Красивите турски актьори

• 211 058
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
много особенна харизма излъчват тези мъже,  особенно Сарухан Heart Eyes, аз колко пъти съм се сънувала с него, ооооохоооо    action032 Heart Eyes

# 31
Тинче,слънце,мерси за хубавата тема! newsm51

За мен положението е МУРАТ FOREVER!!!!!!   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 32
Моя втори братовчед от Враца много прилича на Демир/Мурат, само бенката я няма на лицето и е много срамлив по характер

# 33
Йозгюр Йозберк - възможно е да съм сбъркала името с ю-то

Истинско име: Мехмет Йозгюр Йозберк
Роден в: Истанбул
Дата на раждане: 6 септември 1974 г.

# 34
Тинче,
Браво за темичката. newsm51Но мила за Джансел не ти е вярна информацията,много нисък го изкара. newsm78Той е много по-висок.

# 35
  • София
Мерси, момичета!  bouquet  bouquet  bouquet
Роси, оправих Джансел. Да, де, ръста му оправих. hahaha hahaha hahaha

Сега ще добавя Йозгюр. Flutter Flutter

# 36
Тинче,
Благодаря ти много.
newsm20 newsm20З
Добре,че само ръста си му оправила newsm47
Знаеш,Джанселчо ми е слабост tooth tooth tooth

# 37
Серхан Яваш не е роден през 1982 година, а някъде 1974, 1973, 1972 /седемдесетте години/ не си спомням точно, но вижте темата за "Незабравима".

# 38
Аз давам глас за Къванч Татлъту, Мурат Йълдъръм, Серхан Яваш. Heart Eyes И тримата имат едни погледи.. Ох, майко!

p.s Поздравления за темата! Имаше нужда от такава. Да се съберат всички красавци на едно място. txtloves

Имаш право viola2003 .Да подмладили сте го Серханчо с 10 годинки. Роден е през 1972.

# 39
  • София
Съжалявам много за объркването. От сутринта само с актриси и актьори се занимавам, вече обърквам тук-там. Confused
Радвам се, че ви харесва темата! Hug Hug Hug

# 40
Да, Серхан Яваш е универсален боец: харесва се на жени от всички възрасти, дори и на баби.Стабилен, улегнал и с поглед от който ти се подкосяват краката.

# 41
Йълдъръмчо води в анкетата,тези негови погледи май хипнотизират. Heart Eyes

# 42

Това е моят избор! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 43
Аз имам само едно божество и то е Сарухан Хюнел.Ще обясня защо.Имам син на 31 г., който много прилича на него,с тази разлика,че е малко по-светъл,по-слаб и разбира се по млад и още по-хубав.
Иначе другите ми любимци са Халит,Мурат,Гьохкан, Кенан и  Джансел - по реда на излъчване на сериалите.

Последна редакция: нд, 16 май 2010, 18:06 от nikoleta_11

# 44
моят любимец го няма тук  Sad - той е от "дъждовно време" - сетихте ли се?

Общи условия

Активация на акаунт