Незабравима-Unutulmaz тема42

• 28 752
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Wink Sad Sad Здравейте и от мен,много сте забавни,а снимката на Серхан направо спира дъха newsm78 newsm78 newsm78

Tц,тц,тц.тц.... То очи, то поглед, то устни, то брадичка, то тяло, то какво ли не...Докторката го беше нарекла мъжка Афродита и има за какво.
Пропусна излъчване, обаяние, чар, сексапил, красота, омая, очарование, стойка, тестостерон, лудост.... Оооох, боже,боже!!! newsm74

# 616
Кометке,той не харесваше ли чернокоси и смугли?Тази нещо бозава ми се струва.
Да, де, точно такива, като мен с мойта визия! Тази блондинка не ми е по вкуса, нито пък по вкуса на Серхан! Пишем я загубена кауза!

# 617
Бгхелп, Харунски май не е излъгал Еда за кулинарните си способности! Ах, как искам да дойде и да ми сготви една пържолка на тиганче, като тази на Еда... newsm64
Всеки с мечтите си - аз пък искам спагети и готова супа "Маги", приготвени от Еда...
Да ти е сладко! Мен Харун ще ме нахрани по-добре!  food002

# 618
  • Варна
Кометке,той не харесваше ли чернокоси и смугли?Тази нещо бозава ми се струва.
Да, де, точно такива, като мен с мойта визия! Тази блондинка не ми е по вкуса, нито пък по вкуса на Серхан! Пишем я загубена кауза!
Чакай, чакай малко! Тая  smile3513 fight обаче що се отнася за блондинките- не бързай да ни отписваш! Има хляб в нас- нали знаеш- русо гладно няма! Току виж ми излязъл късмета! newsm17 newsm62

# 619
Като гледам и днес не сте скучали.Написали сте страхотни стихотворения ,измислили сте достоверни сценарии.
Браво,справили сте се чудесно!

Да нали чудесно сме се справили права си само дето моя сценарий някои от раз го игнорираха еххх ама аз на Серхан ще го покажа и без деколте и с деколте ако му го дам ще го приеме

# 620
И в нашия филм Петко да играе ролята на Харун, а две девойки от форума (по споразумение или чрез жребий) съответно Еда и Мелда.
В останалите мъжки роли пак форумки, преоблечени като мъже.
Аз бих приела ролята на Мелда, но ще бъда мнооогооо различна от нея!  newsm53 newsm03 Тежко му на Харун! smile3508

# 621
Чакай, чакай малко! Тая  smile3513 fight обаче що се отнася за блондинките- не бързай да ни отписваш! Има хляб в нас- нали знаеш- русо гладно няма! Току виж ми излязъл късмета! newsm17 newsm62
Ти не спадаш към блондинките от тази категория на снимката! Аз съм сигурна, че си много готина! Тази на снимката е невзрачна!
На Серханчо ще му е много интересно с нас двете - едната черна, другата русичка и зеленоока - няма да му е скучно! smile3503 smile3503 smile3503

# 622
Wink Sad Sad Здравейте и от мен,много сте забавни,а снимката на Серхан направо спира дъха newsm78 newsm78 newsm78

Tц,тц,тц.тц.... То очи, то поглед, то устни, то брадичка, то тяло, то какво ли не...Докторката го беше нарекла мъжка Афродита и има за какво.
Пропусна излъчване, обаяние, чар, сексапил, красота, омая, очарование, стойка, тестостерон, лудост.... Оооох, боже,боже!!! newsm74
С една дума мъжкар!

# 623
Здравейте, на всички и от мен!
От два дни само ви чета и трябва да ви кажа,че съм впечатлена от творческия потенциал, който се разгръща в тоя форум:то рими, то интерпретации, а сега и към сценаристиката сте се насочили и то много успешно! smile3501Браво ! newsm51
Guffi много точно попадение за'' Шамари'' smile3525
А  що се отнася за Серханчо- никакво разсеиване, очите на четири #Shockedче някоя кака веднага се настанява до него smile3516

# 624
... Мускулест, мил, обаятелен, неповторим, незабравим, привлекателен, нописуем, нежен, добър, галантен, благороден...МЕЧТА! Heart Eyes

# 625
  • Варна
... Мускулест, мил, обаятелен, неповторим, незабравим, привлекателен, нописуем, нежен, добър, галантен, благороден...МЕЧТА! Heart Eyes
newsm48 smile3508 smile3514 smile3521 newsm53 newsm10 newsm03 newsm17 newsm62

# 626
# 627
Да ви провокирам с още една снимка Joy Joy Joy

Ама къде го намират тия бе  ooooh! Човека не може един анцуг да си купи на спокойствие hahaha hahaha
А може и да чака Еда , която е в пробната- нали анцузите са и слабост.

Леле повече няма да ги пускам такива макар че има и още newsm25

# 628
Обаче с каквото и да е облечен всичко му мяза. Страшна работа начи. То фотогеничност ама извън пътя.

# 629
Леле повече няма да ги пускам такива макар че има и още .

А пускай ние трябва да сме в течение на всичко

Общи условия

Активация на акаунт