Мама през ОКТОМВРИ ще роди - вече и през дрешките личи!

• 30 873
  • 729
  •   1
Отговори
# 630
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Легео, честит имен ден! Много здраве, щастие и сладко бебче през октомври!   bouquet

hailie, щом си в 18с и 1д, значи си влязла в 19.  Peace Като станеш 20с и 1д вече си в 21 и тн.

# 631
hailie, ами спред мен също си в 19 седмица, щом имаш 18 + 1 ден ,значи си направила 18 и сега си в 19 седмица, поне аз така го разбирам.  Hug

# 632
Хехе, кеф! Това не го знаех, ама много интересно как ги смятат... Абе, важното е бебето да ми е добре!!
А, вече съм сигурна, че то ритка  Hug на мама бръмбъзъка !

# 633
hailie, ами спред мен също си в 19 седмица, щом имаш 18 + 1 ден ,значи си направила 18 и сега си в 19 седмица, поне аз така го разбирам.  Hug
Аха, значи не е като при месеците. Оле, съвсем се обърках ooooh!

# 634
Няма ли да се пусне анкета с предложение за заглавие на нова тема? Thinking

# 635
Момичета, гледам, че обсъждате видовете раждане. При мен се наложи секцио по медицински причини / проблем с ретината и на двете очи/. Всичко мина много добре, бързо,безболезнено, след по-малко от 24 часа се разхождах из стаята. на 5-я ден ми свалиха конците, пуснаха  ме да си ходя без превръзка на раната и се изкъпах вечерта като бял човек. Покрай проблемите с тръгването на кърмата забравих за операцията. Трябваше да я пръскам с "Бивацин" и се сещах от дъжд на вятър да го правя. Възстанових се много бързо. Пожелавам на всички,които ще родят секцио да мине всичко, както мина при мен, и на себе си в това число.  Чувала съм за усложнения и трудно възстановяване и при нормално раждане и при секцио. Убедих се, че всичко е въпрос на късмет, да с емолим всичко да е наред и да сме късметлийки да родим леко здрави и хубави бебчета! Hug

# 636
Тези дни нямам много възможност да пиша, но влизам, за да добавя още една точка за отбора на МОМИЧЕТАТА! Hug

# 637
  • София
Radinela, до късмет си е, защото при мен беше тежко. Докато момичетата, с които ни бяха оперирали в един ден (тях след мен) се разхождаха из коридорите аз ходех едва-едва, сгъната в кръста и с ръка на гърба за баланс - точно като много старите баби (прегърбените) Sick Попринцип нося на болки, другите викаха и по време на операцията, защото пак боли като ти скачат по ребрата и после като ти напъхват обратно всичко, аз не издадох и звук тогава, но после Embarassed Те ходеха гордо изправени, а аз и на изписването не издържах цели 5мин права, после вкъщи през нощта съм ревала от мъки и болки да стана, бебето плаче в леглото си, а аз не мога да стана.. Не предпочитайте секцио, може и да не сте с късмета на Raadinela!

# 638
Този д-р Марков се оказа много готин. Обяснява всичко, всичко. Прегледа при него е наистина вълнуващ. Бебето се вижда прекрасно.
Всичко е наред с нея. Една малка сладка принцеса.  stork-girl
Потвърди, че пак ще е мома. Донесох снимки и клипчета на мъжа ми, който много се зарадва, че всичко с бебето е наред и каза, че бил Леонардо Да Винчи.  Laughing
Междувременно са сменили бойлера с чисто нов. Та този ден завършва добре за нас.
Приятна вечер на всички!

# 639
wine, noel, честити ви  stork-girl !

# 640
Здравейте,
Първо да чиститя на всички именници. Да сте здрави, весели и много щастливи.

Ноел, честита мома. Все пак твоето чувство позна.

Аз нямам търпение да дойде 2ри юни. Чак тогава съм на преглед. А днес ми е едно лошаво, имам леки контракции. Надявам се да минат бързо. Ама аз съм си виновна. В началото си се пазех доста, а сега ходя като кон, не си полягвам много, много. А и вчера така се стреснах, като малката падна и почна да се държи за крачето. Едвам я изправих да седне. И после да походи. Изкарах си акъла, че може да си е счупила крачето. А другата седмица сме "абитюрентки". Ще ни изписват от градината и на септември ще сме ученички.

Много усмивки  Hug Hug Hug

# 641
Мами, отивам на почивка! Весели празници и почивни дни! Ще се видим сл. седмица! Hug

# 642
  • София
Честити розови новиниии... Heart Eyes Party

Малко по късно ще пусна анкета с заглавия Hug

# 643
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН , Legeo!

# 644
Хайде вече има и няколко предложения! Simple Smile
Позволих си да пусна повечко за да няма сърдите,че някой чакаше много едно от заглавията  Mr. Green
Гласувайтееееееее Party Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт