Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 29

• 37 421
  • 728
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
Като гледам подписа на Magosniwa, а май и реклама дават по БТВ ще почва някакъв нов сериал с този Мехмед от "Перла".  newsm78
Ама ако е онзи, за който разказваше Али Ръза, че бил с тъжен край аз не искам да го гледам. Предпочитам филмите с хубав край.  Crossing Arms
Моя подпис е от друг сериал с негово участие който момента го дават по канал д  Grinning Превежда се Забранена любов и сигурно и той ще почне по бтв скоро  Peace

# 556
rozi-maxi, прочетох по погрешка "курортният номер" hahaha

# 557
И сега противниците на Ферху се надяват да се Фърли.... Whistling
айде да идва сряда  Flutter

# 558
  • до една звездичка
айде да идва сряда  Flutter

Ама чак в сряда ли ще се хвърли?
Не може ли още във вторник?

Wink  Peace

# 559
айде да идва сряда  Flutter

Ама чак в сряда ли ще се хвърли?
Не може ли още във вторник?

Wink

Joy Joy Joy.Ееее,че аз  кого ще ям,ако се хвърли  Mr. Green!?

# 560
  • София
rozi-maxi, даже не съм се и замислила, че за мъж не сме помислили  Mr. Green
Ферхито не я харесвам, но не бих се зарадвала ако се самоубие честно казано  Rolling Eyes но да си призная, Ферхи и самоубийство са несъвместими  Grinning

# 561
Ако Ферхито се самоубие нали трябва филма да свърши? Действието на сюжета ще загуби темп Joy

# 562
rozi-maxi, даже не съм се и замислила, че за мъж не сме помислили  Mr. Green
Ферхито не я харесвам, но не бих се зарадвала ако се самоубие честно казано  Rolling Eyes но да си призная, Ферхи и самоубийство са несъвместими  Grinning

Да,пък някои лакомнички ненаситни,по 3-ма мъже си избраха  Laughing.права си,Ферхунделата навярно пак балшой театър играе,де късмет де да се фърли   Mr. Green.

# 563
  • У ДОМА
Здравейте и от мен!!!
Ето нещо което направих за фенове на Неджля и Джем евентуално

soya-fen-ще ти пусна материалите за новата тема че съм адски зает после кой знае кога ще вляза!

# 564
Може да се хванем на бас че НЯМА ДА СЕ САМОУБИЕ ИЛИ ПОНЕ НЕ В ТАЗИ СЕРИЯ  Laughing Laughing

Последна редакция: пн, 17 май 2010, 17:35 от Ивона1

# 565
Може да се хванем на бас че НЯМА ДА СЕ САМОУБИЕ ИЛИ ПОНЕ НЕ В ТАЗИ СЕРИЯ

Това ни е ясно на всички  Mr. Green!Пък и защо да се самоубива,кое не й е наред на нея,тя успява да "уреди" живота си,по гръб не пада.

# 566
Ами ще видим, аз не разбирам нищо освен обращенията и имената, амав сряда ще гледам ей така  Shocked

# 567
Какъв ще е този обиск, дето е в рекламата за вторник?

# 568

Заради неплатени дългове от кредитните банки, мисля че, нали споменаха, че дължат 38 000 лири

# 569
ББ:[/color]Нали Шевкетчо взема от на Ферхунделка сметката пари и май заради тези дългове ще опишат със съдия изпълнител по стойностните неща, за да могат да си вземат паричките:)

Общи условия

Активация на акаунт