Да преправим старите мебели - 4

• 146 635
  • 754
  •   1
Отговори
# 600
Девойки, нищо не става с мебелите Cry Sad Cry Sad Даже аз не можах да се добера до тях. Надявах се на нещо дребно като нощни шкафчета, шкафче подходящо за обувки, телевизор Опера или часовник.... Ама нейсе, само точих лиги Sad Фирмата, която ще чисти цялостно апартамента, мазето и тавана ще вземе всичко. Сестрата на съседката ми ни изпреварила и ги завела преди нас в жилището на леля им, те пък си направили надлежно опис, даже са броили приборите за хранене Mr. Green Ба си хората, явно това си е сериозен бизнес Rolling Eyes  Thinking

Някоя от вас преди време не търсеше ли нещо такова http://www.bezplatno.net/listing-631221-Uglovo_TV_barche.html Става и за тв шкаф, може и вратите да му се махнат.
Това също си заслужава, в перфектно състояние е http://www.bezplatno.net/listing-640116-Chetirikrilen_garderob.html
 А пък тук http://www.bezplatno.net/listing-639225-Prodavam_dvukrilen_i_tri … en_garderobi.html на една от снимките се виждат хубави бюфет и ракла, ама те пък продават гардеробите, не че са лоши, де..

Другарко Рени, гардероба си е ОК! Само му свали лака, но внимавай да не протриеш фурнира много, ако ще го шкуриш с едра шкурка. После вземи лак мат, нанеси му 2 ръце с междинно галене с фина шкурка и си готова. Отвътре можеш също да го лакираш, ако има някаква миризма.
Два линка наистина не се отварят, може ли да ги повториш?

Експа, момиче smile3501 за шкафа в банята, много идейно. Евала и за вратите, аферим и на свекърва ти Peace Моята не става за нищо, освен да си мрънка под носа. Мъж ти няма какво да го хвалим, той е длъжен да те подкрепя и в труда ти, и в идеите ти Grinning

Последна редакция: пт, 30 юли 2010, 01:15 от СедеФка

# 601
...

Някоя от вас преди време не търсеше ли нещо такова http://www.bezplatno.net/listing-631221-Uglovo_TV_barche.html Става и за тв шкаф, може и вратите да му се махнат.
...

Аз, ама си намерих  Simple Smile скоро ще показвам, че имам още работа  Blush

# 602
Пуснах нови линкове за масата и леглото.

Между другото се каня да купувам салонен бюфет-от тези "полированите" - с витринката-всички имаха такива едно време. Но на възраст 60-те или по-стария модел-50-те години. По-късните са вече много соц и разнебитени.

# 603
  • София
Mr. Green Ама може ли толкова скромен снимков материал  Mr. Green
С вратите, няма начин да не си опулила майстора  hahaha А масичката от машина е невероятна!!! Искам ОЩЕ снимки, детайли....... Това баня ли е? Има страхотно излъчване... Нямаш ли снимки на останалата част  Blush

ekspa, искам и аз още снимки, МОЛЯ! Praynig Hug Peace

# 604
Другарко певица, леглото е прелест!  Heart Eyes
Аз обаче не си го представям точно като легло, а по-скоро като диванче.
В бяло, с пъстро "матраче" и възглавнички.
Нещо от типа на:

# 605
  • София и там където не се пуши
Диванчето супер, масата не ми направи впечатление. Такава маса, да речем да се сложи някъде за работен плот по мазе или на двор с подходящи бои или да се пребира, когато е лошо времето.

# 606
Точно така си го представям и аз диванчето-ще направя матрак в някакъв ярък цвят.
Какво ще кажете за белия цвят ?
 Което означава шкурене, боро контакт, латекс и лак, нали ?

# 607
  • София и там където не се пуши
Първо шкурене и като се види какво що и тогава мислене с какво (според ман).

# 608
Бялото ще ми се върже на интериора.
Масата е малко тъпа , наистина.. Wink
Първо ще метна леглото. А този пусти корниз, дето няма къде да го сложа-ще се изям направо  Mr. Green

Последна редакция: пт, 30 юли 2010, 09:32 от Анонимен

# 609
Цитат
А този пусти корниз, дето няма късе да го сложа-ще се изям направо  Mr. Green

Мятай го насам - веднага ще намеря къде да го сложа... Wink

Диванчето в бяло ще стои чуесно. Може плътен цвят, но ефектно би било и леко попротрито около ръбчетата на чекмеджетата.

Сега го загледах отново - ами че то в челната част, която е боядисвана вече има този леко състарен вид, който умишлено се търси. Можеш само да го подсилиш...  Simple Smile

Последна редакция: пт, 30 юли 2010, 09:45 от Curlicue

# 610
Сега е боядисано сиво, явно това си му е цвета още отначало. Отдолу е светло, най-вероятно е чам.
Дръжките са му чудни според мен-много ми харесват.

Аз съм чела преди в темата-но ако някой бяде така добър стъпка по  стъпка да обясни как става боядисването в бяло с този старинен ефект !!..  bouquet
С какво, къде се шкури..

# 611
Можеш да погледнеш постовете на Байбиби. Има страхотни неща с такъв ефект и е описвала начина, по който го постига. Heart Eyes

# 612
Благодаря, ще чета и водя записки.  bouquet

# 613
Още на първата страница от постовете й има невероятни снимки - разгледай ги. Скриновете са уникални. Гардеробчето за стаята на дъщеря й много напомня стила на твоята мебел, а диванчетата, които пък си е спретнала - визията, която гониш.  bouquet

# 614
А вие на ръка ли шкурите? и с каква шкурка е най-добре?

И да питам - това ли е лака на Сократес, който, ако намажа върху чамова мебел няма да пожълтее? http://www.barvy-sokrates.eu/vyrobky_detail.php?id=41

Последна редакция: пт, 30 юли 2010, 10:08 от Dai4eto

Общи условия

Активация на акаунт