Незабравима-Unutulmaz тема42

• 28 939
  • 743
  •   1
Отговори
# 450
Определено шамарите са без коментар да беше сега тука бганио да каже дали има или няма разлика ама той утре ще види
Аз ги подкрепям тези шамари - и в единия, и в другия случай, напълно заслужени са (не защото съм фен на Макаренко), но Харун и Еда си ги заслужиха според конкретната ситуация. За нас остава облекчението, че поне вече са квит. В сряда ще действат по същество, а ние всъщност на това се надяваме вече 45 серии.

# 451
  • Варна
Определено шамарите са без коментар да беше сега тука бганио да каже дали има или няма разлика ама той утре ще види
Аз ги подкрепям тези шамари - и в единия, и в другия случай, напълно заслужени са (не защото съм фен на Макаренко), но Харун и Еда си ги заслужиха според конкретната ситуация. За нас остава облекчението, че поне вече са квит. В сряда ще действат по същество, а ние всъщност на това се надяваме вече 45 серии.
newsm10 newsm10 newsm10

# 452
Да и аз мисля, че накрая тя ще се окаже в дъното на нещата. С тези нейни проблясъци направо ти настръхва косъма, то ножове ли не размахваше, пистолети ли, с кибрита ли не си играеше, но това го правеше защото някой застрашава семейството и , ако в миналото са се появили такива опасности, тя е способна на това. Все пак самолично се разрправи с майката на Толга без да и трепне окото.
Аууу, много си права, да знаеш!  smile3506 Май наистина оттам ще дойде изненадата. newsm12

# 453
ДА СААДЕТКА - ЛУДЕТКА НЕ СЛУЧАЙНО Е СТИГНАЛА ДО ТАВА ПОЛОЖЕНИЕ И ТЕЗИ ФАКСОВЕ НЕ СА СЛУЧАЙНИ. ПЪК МЕЛДА КАТО ЯГЛЕДА НЕ ВИЖДА ЛИ ЧЕ И ТЯ НАТАМ ВЪРВИ ОТ ШОК И СТРЕС ДА ПРИПАДНЕ-НЕ Е ОТ КОРШУМА АОТ ТОВА ЧЕ КРИЕ ТОЛКОВА ЛЪЖОВНИ НЕЩА И МОЗЪКА И ВЕЧЕ НЕ ИЗДЪРЖА И ПОЛУДЯ- ДАВА НАКЪСО-А НА СААДЕТКА БРАВО - МНОГО Е ИЗДЪРЖАЛА

# 454
И в крайна сметка какво се  случило с родителите на Бату?! И защо? Никой не е изказал никаква хипотеза до сега. newsm78 Има ли дядо Феяз нещо общо?! Какви бяха ония проблясъци на Саадет, когато обърка Едже май с майка и ( не съм много сигурна?!), казваше да скрият някакъв пистолет?!... newsm78
Когато Харун и Фаяз бяха вързани на гробището Фаяз само каза, че го е направил за да защити семейството си, но какво е направил не стана ясно. Осман( бащата на Бату) е искал да му навреди, та той може би само се е защитил. Честно казано не вярвам Фаяз да е поръчал убийството на родителите му. Някой друг е замесен. Някой, който е действал на своя глава, но кой? newsm78

# 455
  • Варна
И в крайна сметка какво се  случило с родителите на Бату?! И защо? Никой не е изказал никаква хипотеза до сега. newsm78 Има ли дядо Феяз нещо общо?! Какви бяха ония проблясъци на Саадет, когато обърка Едже май с майка и ( не съм много сигурна?!), казваше да скрият някакъв пистолет?!... newsm78
Когато Харун и Фаяз бяха вързани на гробището Фаяз само каза, че го е направил за да защити семейството си, но какво е направил не стана ясно. Осман( бащата на Бату) е искал да му навреди, та той може би само се е защитил. Честно казано не вярвам Фаяз да е поръчал убийството на родителите му. Някой друг е замесен. Някой, който е действал на своя глава, но кой? newsm78
newsm10 newsm10 newsm10

# 456
Ох, става все по-оплетено положението.
Момичета, аз ще си лягам, че днес деня ми се видя мнооогооо дълъг, извадиха ни душите от работа, то матури, после трудов ден в училище... направо съм скапана. smile3507 smile3507 smile3507
Утре сме на кафе и закуска, Ади знае каква.  love001

# 457
Кометке тука ли си още.

Гледам твоите ученици да им кажеш че не са голяма групировка а група  hahaha hahaha hahaha
От остроумие ли от какво ли направо голямо изказване станало ти знаеш за какво де  

# 458
# 459
И в крайна сметка какво се  случило с родителите на Бату?! И защо? Никой не е изказал никаква хипотеза до сега. newsm78 Има ли дядо Феяз нещо общо?! Какви бяха ония проблясъци на Саадет, когато обърка Едже май с майка и ( не съм много сигурна?!), казваше да скрият някакъв пистолет?!... newsm78
Феяз няма вид на човек готов на всяка цена да забогатее, той уважава хората без значение бедни ли са или богати. Не случайно той уважава Мелда, защото тя е постигнала това профисионално ниво с труд и ум в същото време и работниците го уважават, защото и той ги цени. Съгласна съм, че нещо се е случило, но не Феяз е в дъното на нещата, а някой друг, който той покрива.

# 460
# 461

Слънце, много готина ще се получи когато Еда отваря вратата и Мелда й каже - "Време е вече да ми преотстъпиш Харун, позабавлявахте се достатъчно, направихте и Дениз а сега е време с него да поомачкаме моите чаршафи."  hahaha Joy hahaha

# 462
СПЕЦИАЛНО ЗА МЕЛДА И ГЮЛЯЙ -http://vbox7.com/play:9b36433b

Последна редакция: вт, 18 май 2010, 01:12 от adi_h

# 463
Абе вие много на сериозно сте се взели тази вечер.  #Crazy Няма бъзици и майтапи, какви са тези размисли за сериала. Не ви ли е ясно, че в него няма логика, защото с този голям ретинг сценаристите се чудят какво да измислят за да поддържат интереса. Тъкмо се разочаровахме от сериала и хоп еротични сцени, всичко е пари за тях а вие логика в действията на героите търсите. newsm78

# 464
Абе вие много на сериозно сте се взели тази вечер.  #Crazy Няма бъзици и майтапи, какви са тези размисли за сериала. Не ви ли е ясно, че в него няма логика, защото с този голям ретинг сценаристите се чудят какво да измислят за да поддържат интереса. Тъкмо се разочаровахме от сериала и хоп еротични сцени, всичко е пари за тях а вие логика в действията на героите търсите. newsm78
Спирам сееее защото си права. newsm10 newsm10 newsm10

Общи условия

Активация на акаунт