Мама през ОКТОМВРИ ще роди - вече и през дрешките личи!

• 30 873
  • 729
  •   1
Отговори
# 660
кат напълно те разбирам. на 3 пъти са ми казвали като не ми отърва да си ходя и то като бременна с ванеса. единият път няма да забравя , че беше точно на коледа. тогава аз бях без финансовата подкрепа на майка ми и с много ниска заплата. много ме беше яд, че не мога да си тръгна наистина Sad

сега след като се роди ванеса веднъж филип се изцепи нещо за майка ми , която всеки месец ни изпраща по 500$ и не си е виждала внучето от 3 год. за да ни помага просто ми падна пердето извиках брат ми посред нощите грабнах си детето и се прибрах в ямбол.  тогава силния мъж като ревна. почна да се моли на брат ми да си тръгва ние сме щели да се оправим и т.н.т аз обаче си тръгнах. просто не можех да го гледам. след месец се прибрах. той беше мек като памук. сега ноември пак имахме една сериозна разправия и бях тръгнала квартира да си търся. простоооо като се сетя.... , но той вече ясно си знае, че не съм от жените които ще търпят глупости. чисти, помага с гледането на детето и като не се сеща за други неща като подаръци и излизания си ги изисквам от него. не мога да си мълча и да се примирявам с затворен живот само вкъщи. да ви кажа не знам как се разминаха последния път нещата, но ние тогава определено не правехме секс и му бях казала, че по време на разправиите съм забравила да си купя хапчета и не пия, затова ще направя почивка и една вечер когато се случи нещо той не ме пази, аз питах защо след като съм му казала, че не пия и ..... бебето беше готово. направо се чудя дали не го направи нарочно. не е хубаво така да се говори, но факта си е факт. сега е много внимателен. постоянно звъни пита как съм. проверява ми сметката и даже да не съм му казала, че нямам пари знае, че чакам болнични който се бавят и ми превежда. тук в ямбол съм много спокойна (като изключим роднините) и когато идва при нас тръгване някъде на екскурзия. с брат ми също не се спираме и съм много доволна. надявам се да нямаме повече сътресения във връзката ни , защото настина много го обичам и не мога да си представя живота с друг мъж, но естествено не съм готова да съм робиня както са свикнали по-голямата част от българските мъже да се държат със жените си.

ох пак стана дълго

# 661
кат напълно те разбирам. на 3 пъти са ми казвали като не ми отърва да си ходя и то като бременна с ванеса. единият път няма да забравя , че беше точно на коледа. тогава аз бях без финансовата подкрепа на майка ми и с много ниска заплата. много ме беше яд, че не мога да си тръгна наистина Sad

сега след като се роди ванеса веднъж филип се изцепи нещо за майка ми , която всеки месец ни изпраща по 500$ и не си е виждала внучето от 3 год. за да ни помага просто ми падна пердето извиках брат ми посред нощите грабнах си детето и се прибрах в ямбол.  тогава силния мъж като ревна. почна да се моли на брат ми да си тръгва ние сме щели да се оправим и т.н.т аз обаче си тръгнах. просто не можех да го гледам. след месец се прибрах. той беше мек като памук. сега ноември пак имахме една сериозна разправия и бях тръгнала квартира да си търся. простоооо като се сетя.... , но той вече ясно си знае, че не съм от жените които ще търпят глупости. чисти, помага с гледането на детето и като не се сеща за други неща като подаръци и излизания си ги изисквам от него. не мога да си мълча и да се примирявам с затворен живот само вкъщи. да ви кажа не знам как се разминаха последния път нещата, но ние тогава определено не правехме секс и му бях казала, че по време на разправиите съм забравила да си купя хапчета и не пия, затова ще направя почивка и една вечер когато се случи нещо той не ме пази, аз питах защо след като съм му казала, че не пия и ..... бебето беше готово. направо се чудя дали не го направи нарочно. не е хубаво така да се говори, но факта си е факт. сега е много внимателен. постоянно звъни пита как съм. проверява ми сметката и даже да не съм му казала, че нямам пари знае, че чакам болнични който се бавят и ми превежда. тук в ямбол съм много спокойна (като изключим роднините) и когато идва при нас тръгване някъде на екскурзия. с брат ми също не се спираме и съм много доволна. надявам се да нямаме повече сътресения във връзката ни , защото настина много го обичам и не мога да си представя живота с друг мъж, но естествено не съм готова да съм робиня както са свикнали по-голямата част от българските мъже да се държат със жените си.

