Незабравима-Unutulmaz тема42

• 28 717
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
аз докато е тука bganio да кажа че днеска ме отряза с сценария яко и да с еоплача ааааааа.

Каза че немало значение как и кой  бил напръскан а само че накрая било едно и също все в Ава свършвало ама аз не съм съгласна и си мисля че женската аудитория също нема да е щото за нас сценария Серхан да се преоблича в БМВ-то вместо Еда си е по доброто определено  smile3533

Така че версията си е добра и то яка и достатъчно готина, а това дали той ше играе ролята или пък харун д асе разберат по взаимно съгласие
ААА щом ще се съблича аз съм  newsm10 newsm10 newsm10
Ама ти си много смела бе мила. Още в първи епизод събличане-преобличане.  newsm44А  СЕМ-а къде го забрави? smile3503 newsm53

# 646
аз докато е тука bganio да кажа че днеска ме отряза с сценария яко и да с еоплача ааааааа.
Каза че немало значение как и кой  бил напръскан а само че накрая било едно и също все в Ава свършвало ама аз не съм съгласна и си мисля че женската аудитория също нема да е щото за нас сценария Серхан да се преоблича в БМВ-то вместо Еда си е по доброто определено  smile3533
Така че версията си е добра и то яка и достатъчно готина, а това дали той ше играе ролята или пък Серхан д а се разберат по взаимно съгласие
Дежавю, подкрепям те 100%, бих дала всичко, само да видя как Харун чисто мокър се преоблича на задната седалка на БМВ-то!  smile3508 smile3508

# 647

Момичета, очите на четири Shocked
Кометче, ти си по географията мила как ще коментираш релефните форми/нали сложихме червената точка след 22 часа е/
Тарабас newsm74
Оооооопссссс...... Ради, откъде ги извади тези нахълмени повърхности? smile3508  Лелеееее човека май е бил подложен на влиянието на външни сили, като например дефлация (което означава "издухвам", без да си мислите разни неща Naughty).
Тука определено не му се ходи за риба на Серханчоо     hahaha hahaha hahaha

# 648

Така че версията си е добра и то яка и достатъчно готина, а това дали той ше играе ролята или пък харун д асе разберат по взаимно съгласие
ААА щом ще се съблича аз съм  newsm10 newsm10 newsm10
Ама ти си много смела бе мила. Още в първи епизод събличане-преобличане.  newsm44А  СЕМ-а къде го забрави? smile3503 newsm53
Ама то това ще е ужжким на задната седалка и във БМВ-то ще са само Еда която ще кара естествено и режисьора никой друг какво толкова тя Еда ще кара  hahaha hahaha

# 649
Дани-то изчезна гръмна и нета като чу че Серхан ще се преоблича на задната седалка  hahaha

# 650
Дани-то изчезна гръмна и нета като чу че Серхан ще се преоблича на задната седалка  hahaha

A тука е на балкона .Сигурно точи вече ятаганите или стяга бухалките за новата конкурентка от снимката smile3540 smile3540  341uu  341uu

# 651
  • Варна
Дани-то изчезна гръмна и нета като чу че Серхан ще се преоблича на задната седалка  hahaha
Направо аз се разхвърчах като херувим от размечтаване! smile3535  И тоя сървър днеска smile3515 таман реша да пиша нещо и бум! Ще изтърва моя хубавелко за едното чудо с тоя сървър и някоя  afwitch току се намъкне до него. smile3513 smile3534 Аааааа! newsm66

# 652
Дани-то изчезна гръмна и нета като чу че Серхан ще се преоблича на задната седалка  hahaha
Направо аз се разхвърчах като херувим от размечтаване! smile3535  И тоя сървър днеска smile3515 таман реша да пиша нещо и бум! Ще изтърва моя хубавелко за едното чудо с тоя сървър и някоя  afwitch току се намъкне до него. smile3513 smile3534 Аааааа! newsm66
Споко тя ади-то ги прави тия снимки нали видя всеки може да го сложи до Серхан стига да иска

# 653

Предлагам тоалета на Еда/стига с тея жилетчици/па макар и шофьорка да е

# 654
А тая на снимката дето Ради-то я постна си мисля че я коментирахме веднъж че е някаква анестезиоложка била сигурно го е упоила щото като гледам как седи Серхан като колец изпънат странно сигурно е от анастезата реакция  hahaha hahaha

# 655
ХАЙДЕ ДОБЪР ДЕН И ОТ МЕН !   love001
Много работа, едва успях да ви настигна. Поздравления за поетите , за Гуфи, за всички които ми поднесохте толкова красота, докато ви изчета !  bowuu  bowuu  bowuu   bouquet   bouquet   bouquet
След всичко, което видях до тук и аз написах набързо едно стихче за вас, като поздрав в студения, мрачен ден

Снимки, снимки, снимки
и всичките все на Серхан.
На едни от тях замислен,
а на други е засмян.
Както и да е облечен
той за фенките си тук е вечен.
Ще му бъдат верни те
и през средващите векове.
Ако дойде пък при нас
ще го схрускаме завчас.
Може би затуй е свит
някъде там горе на балкона.
Сигурно, за да сме квит
тук намерил е заслона.
Хайде, стига бе човече,
слез при фенките си вече,
та да видят те на живо
колко тялото ти е красиво.
Поразмърдай си пакета,
повдигни си самолета,
приземи се тук при нас
да те гледаме в захлас.
Всички ще те носим на ръце,
с пухче ще ти веем във лице,
ще те галим със перце,
песни ще ти пеем от сърце!

Отговор от Харун

Хей момичета красиви и добрички,
благодарен съм ви аз на всички,
с радост всяка вечер от балкона,
наслаждавам ви се на маратона.

Колко хубави неща ми обещавате,
но ви моля на мен да не се надявате.
Първо аз съм скромен мюсюлманин,
на моята дъщеричка съм отдаден.

Второ имам си приятелка красива,
не желая неволно да я наранявам
че когато пийна за отмора малко аз,
щъркела се появява в този час.

Трето всичките сте интелигентни,
все чета  и не мога аз да избера,
сигурен съм,че неволно ще сгреша,
а съм баща и нямам право на това.

Но най сърдечно ви благодаря,
за любовта,с която ме дарявате,
за песните,с които ме поздравявате,
ще ви нося дълбоко в моето сърце.

А всяка сутрин за да мога да ви утеша,
ще ви изпращам червена розичка една,
нека тя да ви напомня за Незабравима
и за нейните герои Харун и Еда.

Момичета добър вечер. Много съм изненадана от вас. Вчера Харунчо ви отговори, а вие пак го задявате. Съжалете го моля ви.

# 656
Бгхелп ама Харунчо или Серханчо за да знаем кой точно единия ще го оставим на мира щом иска  hahaha hahaha hahaha

# 657

Не забравяйте "пакета" той е много важен атрибут на един мъж... hahaha

Последна редакция: вт, 18 май 2010, 23:09 от karpatiq

# 658
# 659
  • Варна
Споко тя ади-то ги прави тия снимки нали видя всеки може да го сложи до Серхан стига да иска
Ох, успокои ме! smile3503 Че нещо взех да се впрягам! smile3540

Общи условия

Активация на акаунт