Аси и Демир - Магията се повтаря - Тема 43

• 63 923
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
  • София
ох, дайте да ги сравним тези целувки, че аз нещо не виждам целувка м/у Саваш и Ясемин, а някаква бутаница  newsm78

# 586
ох, дайте да ги сравним тези целувки, че аз нещо не виждам целувка м/у Саваш и Ясемин, а някаква бутаница  newsm78

Мишенце, това е така защото сме пристрастни Hug.... искаме да видим нещо дето го няма Joy... нашето мнение не е обективно.... Hug Peace

# 587
  • София
rina-rina,

добре чисто технически да ги сравним, да приемем, че е игра, М.Й. все пак като Саваш се предполага, че трябва да е по-опитен в целувките пред екран  newsm78

# 588
  • BG
rina-rina,

добре чисто технически да ги сравним, да приемем, че е игра, М.Й. все пак като Саваш се предполага, че трябва да е по-опитен в целувките пред екран  newsm78
чисто технически в ЛиН не знам как ги заснемат, но им излизат всичките бръчки наяве, едни синкаво -бледорозови ми изглеждат, направо зомбирани. А стрина как пристъпя от крак на крак, умирам от смях, ще целува ли някой, ще го бори ли не е ясно, к'во си бутат рамената там, абе голям смях,  ако има в Турция Златна малинка или нещо такова, обезателно трябва да я спечелят в категория най-неподходяща екранна двойка или най-безчувствени любовни сцени.

# 589
rina-rina,

Предполага се, че има по-голям опит, но и зрителите са го виждали как целува и затова сега искат пак да е професионалист, но в тази насока професионализма куца.... Чисто в технически аспект куца.... и извън техническия аспект - също....

# 590

Мурат: Разбира се, не, не мога да кажа Туба и аз сме най-красивите в Турция, но тя със сигурност е много красива дама Туба.

от едно от  интервютата му в Дубай 

# 591
  • София
rina-rina,

чисто технически в ЛиН не знам как ги заснемат, но им излизат всичките бръчки наяве, едни синкаво -бледорозови ми изглеждат, направо зомбирани. А стрина как пристъпя от крак на крак, умирам от смях, ще целува ли някой, ще го бори ли не е ясно, к'во си бутат рамената там, абе голям смях,  ако има в Турция Златна малинка или нещо такова, обезателно трябва да я спечелят в категория най-неподходяща екранна двойка или най-безчувствени любовни сцени.

и аз се чудя как защо са я пуснали тази сцена така, да я презаписват докато стане.

# 592

Ето тези клипчета пуснете в темата за Най-красива турска актриса.. Много ми се иска да видя коментара на една много запалена антифенка на Туба.  Може и в другата тема за Най-красив турски актьор. Гледам,че започнаха да качват  и клипове на своите любимци, не само  снимки

# 593
Хахаха, като не става с чувство, става с бутане.  ukliam1
И да, Туба наистина е дама, мнооого добре е сФнал разликите с другите жени наоколо си.

# 594
  • София
Хахаха, като не става с чувство, става с бутане.  ukliam1

еми то затова нищо не е станало според мен  newsm78

# 595
Ама нямало ли е режисьор при заснемането на тая сцена  newsm78 Да не са импровизирали двамата.Борба свободен стил.Я да се видят сите бръчки по шията на стрина  newsm78 Ама на нея и харесва,да знаете  Naughty След още две-три такива партньорки нашия ще намери начин как да ги целува със затворена уста,сигурна съм.

Може само да си мечтае за устните на Туба  Naughty ама нямаааа.

# 596
  • София
Ама нямало ли е режисьор при заснемането на тая сцена  newsm78 Да не са импровизирали двамата.Борба свободен стил.Я да се видят сите бръчки по шията на стрина  newsm78 Ама на нея и харесва,да знаете  Naughty След още две-три такива партньорки нашия ще намери начин как да ги целува със затворена уста,сигурна съм.

това ме разби  hahaha hahaha hahaha

# 597

това ме разби  hahaha hahaha hahaha
То си е  за разбиване #Crazy #Crazy #Crazy

# 598
  • BG
http://feetvid.blogspot.com/2010/05/tuba-buyukustun-topuklu-ayakkab-ve.html

Последна редакция: пн, 24 май 2010, 22:31 от нощен гост

# 599

Мурат: Разбира се, не, не мога да кажа Туба и аз сме най-красивите в Турция, но тя със сигурност е много красива дама Туба.

от едно от  интервютата му в Дубай  
Каква красота и излъчаване. Неповторима е.

Общи условия

Активация на акаунт