ох пак стана дълго

Евала, подкрепям те напълно, smile3501 newsm10 в мн слу4аи като кажем 4е си тръгваме не вярват 4е ни стиска, ама като го направиш веднъж(в моят слу4ай беше съвсем в на4алото на връзката, и дори не ме пусна да си тръгна, но се пре4упи)и се окопитват мн бързо.А  ти си се справила страхотно с дресировката-понякога мъжете наистина трябва да се дресират.

# 662

сега след като се роди ванеса веднъж филип се изцепи нещо за майка ми , която всеки месец ни изпраща по 500$ и не си е виждала внучето от 3 год. за да ни помага просто ми падна пердето извиках брат ми посред нощите грабнах си детето и се прибрах в ямбол.  тогава силния мъж като ревна. почна да се моли на брат ми да си тръгва ние сме щели да се оправим и т.н.т аз обаче си тръгнах. просто не можех да го гледам. след месец се прибрах. той беше мек като памук. сега ноември пак имахме една сериозна разправия и бях тръгнала квартира да си търся. простоооо като се сетя.... , но той вече ясно си знае, че не съм от жените които ще търпят глупости. чисти, помага с гледането на детето и като не се сеща за други неща като подаръци и излизания си ги изисквам от него. не мога да си мълча и да се примирявам с затворен живот само вкъщи. да ви кажа не знам как се разминаха последния път нещата, но ние тогава определено не правехме секс и му бях казала, че по време на разправиите съм забравила да си купя хапчета и не пия, затова ще направя почивка и една вечер когато се случи нещо той не ме пази, аз питах защо след като съм му казала, че не пия и ..... бебето беше готово. направо се чудя дали не го направи нарочно. не е хубаво така да се говори, но факта си е факт. сега е много внимателен. постоянно звъни пита как съм. проверява ми сметката и даже да не съм му казала, че нямам пари знае, че чакам болнични който се бавят и ми превежда. тук в ямбол съм много спокойна (като изключим роднините) и когато идва при нас тръгване някъде на екскурзия. с брат ми също не се спираме и съм много доволна. надявам се да нямаме повече сътресения във връзката ни , защото настина много го обичам и не мога да си представя живота с друг мъж, но естествено не съм готова да съм робиня както са свикнали по-голямата част от българските мъже да се държат със жените си.

ох пак стана дълго

Евала, подкрепям те напълно, smile3501 newsm10 в мн слу4аи като кажем 4е си тръгваме не вярват 4е ни стиска, ама като го направиш веднъж(в моят слу4ай беше съвсем в на4алото на връзката, и дори не ме пусна да си тръгна, но се пре4упи)и се окопитват мн бързо.А  ти си се справила страхотно с дресировката-понякога мъжете наистина трябва да се дресират.

да ти кажа и аз не съм цвете за мирисане. всеки си има недостатъците и съм му казвала, че проблемите се решават с говорене, но те мъжете само сумтят и отиват в другата стая или сядат на комп. вече 6 год. се опитвам да го дресирам за това говорене.  в крайна сметка стигнах до мейла Simple Smile когато усещам, че назрява проблем му пиша той чете усмисля и после се разбираме, но да говорим директно.... нещо все още не се получава когато имаме проблем.

# 663
Момичета, да ви се похваля, вече знам - мъж ще е. Grinning  И тъй като исках момиченце, попитах докторката на 100 % ли е с надеждата, че ще ми остави % вероятност да се надявам за момиче, а тя "на 99%. 100% като се роди".  Ходих на 4 D във Фемина. Доволна останах, при д-р Цолова, мила и внимателна и не съм чакала 1 месец да се запиша. Бебето е добре, но малко изостава. По календар трябва да е 18 седмица, а според ехогравските показатели е в 17 седмица и 1 ден. Каза, че било нормално, да несе притеснявам.

