Незабравима-Unutulmaz тема42

• 28 895
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
Good morning ladies. (from him)

# 496
Бгхелп, благодаря за снимките! Харунчо май иска да ни каже нещо на горната снимка. Дали пък тази прекрасна роза не е от него??? newsm78

# 497
Добро ви утро въпреки че вече наближава обяд ама какво да с еправи аз съм така ту рано ту късно както дойде норма не гоня

Много сте свежи тая сутрин всички браво на вас.

bganio браво супер си се подготвил днеска. САмо че на мене шамарите ТИ  ми звучат като средство за съ6блазън не като шамар-а който обсъждахме сумати време тука по едно време.

Значи все пак съм била права че жените като удрят по-скоро хубаво им става на мъжете а не обратното така равнопоставеност си има даже и жена да те удари.  Joy Joy

Мъже какво да ги правиш.

Хайде лек ви ден на всички

Последна редакция: вт, 18 май 2010, 10:56 от dejavue

# 498
Бгхелп, благодаря за снимките! Харунчо май иска да ни каже нещо на горната снимка. Дали пък тази прекрасна роза не е от него??? newsm78

Скъпа, от него е разбира се. Може ли така да се съмняваш..... Simple Smile) Simple Smile) Simple Smile)

# 499
Кометке аз не се учудвам на твоите ученици по скоро виждам как когато чивек не може да се изрази както трябва и може да се изложи без да знае. Но нали и ние сме били такива е не чак такива де ама почти. Леле като се сетя аз каква бях сега ми се иска пак да съм на тия години но с тоя акъл.

# 500
  • София
Добро ви утро въпреки че вече наближава обяд ама какво да с еправи аз съм така ту ранп ту късно както дойде норма не гоня

Много сте свежи тая сутрин всички браво на вас.

bganio браво супер си се подготвил днеска. САмо че на мене шамарите ми звучат като средство за съ6блазън не като шамар-а който обсъждахме сумати време тука по едно време.

Значи все пак съм била права че жените като удрят по-скоро хубаво им става на мъжете а не обратното така равнопоставеност си има даже и жена да те удари.  Joy Joy

Мъже какво да ги правиш.

Хайде лек ви ден на всички

Не трябва да се абсолютизират нещата, а и аз не исках да прозвучи това като садо-мазо, но така ми се видя на снимката, а пък в нашия случай на едногодишно въздържание шамарите вече започват да играят известна компенсираща роля. Някои с белезници, с камшици и други такива средства си служат, но нашите хора не са толкова извратени и шамарите им стигат за тая работа.

Ето тук още едно стихче за дългоочакваната среща в леглото утре.

Свиждане

Харун днеска рано стана
че на свиждане ще ходи
Но не при аблата Мецана
а пак сестра й да оплоди

Ще пробват двамата от раз
братче на Ямур да стане
Харун лети със пълна газ
Еда от поглед ще прихване

Тя чака го в чаршафи бели
Ухаеща на свойта кожа
В миг телата са се слели
В стружки цели са от ножа

Ще чакаме за резултата
с тест от близката аптека
благословен да е кревата
а Еда пак бременна, нека!

# 501
"Шамари" & "Свиждане" - Най хубавото нещо е сдобряването. Неуморим си Петко. Браво.

# 502
  • София
Кометке аз не се учудвам на твоите ученици по скоро виждам как когато чивек не може да се изрази както трябва и може да се изложи без да знае. Но нали и ние сме били такива е не чак такива де ама почти. Леле като се сетя аз каква бях сега ми се иска пак да съм на тия години но с тоя акъл.

Интересно желание - и аз искам да съм пак на тия години, но с тогавашния акъл. Каква толкова работа ми върши сегашният акъл и насъбрана от къде ли не мъдрост? Само пречат нещо да ме изненада и да се почувствам пак глупав, неопитен, наивен, даже смешен и т.н.

# 503
# 504
Ама то това си неправо ужасно за Еда значи чивек като се замисли два пъти и станало хубаво и два пъти след това бременна ужас просто.

# 505
Не трябва да се абсолютизират нещата, а и аз не исках да прозвучи това като садо-мазо, но така ми се видя на снимката, а пък в нашия случай на едногодишно въздържание шамарите вече започват да играят известна компенсираща роля. Някои с белезници, с камшици и други такива средства си служат, но нашите хора не са толкова извратени и шамарите им стигат за тая работа.
Ето тук още едно стихче за дългоочакваната среща в леглото утре.

Свиждане

Харун днеска рано стана
че на свиждане ще ходи
Но не при аблата Мецана
а пак сестра й да оплоди

Ще пробват двамата от раз
братче на Ямур да стане
Харун лети със пълна газ
Еда от поглед ще прихване

Тя чака го в чаршафи бели
Ухаеща на свойта кожа
В миг телата са се слели
В стружки цели са от ножа

Ще чакаме за резултата
с тест от близката аптека
благословен да е кревата
а Еда пак бременна, нека!

Бай Ганьо, много образно, браво! Представих си всяка твоя дума, която си написал, чудесно стихотворение. newsm51

# 506
Интересно желание - и аз искам да съм пак на тия години, но с тогавашния акъл. Каква толкова работа ми върши сегашният акъл и насъбрана от къде ли не мъдрост? Само пречат нещо да ме изненада и да се почувствам пак глупав, неопитен, наивен, даже смешен и т.н.

Ей, страшни сте! Дайте си данните да ви впиша в дневника на класа! Пък догодина - абитуриенти.

# 507
  • София
Ама то това си неправо ужасно за Еда значи чивек като се замисли два пъти и станало хубаво и два пъти след това бременна ужас просто.

Не е точно така. В първото ми творение днес се съдържа формулата - 2 разменени шамара = 1 нощ. Така че стават 3 пъти.  То и 2 от 3 пак си е висок рандеман, ама не е чак 100%

# 508
Благодаря ти, скъпа! Много нежна песен!

# 509
Това говори само за доброто качество на турските жени във фертилна възраст (е, не на всички, де)!  pregnant

Общи условия

Активация на акаунт