Незабравима-Unutulmaz тема42

• 28 865
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
Моя варянт: Бяхме на екскурзия  в Истанбул. Беше слънчев летен ден, едва понасяхме жегата. Не можехме да се насладим на красивия град. Изведнъж в центъра на Истанбул видяхме едно красиво момиче,което вървеше по тротоара, под силните струи на водата изливаща се от безбройно много маркучи. Под струите на водата попадна и едно чисто ново БМВ,което беше управлявано от един,много привлекателен мъж. Колата дали попадна в дупка или просто в някаква локва изпръска красивото момиче. Шофьорът спря, любезно се извини на момичето, като в главата му минаваха, какви ли не мисли. Но най натрапчива бе мисълта му,"хубаво започва сега, но на какви ли мъки ще ни подложат тези сценаристи. Но не се безпокой, каквото и да измислят зрителите ще се радват, ние с теб ще изпитаме удоволствието и болката на истинската любов, хиляди жени и мъже ще се влюбат в нас,но в крайна сметка нали за това сме тук да си изкараме хонорара."

Ето това е истинска пародия, тип Пълна лудница! smile3501 smile3501 smile3501

# 526
Моя варянт: Бяхме на екскурзия  в Истанбул. Беше слънчев летен ден, едва понасяхме жегата. Не можехме да се насладим на красивия град. Изведнъж в центъра на Истанбул видяхме едно красиво момиче,което вървеше по тротоара, под силните струи на водата изливаща се от безбройно много маркучи. Под струите на водата попадна и едно чисто ново БМВ,което беше управлявано от един,много привлекателен мъж. Колата дали попадна в дупка или просто в някаква локва изпръска красивото момиче. Шофьорът спря, любезно се извини на момичето, като в главата му минаваха, какви ли не мисли. Но най натрапчива бе мисълта му,"хубаво започва сега, но на какви ли мъки ще ни подложат тези сценаристи. Но не се безпокой, каквото и да измислят зрителите ще се радват, ние с теб ще изпитаме удоволствието и болката на истинската любов, хиляди жени и мъже ще се влюбат в нас,но в крайна сметка нали за това сме тук да си изкараме хонорара."

Филмът какво е, не е ли пълна лудница до сега?

Последна редакция: вт, 18 май 2010, 13:12 от bghelp

# 527
Ехе вече го почнахте значи тоя сценарийй не забравяйте бисерите че без тях няма да е толкова оригинално

# 528
Филмът какво е, не е ли пълна лудница до сега?
И то каква??? Та и нас повлече...  Rage

# 529
Ехе вече го почнахте значи тоя сценарийй не забравяйте бисерите че без тях няма да е толкова оригинално
Разбира се, скъпа, като му дойде времето ще ги включим.

# 530
Така. Изчетох всичко, което сте изписали и относно снощният фрагмет моето мнение е :десет минути кеф и трийсет серий рев.  newsm45

# 531
Така. Изчетох всичко, което сте изписали и относно снощният фрагмет моето мнение е :десет минути кеф и трийсет серий рев.  newsm45
Точно, кратко и ясно, присъщо само на шеф! Съгласна съм с теб! Дано поне последната серия да е поне 25 мин - кеф. Thinking

# 532
# 533
Браво, Карпатия, вече каквото и да кажа, ще звучи банално, но все пак... Възхищавам се на прекрасните ти умения. newsm51 smile3501 newsm10

# 534
Ще направя и на другото стихче, като продължение на това ,но по-късно., че имам работа в момента. Довечера ще съм на линия, така, че не спете ами за купон се пригответе  newsm67. Току виж и аз пропиша в рима. В другата тема снощи сложих всичко което съм правила, които иска да ги види. Ще ги препрочитаме, когато започнат да дават сериала по нова.   bouquet

# 535
Ще направя и на другото стихче, като продължение на това ,но по-късно., че имам работа в момента. Довечера ще съм на линия, така, че не спете ами за купон се пригответе  newsm67. Току виж и аз пропиша в рима. В другата тема снощи сложих всичко което съм правила, които иска да ги види. Ще ги препрочитаме, когато започнат да дават сериала по нова.   bouquet
За купон винаги готов! newsm10 newsm10 newsm10

# 536
Сега да ви кажа какво видях в снощният фрагмент:

ПЛАН

Мелда и Гюляй с пъклен план
това е ясно като на длан.
Аблата няма да даде развод,
по-точно ще си направи отвод.
Нека Харун и Еда живет отделно,
нека си изхвърлят боклука разделно,
нека се разхождат с детето по плажа,
но Мелда остава на Харун в антуража.
Може да коцука до него на един крак,
важното е, че все пак имат брак.
Ето че тя е пред харуновите врати пак,
гледа студено в очите своя истински враг,
а Еда мига като сърна със съжаление
и повтаря виновно "абла" с извинение.
Е, на такъв план е способна само гадина,
затова ще гледаме филма до Нова Година.
Дано тогава по снежна партина
Дядо Коледа докара шейната
на Харун и Еда пред вратата,
пък да извади от чувала, дето е сто оки
две чисто нови брачни халки !

# 537
Имам чувството, че ще посрещнем заедно Новата 2011 година!  smile3502

# 538
Сега да ви кажа какво видях в снощният фрагмент:

ПЛАН

Мелда и Гюляй с пъклен план
това е ясно като на длан.
Аблата няма да даде развод,
по-точно ще си направи отвод.
Нека Харун и Еда живет отделно,
нека си изхвърлят боклука разделно,
нека се разхождат с детето по плажа,
но Мелда остава на Харун в антуража.
Може да коцука до него на един крак,
важното е, че все пак имат брак.
Ето че тя е пред харуновите врати пак,
гледа студено в очите своя истински враг,
а Еда мига като сърна със съжаление
и повтаря виновно "абла" с извинение.
Е, на такъв план е способна само гадина,
затова ще гледаме филма до Нова Година.
Дано тогава по снежна партина
Дядо Коледа докара шейната
на Харун и Еда пред вратата,
пък да извади от чувала, дето е сто оки
две чисто нови брачни халки !

Тарабас, в поредното ти великолепно творение лъха единствено и само завиден оптимизъм! newsm51 newsm51 newsm51

# 539
  • София
Поредно браво на Гуфи, че такива хубави прави скромните ми творения. И браво на Бгхелп за нейния вариант на сценария. Но така като гледам все сме си в началото и около тази локва се въртим. Още малко ще викнем поп да я освети и вода да пием от нея. Така ако я караме, софийското метро ще стане по-бързо от нашия сценарий. Затова предлагам нов революционен подход при писането на сценарии, несрещан досега в световната практика и заимстван от десетилетните разкопки за нашето метро. Вие карате от началото,  а аз започвам от края с надеждата, че някой ден ще се срещнем някъде край Босфора. Но и да не се срещнем, няма страшно - ще имаме два сценария.

Общи условия

Активация на акаунт