Мама през ОКТОМВРИ ще роди - вече и през дрешките личи!

• 30 873
  • 729
  •   1
Отговори
# 375
  • У дома
Легео, още отначало, преди да узнаем пола на бебчо, моя мъж твърдеше, че е направил момченце, а аз не исках и да си помислям, имам някакво вътрешно притеснение дали ще се справя, с момиченцата е много по-лесно според мен, това забелване на пишчето много ме притеснява, а и това развиване на херния и изобщо трябва да се пазят много повече.

Ама вече някак си тези неща не ги мисля, дано всичко мине живо, здраво, пък после ще му мислим, покрай мен има много мъжки майки, та се надвямна тяхната помощ и съвети,а и на майка не мога да разчитам в това отношение, ние сме две сестри та и тя няма опит.

Здравей, stelita86, добре дошла в нашата компания. Кога ти е термина?

# 376
  • София
Ехаа, прочетох ви най-после  Simple Smile
Бебз, ако знаеш как ме зарадва самоооо... Не само заради розовото бебче, да ти е жива и здрава и много красива щерчицата, ами и защото вече си имаш коремче, и ти като големите! (шегувам се, нали на години съм ти като майка  Wink)
Наде, и при теб много хубави новинки, браво! И аз мисля да сменям Димитрова с Марков, след малко ще звъня да видим дали може да се включа в графика им без да си изпусна седмиците.
Pashik, това кремче не го продават в Premaman, ако правилно съм те разбрала. Веднага звъннах на моята дружка, която е управителка там и тя каза, че от откриването на магазина такова нещо не са имали.
Смехоранче, и теб ли те пратиха на фетална ехокардиография без нужда, душко? Предполагам, че и теб те викаха на ФМ в 16 г.с., нали? Вече й знам аз номерата на Димитрова, ама да знаеш че Марков прави ФМ и ехокардиография заедно - разгледах бланката за късна ФМ.
Зеленоочка, щом имаш близка в Токуда, имаш късмет! И аз искам да имам близка някъде по болниците, ама нямам!
Хей Бърди, честита ти розова мацка! Жива и здрава да ти е!

# 377
Здравейте момичета,
досега нета нещо се губеше и неможах да влезна в сайта.Едва сега успях да изчета всичко.
Бебзз, Бърди честити ви принцески. Честито и на всички останали ,които вече знаят пола на бебоците си. Аз още не го знам, но се надявам другата седмица като отида на ФМ да се види.
Тини то и аз може да не успея в петък за срещата че ми излезна непредвиден ангажимент и незнам дали ще успея , но за сега съм ЗА.
Мен нещо отвчера ми е едно кофти ходя като пияна и тва бебе не спира да ме рита незнам нормално ли е по цял ден да рита ?
Stelita86  добре дошла при нас и лека бременност.
Днес е егати и кофти времето , ту слънце изпича, ту се скрива и един гаден вятър нестава за разходки, а вече не ме свърта на едно място.

# 378
legeo  и аз се чувствам като теб иPozitive    Simple Smile.  Нали ще е бебе каквото -такова, да е живо и здраво. И с момиченцата ще има проблеми просто от друго естество, каквото и да е няма да е лесно . Щом толкова мами  са се справили ще се справим и ние... Ще грешим, ще четем , ще питаме , но ще се справим ,  каквото зависи от нас ще го направим. Ние сега се притесняваме като са в коремите защото не ги виждаме, а като се родят  съвсем ще луднем особенно на тези който ни е за първи път  Simple Smile

# 379
Zarat напълно си права ,те притесненията тепърва предстоят. Като наближи време да излиза бебо и после като излезне пък само притеснения ще има покрай него и безсънни нощи особено за тея дето ни е за първи път като сме неопитни. Пък и аз знам че ще лудна защото ще има да ми се дават 1000 съвета от тук и там  ooooh! ще ме побъркат бабите ама мисля аз да ги строявам и много много няма да позволя да ми се месят. : Naughty
Абе аз тея седмици немога да ги оправя  ooooh! сега като съм в 19 г.с. и 4 дни вче 20 та ли се брои ?

# 380
   Здравейте  Simple Smile Успях да поизчета, нашите гости си тръгнаха най-после, че бая се поизморих 2 седмици и сега едвам дрема тука, а съм на работа след малко. Нещо пак се разболях, писна ми вече, дано ми размине леко. За водата и аз пия вода много насила, хич не обичам.  Братовчедка ми роди нормално миналата седмица в Шейново, без да плаща нищо, много доволна е останала.
   Утре съм при акушерката, дано ми помогне нещо с болките в гърба и кръста, че и котракции имах онзи ден и си мисля, че може да е от болката. Ще видим  Crazy

# 381
  • Стара Загора
Абе аз тея седмици немога да ги оправя  ooooh! сега като съм в 19 г.с. и 4 дни вче 20 та ли се брои ?
Не си само ти Laughing . И аз кавах на сестра ми, че съм 18 седм. и 3 дни и тя ми каза, че било 19-та Mr. Green Peace И аз не съм на ясно Blush Laughing

# 382
Tzvvvety, да, щом си 19 г.с.и 4 дни, значи караш 20 - тата г.с. Както ти е казала лекарката, помниш ли, ти даже спомена на срещичката ни че и тя така ти е казала.

