Аси и Демир - Магията се повтаря - Тема 43

• 63 912
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Никога не съм влизала в темата на перлата.Та като влязох ,някой е сложил снимка на Мурат,а друг казва ,че снимката грози темата  newsm78
Милия Мурат къде ли му не завряха  красивата мутра  ooooh!

# 601
Хахаха, като не става с чувство, става с бутане.  ukliam1
И да, Туба наистина е дама, мнооого добре е сФнал разликите с другите жени наоколо си.

Катя, браво. smile3501 smile3501С бутане я , то виж Норгюлката каква дърта изглежда,боже сякаш се целува с баба си или по-скоро с дядо си,че нещо и на телосложение Н. ми го раздава по мъжки.Еййй, мъжка дама тая жена бреййй......
И като си помисля,че аз дето съм малко по-благосклонна към образа Ясемин, изпитвам таково чувство като я гледам,какво остава за другите......

# 602
Румънските фенове  са малко обидени, че Мурат споменал  в интервюто си, че Аси го дават в България, а за Румъния не споменал.... Crossing Arms ooooh! ooooh!

# 603
Румънските фенове  са малко обидени, че Мурат споменал  в интервюто си, че Аси го дават в България, а за Румъния не споменал.... Crossing Arms ooooh! ooooh!
[/quote
Е да ама те имат личен поздрав от тях.

# 604
Ще има ли превод на всички интервюта на М.Й.

# 605

Има превод от арабски на английски. Има ли желаещи за превод от английски? Мога да ги поставя на английски...

# 606
Момичета, здравейте!!
Честит празник и от мен!!  bouquet Hug
Имате ли представа къде изчезнаха Муратуба и Евич!!! newsm78
Не искам да си мисля лоши неща! Praynig

# 607
С тово гледане на Аси през половината ден,вече се обърквам.Изгледах серията по Диема с чувството ,че я повтарят  Laughing

Евич беше тук днеска,а Муратуба май отдавна го няма момичето  Thinking

# 608
  • София

Има превод от арабски на английски. Има ли желаещи за превод от английски? Мога да ги поставя на английски...

има ли превод на англ. на интервюто в Дубай???

# 609
Как съм забравила да гледам днешната сериа. Мислех,че е неделя,нали днас е празник.Лин,защо не ме подсети. Сега ще я гледам на видеото. Жалко,беше ми приятно винаги  да знам ,че заедно с мен пред екрана също така се вълнуват и преживяват  мойте съфорумки  тази прекрасна магия Аси.

# 610
  • София
аз я гледах, "да ги (овцете) пренесем на ръце ли"  hahaha

# 611

да . Искате ли ?

# 612
Рина не се мъчи да слагаш англииски суб защото пак повечето от нас няма да разберат нищо.  По добре е някои от момичетата които знаят англииски  първо да преведат и после да се сложат суб на самите клипове с интервюто.
Мъчех се да си спомня кое момиче беше преводач но не се сетих.

# 613
  • София

да . Искате ли ?

давай

# 614
Преведени са въпросите и отговорите- не е видео. Да дам ли текста?

Общи условия

Активация на акаунт