Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 29

• 37 537
  • 728
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Друг колоритен образ ми е баба Джаврие. Просто има уникални лафове, на които моето семейство много се забавлява. Между другото с най-голям интерес всъщност следим развитието в семейството в Адап Азаръ./извинете ме, ако е грешно написано името/
Не е ли Ада Пазаръ?Аз така го чувам, но и аз не знам как е точно!

# 196
#Puppy dog
Защо никой не ми обръща внимание? smile3518 Дали Ферхунде ББ нарочно блъска Хайрие?
http://www.youtube.com/watch?v=sXrtkZdTcOI&feature=related

То не се вижда дали е нарочно? Кой каза, че не е нарочно? Само се чу сблъсъка.

# 197
Вярно, сега като се замисля, тези дето най-много не харесват Ферхундето, най- много пишат за нея. Това си е голям парадокс.  newsm78
Аз като не харесвам някой, гледам да го игнорирам и да не говоря много за него, за да не се дразня само.  Blush
Да,защото искаме да сме аргументирани.Поздравления на рози-макси за дългото писане.Тя ми спестява моето,защото мнението ми се припокрива 100% с нейното.

# 198
diada аз смених обясненията на категориите днес, защото се видя, че не пасват. Ето ги новите!
"Мис Куха Лейка" - глуповата и простовата жена с големи претенции без покритие.
"Мистър Гола Вода" - мъж, който се прави на такъв, но в същото време не е постигнал нищо съществено в собствения и на близките си живот.

При това положение, ще си промениш ли номинациите?  Thinking

# 199
Вярно, сега като се замисля, тези дето най-много не харесват Ферхундето, най- много пишат за нея. Това си е голям парадокс.  newsm78
Аз като не харесвам някой, гледам да го игнорирам и да не говоря много за него, за да не се дразня само.  Blush

Еми около Ферхунде се въртят интригите,затова,не виждам парадокс  newsm78,защото е най-дейна,защото е и интересен образ.Има чудесни качества,които когато използва за добро е супер,обаче това почти не се случва,нея я води злобата и алчността.Ферхунде би била един достоен съдружник примерно на Левент или Яман,има ги качествата,ама нея все я гризе да прави мръсно,да се бърка в живота на хората,да се разпорежда с чуждите съдби,да вреди,като един плевел е,живее за да пречи.

# 200
Друг колоритен образ ми е баба Джаврие. Просто има уникални лафове, на които моето семейство много се забавлява. Между другото с най-голям интерес всъщност следим развитието в семейството в Адап Азаръ./извинете ме, ако е грешно написано името/

Да, така май звучи по добре. Може би е точно така. Аз наистина не знам как е.

# 201
Имам страничен въпрос
Как се превежда на бг новия филм на Нихат Алпту Алтънкая от блога на Листопад на Феичката и някой знае ли от  къде може да се дръпне, от някой торент???

# 202
diada нещо не ти разбрах поста.  newsm78

Имам впредвид, че хората, който се държат непочтено, с пренебрежение, мрънкат и недоволстват, егоистично, не признават собствената си вина и т.н.....тези хора за мен не са Кухи лейки. Аз влагам съвсем друг смисъл в това.
Дартанян го е написала много добре. Точно това имах впредвид и аз.

Не знам дали само аз така мисля, но тези номинации не са за интриганти, злобари, завистници и прочие.
За мен кухи лейки са глуповати, безхарактерни и прости хора, но с високи претенции, без да има база и основание за това.
Мисля също, че ще се разминем жестоко в номинациите, защото хора с   описаните от Чебурашка  недостатъци не са кухи лейки.
Те попадат в други категории.

Като гледам номинацийте, разминаването вече е налице.

П.П. Чебурашка, писали сме в едно и също време. Връщам се в горния си пост и ще си редактирам номинацийте.

# 203
Вярно, сега като се замисля, тези дето най-много не харесват Ферхундето, най- много пишат за нея. Това си е голям парадокс.  newsm78
Аз като не харесвам някой, гледам да го игнорирам и да не говоря много за него, за да не се дразня само.  Blush
Да,защото искаме да сме аргументирани.Поздравления на рози-макси за дългото писане.Тя ми спестява моето,защото мнението ми се припокрива 100% с нейното.

Аз вече се поуморих,и най-вече да повтарям и потретвам....
И аз бих определила като куха лейка и Ферхунде,просто защото има способности,умения,потенциал,а само за глупости мисли.Можеше да стигне далеч,ако ги използваше по предназначение,а тя се хаби да проваля чуждите животи,буквално си губи времето в мислене как да вреди на околните,а всъщност вреди най-много на себе си.

# 204
Имам страничен въпрос
Как се превежда на бг новия филм на Нихат Алпту Алтънкая от блога на Листопад на Феичката и някой знае ли от  къде може да се дръпне, от някой торент???
И аз питам същото.

Филма 40 с Дениз Чакър може ли да се свали отнякъде преведен?

# 205
Смених ги обясненията и сега са по-адекватни.
"Мис Куха Лейка" - глуповата и простовата жена с големи претенции без покритие.
"Мистър Гола Вода" - мъж, който се прави на такъв, но в същото време не е постигнал нищо съществено в собствения и на близките си живот.

# 206

Да, така май звучи по добре. Може би е точно така. Аз наистина не знам как е.

Градът е Адапазаръ  Peace, даже е побратимен с нашия Шумен .
 http://en.wikipedia.org/wiki/Adapazar%C4%B1 - това линк в Уикипедия, за тези които се инетересуват повече.

# 207
Ми то като се замисля,куха лейка е и това-да имаш потенциал и да не го използваш за нещо хубаво и градивно.........   Thinking

# 208

Градът е Адапазаръ  Peace, даже е побратимен с нашия Шумен .
 http://en.wikipedia.org/wiki/Adapazar%C4%B1 - това линк в Уикипедия, за тези които се инетересуват повече.

Благодаря!

# 209
Момичета защо не мога да си изтрия мнението. Все ми дава някаква грешка.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт