Къде в Пловдив??? - 12

• 72 492
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Забравих да напиша, че мойта мома е кльощава:)

Страхотни бикинки има в " Склада на Каменица" . Взех на дъщеря ми от там - по нейни думи - до сега не е носила толкова удобни и мекички бикини. Опаковани са в едни чантички по 7 чифта - 7лв. Номерацията почваше от 2-3год.
Да, и  тези от Джъмбо са много добри  Peace

# 601
  • София / Пловдив

Страхотни бикинки има в " Склада на Каменица" . Взех на дъщеря ми от там - по нейни думи - до сега не е носила толкова удобни и мекички бикини. Опаковани са в едни чантички по 7 чифта - 7лв. Номерацията почваше от 2-3год.

Да, според  дъщеря ми също са мн.удобни, но на второто пране щампите им паднаха  Confused

# 602
Нашите пък не са мръднали... Laughing
То имаше няколко модела. На Нашите трикото е  с фабрична щампа с цветя и може би затова не е паднала.... Laughing

Последна редакция: ср, 23 юни 2010, 10:40 от minimo

# 603
  • Пловдив
Аз купих много сладки гащички в чантичка по 7 бр за 7 лв. от склада зад бирена фабрика. На етикета пише, че са за 3-5 год. - на щерка ми, която е около 96см, слабичка са и големки, но не много  Peace
За очен препоръчвам д-р Дженева - и за прегледи и за по сериозни манипулации /лазерни операции и пр./

# 604
Здравейте момичета. От около половин година водя сина ми /почти на 3 годинки/ на детски зъболекар в Изидент при д-р Куцелкова и съм много доволна! Прекрасен център, много любезни, безплатно е за децата-имат договор със здравната каса. Преди няколко дни пак бяхме и взех листовка за месец на профилактика, рещих да споделя.

Дентален център Изидент:

месец на детската профилактика-месец юни
Заповядайте с Вашите деца в Изидент за безплатен профилактичен преглед и запознаване с различните методи за предпазване от кариеси. Подготвили сме за децата и подходящи подаръци. Раб. време 8-20 часа, без почивен ден. Ул. Мария Кюри 13. Тел.

А когато се води детето носи ли се здравната книжка? newsm78

# 605
  • в обкръжаващия ме хаос
Взех от Карфур - 6 чифта за 6 лв без някакви ст. Харесват ми, като имаме път към Джъмбо ще видя и там.  Благодаря ви момичета   bouquet

# 606
Момичета, знаете ли къде мога да намеря сандалки Rider за момченце.
Обиколих цял Пловдив ooooh!
В Булдозерите имат само номера останали от миналата година под 23 а на мен ми трябва 26 номер. След няколко дни заминаваме на моренце и не мога да намеря.
Благодаря ви предварително Hug

# 607
  • Пловдив
В Булдозерите имат само номера останали от миналата година под 23 а на мен ми трябва 26 номер. След няколко дни заминаваме на моренце и не мога да намеря.

Мисля че гледах на Ив. Вазов. Магазина е отляво на голямата Лиляна.

# 608
Детски гащички взимам за дъщеря ми на Венера(изключително качество) и от Джъмбо на Дисни. Също са много качествени, а любимите герои по тях я радват всеки божи ден, като сменя бельото, все едно ги вижда за пръв път.  Crazy
Гледах скоро и тези в Карфур - определено ми изглеждат качествени, но не съм пробвала.
Тези от Вис Виталис са отвратителни - с много тесен и нееластичен отвор за крачетата, много дълбоки и груби.

Кажете къде продават дрешки на Азиз бебе? Не съм виждала никъде. Все на Бебетто попадам.
Дрешки на Азис Бебе има в Бейби Ленда на ул. "Петко Де Петков" и на ул. "Младежка"   Peace

# 609
Детски гащички взимам за дъщеря ми на Венера(изключително качество) и от Джъмбо на Дисни. Също са много качествени, а любимите герои по тях я радват всеки божи ден, като сменя бельото, все едно ги вижда за пръв път.  Crazy
Гледах скоро и тези в Карфур - определено ми изглеждат качествени, но не съм пробвала.
Тези от Вис Виталис са отвратителни - с много тесен и нееластичен отвор за крачетата, много дълбоки и груби.

Кажете къде продават дрешки на Азиз бебе? Не съм виждала никъде. Все на Бебетто попадам.
Дрешки на Азис Бебе има в Бейби Ленда на ул. "Петко Де Петков" и на ул. "Младежка"   Peace

Срам не срам... нищо не ми говори това. Не съм родом от Пловдив. В кой край на града е и как да стигна горе долу с кола до там?
Всъщност ул. Младежка не е ли онази, откъдето тръгват изпитите за шофьорските курсове? До второ ДКЦ?

# 610

Срам не срам... нищо не ми говори това. Не съм родом от Пловдив. В кой край на града е и как да стигна горе долу с кола до там?
Всъщност ул. Младежка не е ли онази, откъдето тръгват изпитите за шофьорските курсове? До второ ДКЦ?
Точно там е магазина на Бейби Ленд,ул. "Младежка" до кафе "Мариана"   Peace
А ул. "Петко Д. Петков" е в центъра,Бейби ленда се намира близо до Лаборатория "Писанец" -магазина се вижда оттам-само пресичаш,минаваш от другата страна и си там   Peace

# 611
Благодаря ти. Ориентирах се.  Hug

# 612

Мисля че гледах на Ив. Вазов. Магазина е отляво на голямата Лиляна.
Благодаря ти  bouquet, още утре ще проверя.

# 613
  • Пловдив
Здравейте !
Знаете ли мога ли да купя някъде в Пловдив това:

http://www.starlight8.com/imperatorsko-plodche-gou-tsi-licium-fi … -quality-500.html ?

# 614
Мисля, че го видях в магазинчето за чай над писоарите тъй - наречени, на главната. Освен това можеш да си вземеш страхотен зелен чай(има стотина вида), и хубаво кафе Simple Smile А пари за реклама даже не взимам...

Общи условия

Активация на акаунт