# 664
Добро утро мамчета  Grinning

Димяни - как изкара снощи? Мерси за инфото за Марков Wink
Кат - не му се връзвай на твоя умник! Знам какво ти е - ние също малко се сдърпахме вчера, но аз се усетих, че сама си го търсех ( нещо хормоните ми напираха) и като видях, че и той се поядоса, бързо смених тактиката - сложих едно предизвикателно облекло и почнах да готвя и... хахахха - на моето мъжленце не му трябва много за да ми налети  Laughing

Петенце - и аз исках момиче, но от както ми каза доки, че "не е сигурен, но май е момче" се зарадвах мнооогооо  Flutter Говоря си му всеки ден и си галя пупата и съм щастлива, даже и по име му викам, а мъжа ми - "Недей така, че ако е момиче ще се разсърди  Thinking " -  Mr. Green

Тини - и аз съм на бал днес и напълно разбирам какво е да имаш хубави елегантни роклички и да не ти стават  Laughing Ще импровизираме нещо Wink

Хайде бонбонки - хубав ден от мен и да ви радват и глезят много!
П.С. Мирче - почивай си  Hug

# 665

ох пак стана дълго

да ти кажа и аз не съм цвете за мирисане. всеки си има недостатъците и съм му казвала, че проблемите се решават с говорене, но те мъжете само сумтят и отиват в другата стая или сядат на комп. вече 6 год. се опитвам да го дресирам за това говорене.  в крайна сметка стигнах до мейла Simple Smile когато усещам, че назрява проблем му пиша той чете усмисля и после се разбираме, но да говорим директно.... нещо все още не се получава когато имаме проблем.

Aз в това отношение съм щастливка.Моят мъж говори, обсъждаме проблемите-но той такжв си беше , не съм го у4ила аз ,просто изисквам малко пове4е.

Ради-ще го мислим -няма на4ин-нас коремите ни красят  Hug
Поздравявам ви вси4ки с мн готина песни4ка   http://www.vbox7.com/play:89109db9 Hug Hug Hug

# 666
  • София
Добро утро!

Кат,знам че да кажа да не се ядосваш няма как да се получи  Confused но ми е страшно болно като виждам такива мъже Twisted Evilаз си отглеждам подобно в къщи и май те разбирам! Hug

Мирче,хапнах какво ли не  Party Mr. Green само риба не ядох Laughing
Следващия път с теб ще е  Crazy Heart Eyes Hug

РАди,няма за какво да ми благодариш нали сме за това да си помагаме  Mr. Green Hug

Петя,честити ти сини новинки! Party

Аз ставам,че и малки се събуди и ещ се включа по късно!

# 667
  • Stavanger,Norway/ Varna
Ej me na na rabota, da me izvinqvate za latinicata, ama tolkova e tapo, ziva du6a nqma, 4e umiram ot skuka.
Otnosno mazete, az sa6to ne pozvolqvam da mis e govori taka, nito da mi se povi6ava ton. Tova poslednoto mnogo go mrazq i nemoga da kaza, 4e sam postignala koj znae kakav uspeh v opitite si da nau4a mazleto da razgovarq spokojno i uravnoveseno  Crazy
Ina4e i nie si imahme momenti savsem v na4aloto, kato sam si tragvala nqkolko pati, no toj skoro razbra, 4e tova mojto e samo 6antaz i posledniq pat daze ne izleze i da me dogoni  Crazy
S vremeto se karame po- malko, kakto i po- barzo se sdobrqvame. Vseki ot nas se e nau4il da razpoznava koga nablizava burqta i da se poodrapne. Drug e vaprosa, 4e nqkoj pat za raznoobrazie i emociq, ej taka na si sprqtame po nqkoe kratko skandal4e  ooooh! Laughing

# 668
Честито на момичетата,разбрали пола.
Аз още не знам, но на 27 май дано науча, че съм много любопитна.
Мила сега се обърна и реши,че братче искала и ще се наричал Томи.
Даже в градината разказвала, че ще има брат. Ще видим.

Аз съм в трескава подготовка за Бг. Нямам търпение, защото мен голяма носталгия ме гони винаги.
Опитвам се да си купя разни неща за 2 месеца там, но не мога да намеря бански за големи кореми.  Laughing
Момичета, има ли там подобни неща да не се притеснявам. Особено мамите от Бургас, ако ми кажат.

