Аси и Демир - Магията се повтаря - Тема 43

• 63 907
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
  • BG

Взето от фейсбук, някой разбира ли го:

Tuba Büyüküstün ve Murat Yıldırım 21-22 Haziran tarihlerinden Dubai`ye gideceklermiş.

Според гугълчо Туба и Мурат ще бъдат в Дубай на 21-22 юли  Praynig Данооо
oтложено е за октомври доколкото съм чела, ако е същата новина

# 676
Малко смях от руски форум - план за неутрализиране на Бурчи. Grinning Уф, почти отвсякъде не я гледат с добро око, да не е човек на мястото и. Ама пък има Мурат! Peace

Цитат
Тубу надо привести, у Бурчин приступ бешенства будет, а мы с Биной ей валерьяночку подадим, смешав со снотворным.  надеюсь не отравим 

# 677

Tuba Büyüküstün ve Murat Yıldırım 21-22 Haziran tarihlerinden Dubai`ye gideceklermiş.

Според гугълчо Туба и Мурат ще бъдат в Дубай на 21-22 юли  Praynig Данооо

Ехааа, ако стане, ще бъде чудо! Peace Може и ние да си отговорим на някои въпроси тогава и да мирясаме най-накрая. hahaha

Ти Джей , точно така го усещам и аз!  bouquet
Дори да си отговорим на на въпросите няма да мирясаме ще намерим нещо друго да разнищваме Peace Peace Peace

# 678
# 679
# 680

Според гугълчо Туба и Мурат ще бъдат в Дубай на 21-22 юли  Praynig Данооо

Ехааа, ако стане, ще бъде чудо! Peace Може и ние да си отговорим на някои въпроси тогава и да мирясаме най-накрая. hahaha

Ти Джей , точно така го усещам и аз!  bouquet
Дори да си отговорим на на въпросите няма да мирясаме ще намерим нещо друго да разнищваме Peace Peace Peace

Като се обичат,да се вземат младите,та и ние да сме доволни! Joy
Имам чувството,че ако отидат заедно в Дубай,независимо дали през юли,октомври или другата година,нещата ще се случат от само-себе си!Огъня ще пламне изведнъж и няма да може да го угаси дори пожарникарката Бурчин със всичките пари на тате! Joy
Ще бъде като дълго подтискана обич,която най-сетне ще се разлее като буйна река!

# 681
Имам чувството,че умишлено избягват срещите си на разните там светски и кино-събития,че а се видяха,а изгоряха!"Далеч от очите-далеч от сърцето!"Може би така искат да забравят,но не може да бъде забравена голямата любов!А съм сигурна,че и за двамата е такава!Очите им го казват!А не да ни излизат с номера за професионализма,знаем ги тези трикове,да не сме вчерашни! Joy

# 682
Малко смях от руски форум - план за неутрализиране на Бурчи. Grinning Уф, почти отвсякъде не я гледат с добро око, да не е човек на мястото и. Ама пък има Мурат! Peace

Цитат
Тубу надо привести, у Бурчин приступ бешенства будет, а мы с Биной ей валерьяночку подадим, смешав со снотворным.  надеюсь не отравим

валерьяночку со снотворньим да подарят на Бурка,когато дойде време за пътуването в Дубай! Joy

# 683
Евич...тов чуство и тези мисли са и мои

# 684
Здравейте и от мен.Малко спам,но може и да не е спам.За тези които гледат и ЛиН.Излязла е 19 серия с превод . Линка е сложен в темата за ЛиН.

О,боже,само валериан ли ще й дават на крокито Бурчи, и сънотворни да добавят пак е слаб плана.Ще се наложи да използват любимия й алкохол,след внимателно проучване какво обича жената.Така де ,трябва да й се предложи нещо ,което не може да откаже.А тя май си има страст към алкохола.

Последна редакция: вт, 25 май 2010, 19:00 от nikoleta_11

# 685

И аз май с малко спам newsm78, но..........погледнете приятелката на Джансел.

# 686

И аз май с малко спам newsm78, но..........погледнете приятелката на Джансел.

#Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Ле-леее майко мила!!!!!!Ако беше на акъла на Бурчин,Бергюзар трябваше да виси барабар с количката на снимачната площадка!

# 687

Ле-леее майко мила!!!!!!Ако беше на акъла на Бурчин,Бергюзар трябваше да виси барабар с количката на снимачната площадка!

Все си мисля, че са като северния и южния полюс, едва ли Берг ще създава проблеми като Бурчи и  да докарва до припадъци колежките си. Peace

# 688

Все си мисля, че са като северния и южния полюс, едва ли Берг ще създава проблеми като Бурчи и  да докарва до припадъци колежките си. Peace

Бергюзар е жена с класа.Тя никога няма да изпадне до такова ниво каквото си позволи Бурка!

Ако си бе седяла мирно в къщи Бурчинката сега нямаше да я разтягат по форумите и да и подаряват валериян със сънотворни и алкохол!Този гаф,тази ИЗЛАГАЦИЯ и струваха прескъпо!Питам се дали го осъзнава!Всичко тръгна от статията на фен,в която се разказваше как се е изсипала с родата да дебне мъжО си и да раздава акъли!Да би мирно седяло,не би се В чудо видяло!

# 689

Привет! Какво става? Против Б....н се подготвя международен заговор- сънотворни, алкохол!!!! newsm78 newsm78 newsm78

Мурат да му мисли.....

Общи условия

Активация на акаунт