Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да поправя маса с отлюспена треска на долната страна на седалката?
Как мога да актуализирам стари куфари?
Как да боядисам мебели с износен лак?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да поправя маса с отлюспена треска на долната страна на седалката?
-
Как мога да актуализирам стари куфари?
-
Как да боядисам мебели с износен лак?
-
Как мога да оцветя бял автоемайл лак, ако не мога да намеря желания цвят в каталога на боята?
-
Как да се справя с мебели, които имат отлепващи се трески?
.С първия си пост обещах да ви покажа снимки от интериорните ми врати, 6 на брой спасени от огъня и реставрирани.Поставяни са 1936г, когато е строена къщата,но са преживели доста .
, но добре се справи.Немско производство за интересуващите се.След тези дълги и смърдящи процедури се намеси дърводелец, който вгради здрави парчета дърво, но само от едната страна на врата ,така че да може да се постави брава.Аз взех вратите доста на сериозно и обиколих на длъж и на шир магазините за врати за да си намеря подходящи брави естествено със старинен вид.Най смешното е, че когато ги дадохме на дърводелеца да ги постави, той ме изгледа учудено и попита, защо ще си слагам пак старите брави
В крайна сметка останаха в този си вид.Без никква друга обработка.Не смятам и да правя такава обаче, защото носят така особен чар .
А масичката от машина е невероятна!!! Искам ОЩЕ снимки, детайли....... Това баня ли е? Има страхотно излъчване... Нямаш ли снимки на останалата част
ми призля. А свекърва ми преди няколко години се подиграваше на едни доста богати хора, които вместо да си купят нови, на безценица изкупиха мебелите, останали от майка и и свекърва и, за да се обзаведат. Еми човек се учи докато е жив.....