Незабравима-Unutulmaz тема42

• 28 766
  • 743
  •   1
Отговори
# 120

Специално за Мармалон поздрав за нейното творение  bouquet
А може ли и ние да се чувстваме поздравени заедно с Мармалон????????????
Меги ,за всички вас- разбира се мила  bouquet

# 121

Ха, тез пък двамата кои са? Само развалят пейзажа... newsm78
А тез пък двете - от харема му в Клетва, що така са се курдисали, та не му дават и да диша, пфу, нахалници... #2gunfire
[/quote]

А ТЕЗИ ДВЕТЕ КИКИМОРИ СА ОЩЕ-ПО.... ОТ ДВАМАТА ГОРЕ  smile3513 smile3513 smile3513 smile3534 smile3534 smile3534
[/quote]
 Бледнеят пред  конкуренцията Еда /Мелда!!

# 122
  • Варна
Дайте още някоя снимка, че с Кометка тъкмо сме загряли! newsm48

Е погледа тук не е  зъл, но в предвид обстановката -влажен! hahaha
Дани, не е зле да му ударим една епилация на момчето, нещо е космясал като гледам, сигурно от хормоните...
Ама, аз и космясал го харесвам, бе хора! И с червени карирани гащи да се облече, и жълта шапка със звънчета да си тури- ПАК ГО ХАРЕСВАМ! smile3521

# 123
Спокойно, Дани, тази е случайна фенка, която като я гледам, хич не е за тази снимка. След такива фенки, ние тук ще му се видим на Серхан истински красавици!
Тази е истинската майка на Ямур!Имаше я в снимките"Зад кадър" от 39 или 40 епизод.

# 124
Дани, не е зле да му ударим една епилация на момчето, нещо е космясал като гледам, сигурно от хормоните...
Ама, аз и космясал го харесвам, бе хора! И с червени карирани гащи да се облече, и жълта шапка със звънчета да си тури- ПАК ГО ХАРЕСВАМ! smile3521
ама мила тука смисъла е друг тънък момент има тука дето кометка ти го казва. Да ти преведа: Да го поразгледате по отблизо двечките бе мила Hug

# 125
  • Варна
Дани,Кометке неискам да ви хвърлям в смут,обаче и аз днес ги гледах тези снимки и забелязах, че кадъната е една и съща , но са снимани на различни места= на кря, в кино салон ,а има и още една снимка в някаква стая, ох доста притеснително smile3502
Тая ханъма, ако не се лъжа е майката на едно от бебетата Ямур! smile3506 Май я има на снимките във Фейса на серията при раждането на бебето, когато са в болницата! Така че няма нищо притеснително! newsm53

# 126
Дани,Кометке неискам да ви хвърлям в смут,обаче и аз днес ги гледах тези снимки и забелязах, че кадъната е една и съща , но са снимани на различни места= на кря, в кино салон ,а има и още една снимка в някаква стая, ох доста притеснително smile3502
СЕРХАН БЕШЕ КАЗАЛ В ЕДНО ИНТЕРВЮ, ЧЕ ВЪНШНИЯТ ВИД НА ЖЕНАТА ИМА ЗНАЧЕНИЕ ЗА НЕГО. ОСВЕН АКО ИМА ПРОБЛЕМИ С ОЧИТЕ,
ТОГАВА МОЖЕ ДА СЕ ПРИТЕСНЯВАШ newsm08 newsm08

# 127

Аз не се притеснявам. Това сигурно е някоя негова роднина. Серхан има вкус към жените. Нали точно затова и ние с Дани му се заканваме... Naughty
Ааааа, чак сега прочетох...

# 128
Спокойно, Дани, тази е случайна фенка, която като я гледам, хич не е за тази снимка. След такива фенки, ние тук ще му се видим на Серхан истински красавици!
Тази е истинската майка на Ямур!Имаше я в снимките"Зад кадър" от 39 или 40 епизод.
Леле мегито ти направо си шерлок Холмс всичко до последната подробност с Бонбонката направо сте в един отбор и в комплект с кометка и точния и мащаб направо немам думи

А и Данито изследовател номер незнам вече кой загубих ви бройката еййй hahaha

# 129
Момичета след тази фотосесия на нашия любимец №13 не ми остава нищо друго освен да ви пожелая лека и спокойна нощ .Да сънувате само сладки сънища и както Кометка преди малко беше писала :
Тишина да се чува само скърцането на леглото от Харун и Еда.

Сега ви оставям но утре смятам цял ден да ви следя под око защото иначе немога да ви наваксам сладурки.  Hug Blush  bouquet

# 130
  • Варна
ама мила тука смисъла е друг тънък момент има тука дето кометка ти го казва. Да ти преведа: Да го поразгледате по отблизо двечките бе мила Hug
Навита съм! newsm10 smile3521 newsm62

# 131
ОХ.........не мога да се откъсна от монитора,а трябва да си лягам ,защото утре ще ставам в 6.00ч.

Лека нощ!!!

# 132

вижте датата, мислите ли ,че Ямур са я набелязали още преди да се роди,незнам newsm78

# 133
СЕРХАН БЕШЕ КАЗАЛ В ЕДНО ИНТЕРВЮ, ЧЕ ВЪНШНИЯТ ВИД НА ЖЕНАТА ИМА ЗНАЧЕНИЕ ЗА НЕГО. ОСВЕН АКО ИМА ПРОБЛЕМИ С ОЧИТЕ,
ТОГАВА МОЖЕ ДА СЕ ПРИТЕСНЯВАШ newsm08 newsm08
smile3508 smile3501 smile3501 smile3508

# 134
Момичета след тази фотосесия на нашия любимец №13 не ми остава нищо друго освен да ви пожелая лека и спокойна нощ .Да сънувате само сладки сънища и както Кометка преди малко беше писала :
Тишина да се чува само скърцането на леглото от Харун и Еда.

Сега ви оставям но утре смятам цял ден да ви следя под око защото иначе немога да ви наваксам сладурки.  Hug Blush  bouquet
Марийче хайде лека  Hug

Общи условия

Активация на акаунт