Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 29

• 37 528
  • 728
  •   1
Отговори
# 255
Покрай тези теми на Листопад много работи ще научим.  Mr. Green
И аз имам на компютъра вкъщи Фотошоп, трябва да взема да го връткам и аз, че човек не знае къде може да му потрябва. Ама трябва да потърся първо книжки или уроци в нета, че съвсем нищо не разбирам от програмката.  Mr. Green
Грешка, знам как да си смаля изображение, за да си го сложа на телефона. Ама само толкова.  Blush
Аз не можах да инсталирам програмата и използвах онлайн версията на фото-шоп..

Защо не можа да я качиш?  newsm78
Ами аз не мога да инсталирам и реших да използвам онлайн версията която има доста предимства.

# 256
  • някъде там и аз незнам
Ей момичета вие направо ме разбихте Shocked нямаше ме само една седмица, а вече тема и половина трябва да чета.Отивам да ви чета и да ви  догоня и после ще гласувам и коментирам
 Whistling Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 3 нови отговора. ,май скоро няма да ви хвана Cry

# 257
  • Пловдив
Лелеее, опасни сте! Hug Снощи ви оставих на 3-та страница, сега сте вече на 18 ooooh! Не мога да ви изчета!!! Дали Соя-фен ще успее да се прибере навреме, за да пусне новата тема, защото като гледам с каква скорост изписваме настоящата Party Twisted Evil Peace...

Ледената кралица, ти ли си правила колажа с актьорите?
Да не би да си се вързала на забележките на Ivana_my_Life, че си написала името на "Джаврие" ГюлеН Йоткен? Спокойно - ГюлеР си е. Wink Ако е само техническа грешка - простено ти е!  Wink

Да, картинките са мое дело, но не съм се вързала на забележката на Ивана, още повече, че аз му дадох линк към Уикипедията да види, че е с Р Party Обаче страшния поглед на Джаврие ме е стреснал, та чак се чудя как само една буква съм сбъркала Mr. Green Laughing Twisted Evil

Не, Али Ръза, просто в предната тема имаше спор точно около това име.
И сега, написано по този начин, ще излезе, че защитникът на грешната теза е бил прав, а реално не е така.
Тъй че - не е до дребнавост. Въобще не ми е била такава мисълта.

Възхищавам се на труда ви и на това, че се стараете да ни радвате все повече. Че и на всичкото отгоре - винаги сте готови да реагирате, щото с това бързо изписване на теми... верно трябва да сте "на педал".  Wink

Благодаря ви на всички още веднъж!  Hug
Не се притеснявай, не съм се засегнала по никакъв начин. Ей сега ще оправя грешката, ама никой да не ми показва баба Джаврие, че пак ще се стресна Joy Joy Joy

Искам да ви попитам нещо..Изработих една картинка с фото-шоп,но за да я кача във форума трябва да има код,как да го направя?Много ще съм благодарна ако някой ми обясни   bouquet Hug  bouquet
Ивона, пробвай да я качиш тук: http://prikachi.com . След това под картинката ще се появи кода, който ти е нужен Peace

П.П. Виждам, че вече са ти отговорили, а ти си се справила перфектно с колажа! Получил се е много добре, поздравления!    bouquet

# 258
Ивона1 и Бил Гейтс е бил някога индианец, пък виж го докъде е стигнал.  Mr. Green
Важното е, да имаш желание, да си упорит и да направиш първата крачка.  Hug

# 259
Ледената кралица Благодаря ти много!Всъщност благодаря на всички ви за милите думи ще се старая да ви радвам още  bouquet Cheburashka Е баш до там няма да стигам,но ще е добре да вляза във форма и да си остане едно приятно хоби   bouquet