Аз се подготвям, че днес сме цял ден в Амстердам отново.
Добре, че временцето е топло.

Лек ден и по-малко тревоги покрай мъжете. Знам, че е трудно, но по-добре да сме спокойни.  Hug

# 669
Добро утро, милички!

Firolina. Petya - честити панталонки   bouquet
wine, Noel, Nina - добре дошли в отбора на панделките   bouquet
dany 7 -  Hug, страхотни новини, сега можеш спокойно да се наслаждаваш на бременността до края
Мishana -  Joy голям смях падна с това "саниране"
tini, Radi - напълно ви разбирам за облеклото  Laughing Снощи бях на имен ден на кумата и на 15 годишнина от брака им и за малко да тръгна по бельо, защото за няма и 1 седмица всички панталони ми стягат на тумбачето, а в роклите изглеждам като същинско пумпалче  Joy hahaha Явно още не мога да свикна с новите си размери, което съвсем не значи, че не се радвам на коремчето, но профилът в огледалото сякаш не е моя  Laughing Желая ви весели балове и ако се сетите - направете по някоя снимчица да ви се порадваме.
kat - това е пълно безобразие от страна на половинката ти. Каквото и да е станало - не може с лека ръка да ти казва да се изнасяш  #Cussing out То от сега ако е така, бебочко като се появи какво ще стане?!
Днес денят започва със слънчице - дано задържи така, че да направим по някоя и друга разходка на чист въздух. Много усмивки на всички  Hug

# 670
Добро утро !При нас вали ,но дано ни е хубав деня!

Milla Elaine,тук няма такива бански!Аз нося половинки!Иначе гледах в сайта на next и  mothercare.Но дори да има в нашия мадъркеър са на двойна цена от сайта .Виж да си вземеш предварително!

Сега ще ви чета ,до по-късно!

# 671
Добро утроооо!!

Заминаваме на гости- на бал, утре сме на р. ден на майка, та май ще се върнем чак в понеделник.

Ради, на лекциите на сп. "9 месеца" ходя, в ЦУМ. Другият петък те чакам.  Wink

Мила, аз вчера си търсих бански и в крайна сметка реших да си купя половинки. Но не си взех, защото размера на бюста още расте, та като тръгна след месец за морето ще си взема такива от 2 части и отгоре имат  разкроено потниче.

Честито на всички бъдещи свекърви и тъщи! И в двата отбора да му мислят!  Mr. Green

На всички желая хубави почивни дни и не се ядосвайте заради чуждата лошотия и простотия.  Hug

# 672
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Здравейте мами,

Как сте тази сутрин? Аз не успях да спя добре тази нощ, но...какво да се прави ще наваксвам довечера  Tired
Milla Elaine , да ти кажа, докато бях в търсене на дрешки, се натъкнах на страхотни бански предложения за бъдещи мами в Пренатал. Много удобни и стилни.  Peace Но все пак , ако ти остане време, може да поразгледаш на място, смятам, че има какво да се предложи там.  Flutter
Честито на разбралите пола!   bouquet
И аз си чакам с нетърпение роклите от Мotherhood, че останах с няколко дрешки по мярка  Blush И то не ми стават, заради бюста и коремчето.  Crazy

Пожелавам Ви слънчев и приятен ден, и мами...не си хабете нервите в ядосване....мислете си за малките съкровища  Heart Eyes  Hug

# 673
 Hug
Tini  ранобудна съм защото се сабуждам от глад.  Embarassed Страхотен глад ме гони и незнам какво ще правя. Sad и килцата се увеличават . Tired
мерси момичета за подкрепата , кофти е положението, но ще трябва да се вземе някакво решение. Гадното е че от сега аз немога да знам как ще съм след 2-3 месеца.
Кат не се притеснявай мила всичко ще се нареди , не се тормози заради бебо.
А за мъжете и мен много ме е яд като започнат да се правят на важни и да се възползват от положението  #Cussing out ама хич не им е ясно че това неможе да ни спре да си тръгнем като не ни изнася. Затова ви подкрепям момичета  Hug трябва да сме силни и да си отстояваме позициите.

# 674
Много ви благодаря за подкрепата момичета Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт