Къде в Пловдив??? - 12

• 72 537
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
Паркинга е над магазина.Качваш се по една малко стръмна спирала и паркираш горе, но аз като ходих нямаше маркировка на секторите и добре че нямаше много коли, защото зависи дали ще излезеш откъдето си влязъл, за да си намериш лесно колата.Но аз съм малко скарана са ориентацията Peace

# 406
  • Пловдив
И аз се въртях като муха без глава , много е тъпо ,че няма никакви табели , добре ,че охраната ми показа от къде е входа , върнах се и тръгнах от там и така си намерих колата .

# 407
Благодаря, момичета .... явно ще пасувам засега. Дано това се пооправи в бъдеще, с населването на магазина.

# 408
  • Пловдив
Благодаря, момичета .... явно ще пасувам засега. Дано това се пооправи в бъдеще, с населването на магазина.

Можеш да спреш пред Хипо и Юск , но ако имаш много покупки е много неудобно.

# 409

Можеш да спреш пред Хипо и Юск , но ако имаш много покупки е много неудобно.

Хи-хи ... точно там спряхме, ама да ти не казвам каква навалица е - явно много хора правят точно така.

# 410
  • Пловдив
Момичета, къде мога да намеря бански за момченце на 3г. ?

В Мола, в магазина на OVS  има голям избор, аз купих миналата година на малкия два чифта от там и не са мръднали Peace

имаше, за жалост напоследък детското е много ограничено, а на мен ми е много удобно - защото за никакви пари получавам хубави неща
явно пак ще праща сестра ми от италия

Сега са позаредили, аз накупих доста дрехи за малкия вчера, бански имаше поне 7-8 вида за момчета, цената е около 14лв Peace

# 411
Да ни е честито тогава.  Joy

# 412
Момичета, знаете ли дали магазин Мечо пух в Кичука работи и в неделя?

# 413
  • Пловдив
Момичета, знаете ли дали магазин Мечо пух в Кичука работи и в неделя?
Да. Работи.

# 414
  • Пловдив
Моля за координати на добра маникюристка в района на Кичук Париж. Искам да си направя гел с перманентен френски маникюр, зная че не всички салони правят.

# 415
  • Пловдив
Искам да попитам къде мога да намеря прахове внасяни от Турция?  newsm78  По принцип си ги купувам директно от там,но скоро няма да ходя   Cry  Знам,че май има в Столипиново,ама нещо не им вярвам аз  Naughty  Ако някой си купува,моля да ми каже от къде   Praynig   Търся Персил и омекотител.Благодаря предварително    bouquet

На търговиите в Кичука, както и на Брезовско  Peace
Персила с омекотител даже го гледах преди няколко дни - 23лв мисля беше

А как да позная кои са внос от Турция - бар-кода ли гледате  newsm78

# 416
  • Пловдив
На търговиите в Кичука, както и на Брезовско  Peace
Персила с омекотител даже го гледах преди няколко дни - 23лв мисля беше

А как да позная кои са внос от Турция - бар-кода ли гледате  newsm78
[/quote]

Основно по цената се разбира, нопредполагам че и баркода може да е ориентир. На пазара в Столипиново също ги има.
Аз до сега съм купувала само турски памперси на Памперс и мога да кажа че няма никава разлика, но там разликата в цената вече не е голяма. Големите вериги предлагат доста добри цени по промоции.
Къде се намира тая търговия в Кичука, че отскоро съм тук и не се ориентирам добре. Ходила съм близо до гарата където има едно зеленчуково пазарче и наоколо няколко магазинчета. Това ли е?

# 417
  • Пловдив
Здравейте, някой може ли да ме насочи към магазин, склад или човек, който изработва типични български предмети - килими, китеници, пана, картини или подобни, които са походящи за подарък на чужденци. Аз знам подобни в Стария град и ще ги обиколя почивните дни, но ако знаете и други, ще съм благодарна.

# 418
  • Пловдив
Здравейте, някой може ли да ме насочи към магазин, склад или човек, който изработва типични български предмети - килими, китеници, пана, картини или подобни, които са походящи за подарък на чужденци. Аз знам подобни в Стария град и ще ги обиколя почивните дни, но ако знаете и други, ще съм благодарна.
http://rodopska-takan.dir.bg/

# 419
Извинявайте, четах не дочетах. Може ли някой да ми кажи къде точно се намира склада за дрехи до бирената фабрика? Работно време,ако знаете..
Благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт