Незабравима-Unutulmaz тема42

• 28 919
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
# 481
# 482
Върха си   love001  love001  love001  love001 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525
Благодаря вече мога да си легна.
Лека нощ от мен.

# 483
Абе вие много на сериозно сте се взели тази вечер.  #Crazy Няма бъзици и майтапи, какви са тези размисли за сериала. Не ви ли е ясно, че в него няма логика, защото с този голям ретинг сценаристите се чудят какво да измислят за да поддържат интереса. Тъкмо се разочаровахме от сериала и хоп еротични сцени, всичко е пари за тях а вие логика в действията на героите търсите. newsm78
Не си ли забелязала, че винаги е така- след серия или фрагмани- идеи, хипотези, разсъждения, предположения, умозаключения, прогнози...Купонът е през всичкото останало време- бъзици, подмятания, хумор, стихове, закачки...Но ние сме тук първо заради сериала- логично е да подходим сериозно и да поразсъждаваме върху това или онова, пък после вече идва и забавлението и удоволствието от добрата компания!

Ами не искам да го казвам, но помислете от друг ъгъл - Вие осъждате постъпките на Еда, Харун, Мелда, Гюляй и т. н. а не си давате сметка, че в реалния живот някой осъжда вашите постъпки. Не винаги това което мислите вие за правилно е такова и в очите на останалите.
Оф, започвам да звуча философски, но нещо ми омръзна да чета кой е прав и кой е крив и този ако бил постъпил така, щяло еди какво да се случи ... Thinking
Съгласна съм, че сериала е общото заради което сме тук, но той отдавна не е това, което ни привлече в него в началото. Няма я магията, а и с тези безсмислени действия на геройте само и само да има повече серий направо развалиха хубавото сериалче. Един сериал за една такава любов трябва да показава всички гледни точки, да си правим сами изводи от действията на геройте и да води до някаква поука. До сега такова нещо не видях и честно да ти кажа и аз като други го следя за да съм тук с вас. Той отдавна е загубил очарованието си за мен, но вашата компания е невераятна.  bouquet
[/b]

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

Последна редакция: вт, 18 май 2010, 01:49 от adi_h

# 484
докато чакаме нещо "по-така"....http://vbox7.com/play:16bcc2e4

# 485

А МОЖЕ И ТАКА

Последна редакция: вт, 18 май 2010, 07:39 от adi_h

# 486
http://vbox7.com/play:0916df02  -

http://vbox7.com/play:fd827c86 -Улыбка - Песен За Усмивката (ПРЕВОД)

http://vbox7.com/play:9501147d   -(катюша) Katyusha by Kristall - Balalayka

http://vbox7.com/play:9b29dbd1&al=1&vid=1577552  -Катюша (с превод)- ЕДНО ВРЕМЕ Я ПЕЕХ НА МОЯ ДЯДО- КОЛКОТО ПО ЧЕСТО ТОЛКОВА ПО ДОБРЕ СЕ ЧУВСТВАШЕ newsm78 newsm78

Последна редакция: вт, 18 май 2010, 08:04 от adi_h

# 487
Добро утро ,момичета.!

Ади е заредила закуската,ама по -добре да я прескочим ,че да не обърнем и ние лодката.
По едно кафенце ни стига.
Доста умувахме снощи ,но не намерихме логика в действията на героите,освен разбира се в
действията на Харун и Еда.Да скочат в леглото беше най - правилното и логично нещо!!! Разбира се и най- очакваното от нас ,зрителите!!

