Незабравима-Unutulmaz тема42

• 28 924
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
А ТОВА СПЕЦИАЛНО ЗА ХАРУН И ЕДА  

http://vbox7.com/play:aef5842a

http://vbox7.com/play:1697b015

Последна редакция: вт, 18 май 2010, 01:17 от adi_h

# 466
Феяз няма вид на човек готов на всяка цена да забогатее, той уважава хората без значение бедни ли са или богати. Не случайно той уважава Мелда, защото тя е постигнала това профисионално ниво с труд и ум в същото време и работниците го уважават, защото и той ги цени. Съгласна съм, че нещо се е случило, но не Феяз е в дъното на нещата, а някой друг, който той покрива.
Напълно съм съгласна с теб. Явно е бил притиснат от обстоятелствата, а какви са били те ще разберем надявам се скоро Simple Smile

# 467
Абе вие много на сериозно сте се взели тази вечер.  #Crazy Няма бъзици и майтапи, какви са тези размисли за сериала. Не ви ли е ясно, че в него няма логика, защото с този голям ретинг сценаристите се чудят какво да измислят за да поддържат интереса. Тъкмо се разочаровахме от сериала и хоп еротични сцени, всичко е пари за тях а вие логика в действията на героите търсите. newsm78
Спирам сееее защото си права. newsm10 newsm10 newsm10
Аз също newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 468
# 469
  • Варна
Абе вие много на сериозно сте се взели тази вечер.  #Crazy Няма бъзици и майтапи, какви са тези размисли за сериала. Не ви ли е ясно, че в него няма логика, защото с този голям ретинг сценаристите се чудят какво да измислят за да поддържат интереса. Тъкмо се разочаровахме от сериала и хоп еротични сцени, всичко е пари за тях а вие логика в действията на героите търсите. newsm78
Не си ли забелязала, че винаги е така- след серия или фрагмани- идеи, хипотези, разсъждения, предположения, умозаключения, прогнози...Купонът е през всичкото останало време- бъзици, подмятания, хумор, стихове, закачки...Но ние сме тук първо заради сериала- логично е да подходим сериозно и да поразсъждаваме върху това или онова, пък после вече идва и забавлението и удоволствието от добрата компания! smile3525

# 470
опитвам се да кача снимка но не знам как

# 471
  • Варна
Виж стр.14 на тази тема!

# 472
http://vbox7.com/play:7a373d30  - Rafet El Roman - Seni Seviyorum [превод] Обичам те

# 473
Абе вие много на сериозно сте се взели тази вечер.  #Crazy Няма бъзици и майтапи, какви са тези размисли за сериала. Не ви ли е ясно, че в него няма логика, защото с този голям ретинг сценаристите се чудят какво да измислят за да поддържат интереса. Тъкмо се разочаровахме от сериала и хоп еротични сцени, всичко е пари за тях а вие логика в действията на героите търсите. newsm78
Не си ли забелязала, че винаги е така- след серия или фрагмани- идеи, хипотези, разсъждения, предположения, умозаключения, прогнози...Купонът е през всичкото останало време- бъзици, подмятания, хумор, стихове, закачки...Но ние сме тук първо заради сериала- логично е да подходим сериозно и да поразсъждаваме върху това или онова, пък после вече идва и забавлението и удоволствието от добрата компания! smile3525

Ами не искам да го казвам, но помислете от друг ъгъл - Вие осъждате постъпките на Еда, Харун, Мелда, Гюляй и т. н. а не си давате сметка, че в реалния живот някой осъжда вашите постъпки. Не винаги това което мислите вие за правилно е такова и в очите на останалите.
Оф, започвам да звуча философски, но нещо ми омръзна да чета кой е прав и кой е крив и този ако бил постъпил така, щяло еди какво да се случи ... Thinking
Съгласна съм, че сериала е общото заради което сме тук, но той отдавна не е това, което ни привлече в него в началото. Няма я магията, а и с тези безсмислени действия на геройте само и само да има повече серий направо развалиха хубавото сериалче. Един сериал за една такава любов трябва да показава всички гледни точки, да си правим сами изводи от действията на геройте и да води до някаква поука. До сега такова нещо не видях и честно да ти кажа и аз като други го следя за да съм тук с вас. Той отдавна е загубил очарованието си за мен, но вашата компания е невераятна.  bouquet

Последна редакция: вт, 18 май 2010, 01:32 от karpatiq

# 474
Прати ми на лични мейла си ище ти кажа как

# 475
Е ама как няма да умуваме над сериала толкова много, някой сети ли се да пусне някоя снимка, та да ни довърши мозъците преди лягане. Аз бих го направила но съм със слаби компютърни умения

# 476
http://vbox7.com/play:36bc5228      -Страхотна песен от един страхотен филм - Unutulmaz [незабравима ]

# 477
Е ама как няма да умуваме над сериала толкова много, някой сети ли се да пусне някоя снимка, та да ни довърши мозъците преди лягане. Аз бих го направила но съм със слаби компютърни умения
КАЖИ МИ КАКВИ ГИ ИСКАШ

# 478
# 479
Тези са супер.Благодаря но ако можеш и онази на Серхан полегнал в розите направо ще ти изпратя целувки

Общи условия

Активация на акаунт