И аз всеки път като ида при доки, пита ме коя седмица стана, аз му казвам, а той винаги казва следващата, и така го запомних и аз Simple Smile

# 383
Мамчета сладки  Hug

От сутрин до вечер си ви чета и имам чувството, че сте около мен и ми е супер приятно  Grinning А не пиша, защото си ме мързи здравата - едн такава съм "щастливо отвеяна"  Mr. Green
Бебзз и Бърди - ха честити джувчици   bouquet Бърди - на теб не ти ли бяха казали първо, че ще е момченце или бъркам нещо???
Честито и на всички други, разбрали пола - не ви изброявам, че може да пропусна някой  Blush
Зеленоочка - хахахха - и при моя доки кантара дава отклонение с ЦЕЛИ 3 кг. отгоре, даже взех да се вкравам във филми, че неговия е точния, а моя грешния...И онзи ден ( по този повод), хванах плодовете и зеленчуците, които купих от Фантастико, изчислих колко кг. са общо ( някъде към 5 бяха) и ги метнах на моя кантар - ами моя си е точен  Grinning
Аз вчера официално оповестих радостната новина в Клюкарника ( Фейсбук) и едно поздравяване падна...Даже Надето се направи на изненадана  Mr. Green

Такамм - за килограми си говорите - мама - слоница ( т.е. АЗ ) е +6, 6,5 кг., но се чувствам страхотно и знам от какво е ( не е от неядене). Но аз в този период винаги съм така и дойде ли Юни почвам да губя апетит и налитам повечко на зеленчуци и плодове, та се надявам да компенсирам.

Бебчо НЕ го усещам все още, все викам, че не се притеснявам, но вътрешно се моля всеки ден да ме "изшутира" -да, ама не  Crossing Arms

Имам още мноогооо да пиша, ама хайде по-късно, че да не се уплашите от дългия ми роман  Laughing
Мирче, мама МА, Димяни, Наде, Андреа, Зеленоочка -  Hug и за всички останали, разбира се!

Цункиии

# 384
Tzvvvety, да, щом си 19 г.с.и 4 дни, значи караш 20 - тата г.с. Както ти е казала лекарката, помниш ли, ти даже спомена на срещичката ни че и тя така ти е казала.

И аз всеки път като ида при доки, пита ме коя седмица стана, аз му казвам, а той винаги казва следващата, и така го запомних и аз Simple Smile
мда ама нали пък по месеци друго се брои и тотално се обърках.
Благодаря ви все пак за разяснението   bouquet

# 385
  • София
Мамчета, помагайте!
Опитах да запиша час за късна ФМ при Марков, но ми предложиха при д-р Павлова, защото Марков щял да отсъства. Някоя от вас бла ли е на ФМ при нея? Да запиша ли този час?  newsm78

Последна редакция: ср, 19 май 2010, 14:39 от Arim

# 386
Здравейте на всички бъдещи мами, аз още не знам пола на моето бебче, но се надявам че в началото на юни като ходя на преглед ще се разбере. Искам да ви питам дали някой има впечатления за клиниките в стара загора и какви са те? Благодаря ви предварително ако някой ми отговори. Приятен ден и само хубави новини!!!

Чувала съм за" Ниамед" само добри отзиви. Моя позната ражда там при Христов много е доволна,а друга сега ходи на консултации там и също ще ражда там Peace

# 387
Честити розови новинки на Бърди  Hug

Ами аз да ви кажа сега се обаждах в Света София при Мазнейкова,раждането не е пакетна цена,цената за секциото е 1400 лв за ЗДРАВНООСИГУРЕНИ(екип и манипулация),отделно се заплаща престоя на ден като в него ти е включено всичко поне така ми обясниха.Та и аз се зачудих как държат такива евтини цени,а то какво се оказа  Mr. Green

И на мен Токуда ми харесва заради неонатолофията,но има и един друг фактор,че трябва да се запиша последните седмици да ме следят там,а  добрите доктори са със запълнен график на макс и не знам как ще стане проследяването.Имаме още мсец два да решим,ама общо взето е голяма дилема  newsm78 #Crazy

Ради Hug Hug Hug Hug Hug и мен ми е едно приятно отнесено от извесно време  Heart Eyes Crazy А  за мързела да не говорим  Mr. Green

Мирче
трябва да побързаш за Марков,понеже там записваха вчера за края на юни,а не знам дали ти върши работа.Доколкото знам,той и ще отсъства 10 дни към края на другия месец,така че ...трябва да се осведомиш и добре да си прецениш,но определено на мен ми допадна повече от Димитрова.

# 388
Мамчета, помагайта!
Опитах да запиша час за късна ФМ при Марков, но ми предложиха при д-р Павлова, защото Марков щял да отсъства. Някоя от вас бла ли е на ФМ при нея? Да запиша ли този час?  newsm78

нямат свободни часове май newsm78 , аз поради тази причина се записах при Томова .Арим на теб коя дата ти дават ...Томова ме записа за 22.06 тогава ще съм в 22седм. чудя се дали не е късно newsm78

# 389
  • София
 Money Тези цифри са ужасяващи! Аз раждах в МД и ми беше 500лв самото раждане. Отделно престоят на хубавия етаж се заплаща 20 и нещо лв на ден, но тогава все още не се заплащаше. Та получих прекрасни условия и добър лекар със страхотен екип точно за 500лв Crossing Arms А и бях в болница 1 седмица преди раждането, също при добри условия и добра храна напълно безплатно. + такова спокойствие не бях имала вкъщи никога, бях като на почивка Mr. Green Сега ще си плащам 7те дни на горния етаж допълнително, но пак като гледам май си заслужава, а..

Мирче, Павлова ми спаси предното детенце Heart Eyes (една младичка дето също работи в МД, нали?) С моя куц наблюдаващ добре че реших да ида другаде и такам.. Много е приятна, адски мила и още я издирвам да й взема една кутия бонбони! Но дори не знаех, че прави ФМ newsm78 Та ще те помоля ако ходиш при нея да й поискаш GSM ако може да я издиря  bouquet  Ако искаш да обсъдим осиновяването ми по-така? Crazy

Общи условия

Активация на акаунт