# 488

Добро утро сладурковци и от мен!
Желая на всички успешен и усмихнат ден!
Ади благодаря ти мила, помислила си и за нас диетичните smile3521 newsm51

# 489
  • София
Добро утро на всички. Някой снощи питаше за 10-те разлики между двата шамара. Ето някои от тях:

Шамари

Щамар Харун удари на Еда
Но тя преди това му го върна
Шамарите различни бяха
Но поне сълзи не се проляха

Ако шамар такъв зашие ми Еда
ще си обърна и другата страна
Приличаше ми повече на ласка
която само трябва да те стряска

Харун дори отвори си устата
Кога Еда “погали” го с ръката
Май искаше пак да го направи
На Харун шамара се понрави

Да те удари любимата ръка
си е като половин акт в Ава
Шамарите са само за загрявка
преди поредната любовна явка

# 490
Здравейте, и от мен уважаеми съфорумци (ауууу, колко официално звучи)! newsm51
Тази сутрин закуската е прекрасна както винаги благодарение на Ади!   love001 Аз лично предпочитам онази на масичката край морето, ама с цялата ни компания.  bigdance2
Ади и снимките от снощи са супер - Серхан полегнал сред розите си е направо класика, много е хубав там, чак да ти се прииска да го хвърлиш в храстите и..... smile3508
Карпатия, много си права за извратената логика на сценаристите, но тази дългоочавана сцена ни хвърли в размисли и страсти. smile3516
Дежавю, ти да не и гледала снимките на моя клас във фейса?  Мила, не се учудвай на изказа им, той е уникален...Те наистина са една групировка в пълния смисъл на думата, много точно са се определили! newsm19 moresmile

Последна редакция: вт, 18 май 2010, 09:21 от kometka76

# 491
Добро утро на всички. Някой снощи питаше за 10-те разлики между двата шамара. Ето някои от тях:

Шамари

Щамар Харун удари на Еда
Но тя преди това му го върна
Шамарите различни бяха
Но поне сълзи не се проляха

Ако шамар такъв зашие ми Еда
ще си обърна и другата страна
Приличаше ми повече на ласка
която само трябва да те стряска

Харун дори отвори си устата
Кога Еда “погали” го с ръката
Май искаше пак да го направи
На Харун шамара се понрави

Да те удари любимата ръка
си е като половин акт в Ава
Шамарите са само за загрявка
преди поредната любовна явка

smile3532 smile3532 smile3532Бай Ганьо, поздравления! Много точно, много свежо, с чудесно чувство за хумор. Знаеш как да забавляваш. И всичко това в стихотворна форма! Достойно за Председател! newsm10 newsm10 newsm10 smile3525 smile3525 smile3525

# 492
ЕЕЕЕХ  ПЕТКО КАКТО ВИНАГИ НА НИВО, ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА "ШАМАРИ", ГОЛЯМ ТАЛАНТ СИ, РАДВАМ СЕ ЧЕ ТЕ ПОЗНАВАМ- ДУХОВНО, И КАКТО КАЗА КОМЕТКА БЛАГОРОДНО ТИ ЗАВИЖДАМ- БРАВО smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 smile3525 smile3525 smile3525
КОМЕТКЕ И АЗ ТАКА СИ ПОМИСЛИХ ЗА МАСАТА НА БОСФОРА, ХА ДАНО ДА СТАНЕ Praynig Praynig Praynig

# 493
ЕЕЕЕХ  ПЕТКО КАКТО ВИНАГИ НА НИВО, ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА "ШАМАРИ", ГОЛЯМ ТАЛАНТ СИ, РАДВАМ СЕ ЧЕ ТЕ ПОЗНАВАМ- ДУХОВНО, И КАКТО КАЗА КОМЕТКА БЛАГОРОДНО ТИ ЗАВИЖДАМ- БРАВО smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 smile3525 smile3525 smile3525
КОМЕТКЕ И АЗ ТАКА СИ ПОМИСЛИХ ЗА МАСАТА НА БОСФОРА, ХА ДАНО ДА СТАНЕ Praynig Praynig Praynig
Ади, от тази страхотна закуска ми потекоха ... 

# 494
Добро утро от мен.

Последна редакция: вт, 18 май 2010, 10:30 от bghelp

Общи условия

Активация на акаунт