Голямата любов на Ататюрк"/Оказва се,че малко знаем за тази историческа личност,а има какво да научим!/
Защо никой не попита Ферхунде ,как успя да си купи жилище?Как събра толкова пари?
Ако трябва да избирам,предпочитам Хайриет ,поне вкусно готви!

Общи условия

Активация на акаунт