Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 29

• 37 417
  • 728
  •   1
Отговори
# 570

Снежката ха отречи?!
Не виждам лошо в корекциите.Доколкото знам е една?

Последна редакция: пн, 17 май 2010, 18:51 от Ванилия75

# 571
Какъв ще е този обиск, дето е в рекламата за вторник?

Заради неплатени дългове от кредитните банки, мисля че, нали споменаха, че дължат 38 000 лири

Милите,предстоят им трудни времена  Cry.С какво заслужиха този огромен дълг,пестеливи,благодарни и на малкото...Ферхунде изкара на техен гръб тези 350 000 лири,само един бой изтърпя,малко й беше,заслужава много повече според стореното от нея.Тя спечели,а те загубиха.Няма нищо чудно,нищо неочаквано,и в живота е така.Само че тяхното душевно богатство е безценно,и не може да се сравни,нито да се купи,нито да се открадне,и тя го знае,знае ,наясно е че истинските богаташи са те,но не можа да стане една от тях,а мисля че й се искаше,но просто природата й е различна.

# 572
Какъв ще е този обиск, дето е в рекламата за вторник?

Заради неплатени дългове от кредитните банки, мисля че, нали споменаха, че дължат 38 000 лири

Милите,предстоят им трудни времена  Cry.С какво заслужиха този огромен дълг,пестеливи,благодарни и на малкото...Ферхунде изкара на техен гръб тези 350 000 лири,само един бой изтърпя,малко й беше,заслужава много повече според стореното от нея.Тя спечели,а те загубиха.Няма нищо чудно,нищо неочаквано,и в живота е така.Само че тяхното душевно богатство е безценно,и не може да се сравни,нито да се купи,нито да се открадне,и тя го знае,знае ,наясно е че истинските богаташи са те,но не можа да стане една от тях,а мисля че й се искаше,но просто природата й е различна.
  bouquet

# 573
  • в ябълковата градина
Как точно Ферхунде ги е изкарала тези пари на гърба на семейство Текин?
И това за боя, малко и било   Shocked

Всеки ден се случва да се разделят и събират хора, знаем много добре, не сме деца?
Колко свекърви биха тръгнали да си бият снахите по този начин или тъщите зетьовете?

Кое точно е душевното богатство на семейство Текин?
Чесност - Шефкет е пример;
"Не кради"- Шефкет
Изневяра - сестрите; Шефкет също с женена; Лейля също;
Завист - Лейля,
Алчност - Хайрие, Лейля,

# 574
И мисля,че това е въпросът- кой живот е по-хубав,този на амбициозните хора,пълен с материални богатства,или този на хората,чието богатство е сърцето им,живея скромно и просто,които се радват на малкото,спечелено с честен труд,които никога,никого не са използвали за собствени облаги,чието сърце е чисто като сърцето на Али Ръза.И да не ми каже някой,че човек може и да е добър като него и богат,защото не може,със сигурност.Това може да бъде и въпросът в следващата анкета,примерно  Peace.

Gulia,даже няма да коментирам думите ти,няма смисъл просто.Щом виждаш нещата по такъв начин,значи и мисленето ти е противоположно на моето,затова не виждам смисъл.

# 575
nedkaangelova, чудесно колажче с Неджля. bouquet
Ванилия75, гледай си твоята любимка да не вземе да и пада лицето от пластични операции. Laughing
За грима пък да не говорим. Вече не прилича на себе си.

Snejkata, като видя, че си писала в темата си казвам - Неджля е писала, снимката е много хубава, която си си сложила и затова правя така те асоциирам с нея.
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: пн, 17 май 2010, 18:32 от Snejkata

# 576
rozi-maxi съгласна съм с последния ти пост, но има някой неща, които не ми се връзват. Да, Али Ръза е честен, мил, добър и т.н. Но е твърде горд. Аз още не мога да проумея как си заложи къщата за да покрие дълга на Шефкет. Ти би ли заложила покрива над главата на сина си заради гордостта и честността? Всичко трябва да си има граници Naughty Освен него и Фикрет /даже и тя от време на време кривва от пътя/ за мен другите нито са мили, нито са добри, нито пък много морални и честни. Просто да не изброявам многото примери за това. Не мисля, че Хайрие, Лейля, Неджля и Шефкет се задоволяват с малкото, което имат. Ако беше така нямаше да са в това положение Peace Hug

# 577
Gulia  Peace Така е,цялото сем.Текин е отвратително лицемерно и сбъркано,говори едно,прави друго и така.

# 578
  • Пловдив
И сега противниците на Ферху се надяват да се Фърли.... Whistling
айде да идва сряда  Flutter

Ама чак в сряда ли ще се хвърли?
Не може ли още във вторник?

Wink  Peace
Joy Joy Joy Joy Joy

Може да е случаен рибар, който я спасява newsm78

От какво? Да не се кани да се фърга от скалата?  Cry
Да, да, да... Twisted Evil Хайде, Ферхи - atlama, atlama, atlama! tooth #Silly Joy

# 579
Gulia  Peace Така е,цялото сем.Текин е отвратително лицемерно и сбъркано,говори едно,прави друго и така.
Е ката никой не ти харесва защо изобщо гледаш филма #Crazy newsm78
nedkaangelova Супер е !!!  bouquet

# 580
Шефкет не е алчен,той беше многократно критикуван от Ферхунде,че нищо не можел да й осигури,постоянно му говореше,че за нищо не става,че бил длъжен....Сложете ръка на сърцето си и кажете,мислите ли,че ако Ферхунде не присъстваше в живота на Шефкет,той щеше да извърши подобно нещо,да откратне,да играе комар,да позволи подобно нещо!?Аз не мисля!
Лейля и Неджля показаха алчност,но мисля,че възрастта им е такава,човек разбира в по-късен етап от живота си,кои са истинските богатства,приоритети се сменят,и те го разбраха,след като си изпатиха.Не намирам сега все още да са такива,бяха,но беше моментно.И аз на 20 имах на всеки пръст по 2 златни пръстена Laughing,сега имам 2,и не си спомням кога за последно съм ги слагала,преди ми беше важно,сега вече друго ме радва.затова писах,че членовете на сем Текин търпят промяна,растат,а във Ферхунде не виждам никаква промяна,въпреки всичко преживяно,подлостите й стават все по-големи.

# 581
  • в ябълковата градина
Да де, за едни боя им е малко, за други, все се намира оправдание за постъпките им.
Най-често извън тях.

# 582
Gulia Аха,като си търсят оправдание все ще намерят. Peace

# 583
А,баба Джафрие и в Аватар играе  Laughing

# 584
Шефкет не е алчен,той беше многократно критикуван от Ферхунде,че нищо не можел да й осигури,постоянно му говореше,че за нищо не става,че бил длъжен....Сложете ръка на сърцето си и кажете,мислите ли,че ако Ферхунде не присъстваше в живота на Шефкет,той щеше да извърши подобно нещо,да откратне,да играе комар,да позволи подобно нещо!?Аз не мисля!

Съгласна съм, и според мен Ферхито такива комплекси за малоценност, некадърност и неспособност насади в Шевкет, че той избра лесния и грешен път да стане мъж в очите й. По най-неправилният начин. Вероятно ако беше взел решение да се изнесат на квартира по би запазил донякъде авторитета си на мъж, но опознавайки ферхито, се съмнявам. И на квартира, и в собствен дом, тя пак щеше да си изисква нейното си и да предявява безкрайни претенции.

Общи условия

Активация на акаунт