# 260
Малко снимки и за феновете на Ферхунде или поне на Денис Чакър newsm51

Последна редакция: сб, 15 май 2010, 17:23 от raliko

# 261
Номинациите ми са: "Мис Куха Лейка" - Хайрие - такова ограничено, мрънкащо същество, което мисли само как да омъжи дъщерите си за богати мъже и единственото важно нещо е "Какво ще кажат хората", просто не съм виждала ooooh!
"Мистър Гола Вода" - Шефкет - с каквото и да се захвана, с нищо не се справи, а само достигна дъното, че покрай него и семейството му Stop
Странно ми е, че някой толкова навътре приемат нещата. Това си е филм, не казвам, че персонажите са измислени, даже напротив, но защо трябва да мисля ако някой като Джаврие или като Ферхунде ми е в къщата какво ще правя? Смятам се за достатъчно здравомислещ човек за да мога да ги неутрализирам ако се наложи Sunglasses Аз харесвам Ферхунде във филма, до някъде съм съгласна с rozi-maxi, че съм по-склонна да върша нещата, която тя върши, но се старая да не го правя. Иначе умея да манипулирам и ужасно лесно омайвам повечето хора, не умишлено или с користни цели Naughty Аз разбирам Ферхунде за повечето и постъпки, но не я оправдавам. Разликата е огромна Naughty Смятам, че я харесвам, защото на фона на останалите от сем. Текин - заблудени, наивни, глуповати, тя ми изглежда ужасно истинска и реална /мисля, че и друг път съм го казвала/. Да, сем. Текин са добри хора, но не смятам, че Ферхунде е лоша. Аз много пъти виждам как очите и се насълзяват, как съжалява за постъпките си, само аз ли го виждам това? Което говори, че има съвест, че има нещо добро в нея. По тази логика защо тя да не заслужава прошка и с какво се различава от Лейля, Неджля и Шефкет? Те допускат грешки, съжаляват за тях и им прощават. Ферхунде не го ли заслужава? Стига вече за нея, просто исках да си го кажа, че само чета и чета,  и чета Rolling Eyes Hug Peace

# 262
Моите три избора- Фикрет, Нехир и Гюлшен. И на трите може да се разчита, а и са сравнително дискретни на фона на останалите Simple Smile

# 263
А, на мен какво ми разказаха  Sick Две момичета се скарали едната фенка на Лейля другата на Неджля и решили след училище да се ''бият'' който победил симпатизантът му е по-добър.На момичетата им е оказана медицинска помощ няма сериозни наранявания.

# 264

Последна редакция: сб, 15 май 2010, 17:31 от raliko

# 265
raliko, Тати ще ти изтрие снимките, много са големи. Допустимата големина на публикувани в постовете картинки е до 600х400 пиксела.
Ивонка, браво на тебе, чудесен колаж.  Hug И аз научих нещо от тебе, че има фотошоп онлайн - не го знаех.  Peace
А, на мен какво ми разказаха  Sick Две момичета се скарали едната фенка на Лейля другата на Неджля и решили след училище да се ''бият'' който победил симпатизантът му е по-добър.На момичетата им е оказана медицинска помощ няма сериозни наранявания.
Аууу! #Crazy До там ли стигнахме?  Shocked Все още ли имате желание да си правим листопадска сбирка?  Laughing

# 266
raliko, Тати ще ти изтрие снимките, много са големи. Допустимата големина на публикувани в постовете картинки е до 600х400 пиксела.
Ивонка, браво на тебе, чудесен колаж.  Hug И аз научих нещо от тебе, че има фотошоп онлайн - не го знаех.  Peace
Нали всички тук сме за това да се учим.

Р.S
И аз не знаех,че има до преди 1 ден  Peace

# 267
# 268

Ивона1,браво за колажа!  smile3501 Не харесвам Лейля,но ми хареса как си подбрала снимките! Може ли и един с Ферхунде?  Praynig

raliko,благодарности за снимките и колажа на Ферхунде!Намалявай ги обаче а да не ти ги изтрият. Tired

Чеб,вярно е,че се оляхме,но искаме да спечелим още хора за нашата кауза........  Mr. Green  Hug
Да вземем да се преброим.Аз ще водя другия отбор.Проблема е че част от противниците и защитниците на Ферхунде не спазват добрия тон.  Tired

Имам страничен въпрос
Как се превежда на бг новия филм на Нихат Алпту Алтънкая от блога на Листопад на Феичката и някой знае ли от  къде може да се дръпне, от някой торент???
И аз питам същото.

Филма 40 с Дениз Чакър може ли да се свали отнякъде преведен?

постнете тук заглавието, въобще не съм наясно с новите продукции на актьорите

En Mutlu Olduğum Yer
http://www.facebook.com/pages/Nihat-Alptug-Altinkaya/37984751151#!/video/video.php?v=1396068101666&ref=mf

Мястото, на което съм бил/а най-щастлив/а
тук пише на турски http://tr.wikipedia.org/wiki/Deniz_%C3%87ak%C4%B1r
видео http://www.timsah.com/40-Sinema-Filmi-Fragmani-Deniz-Cakir-Ferhunde/eTQ0QBjCJ2n  Twisted Evil

# 269
Естел ,старая се Blush

Общи условия

Активация на акаунт