Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е значението на синьото бибе в контекста на публикациите?
Какви са препоръките за сън по време на бременност?
Какви са мненията за имената на бебетата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е значението на синьото бибе в контекста на публикациите?
-
Какви са препоръките за сън по време на бременност?
-
Какви са мненията за имената на бебетата?
-
Какви са препоръките за комфорт по време на бременност?
-
Какво е основното послание в публикациите?

в мн слу4аи като кажем 4е си тръгваме не вярват 4е ни стиска, ама като го направиш веднъж(в моят слу4ай беше съвсем в на4алото на връзката, и дори не ме пусна да си тръгна, но се пре4упи)и се окопитват мн бързо.А ти си се справила страхотно с дресировката-понякога мъжете наистина трябва да се дресират.
когато усещам, че назрява проблем му пиша той чете усмисля и после се разбираме, но да говорим директно.... нещо все още не се получава когато имаме проблем.
И тъй като исках момиченце, попитах докторката на 100 % ли е с надеждата, че ще ми остави % вероятност да се надявам за момиче, а тя "на 99%. 100% като се роди". Ходих на 4 D във Фемина. Доволна останах, при д-р Цолова, мила и внимателна и не съм чакала 1 месец да се запиша. Бебето е добре, но малко изостава. По календар трябва да е 18 седмица, а според ехогравските показатели е в 17 седмица и 1 ден. Каза, че било нормално, да несе притеснявам. 
Говоря си му всеки ден и си галя пупата и съм щастлива, даже и по име му викам, а мъжа ми - "Недей така, че ако е момиче ще се разсърди
" -

голям смях падна с това "саниране"
Явно още не мога да свикна с новите си размери, което съвсем не значи, че не се радвам на коремчето, но профилът в огледалото сякаш не е моя
То от сега ако е така, бебочко като се появи какво ще стане?!

Но все пак , ако ти остане време, може да поразгледаш на място, смятам, че има какво да се предложи там.
И то не ми стават, заради бюста и коремчето.