Отговори
# 120
  • София
Джулке, нямам вече, пък и не ми беше любимец, за разлика от другите две  hahaha!
Леле, гледам един тест на моя по БЕЛ - на три места в диктовка е написал мраФка  ooooh!!!!

# 121
# 122
 Момичетаа, аз сколасах да седна да ви пиша... тези два дни по задачи и нямам никакво време почти.
 Искам да ви кажа, че се чувствам много гадно... Знам, че Жу ще ме разбере и вътрешно знае, че не съм аз, но днес някой пак е писал май от моя скайп на Жу..... /уффффф, б...и изречението стана  Rolling Eyes ама нещо не мога да се съсредоточа/.  Обидата наистина е сериозна, при положение, че с нея не се познаваме лично. Смених веднага паролата на скайпа и пощата, но стореното - сторено... Чувствам се наистина злее  Sad

Поли, страхотни снимчици. Голями сладури сте. А само да те попитам, нали т'ва младичкото, русото си ти на две от снимките?

Реа от де ги измъкна тия компромати?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 123
  • И аз не знам къде...
Аз от дъжд на вятър се вясвам  Embarassed, ама да ви почерпя преди да да е минал денят за черпене  Laughing!

Малкото ми съкровище стана на 2 години  Heart Eyes!
Ето ни и нас!

Няма да обещавам да се вясвам по-често, но ще се постарая  Peace!
 Heart Eyes

# 124
Дариии, да ти е живо и здраво момченцето. Много щастие, късмет, много, много да те слуша, безгрижно детство му желая и безброй незабравими и усмихнати мигове!

# 125
Дари, ама и ти си мацка и половина  Peace! А дребния е страхотен сладур  Hug!
Да ти е живо и здраво порасналото момченце   bouquet! Много весели игри и безгрижно детство му желая!
Норче, уби ме с тая игуана. Явно са били голям хит преди време във Варна, щото и девера на братовчедка ми гледаше такава гадина. Аз не бих издържала такова люспесто у дома  Sick.
Джулкейййййй, веч и такъв добитък ли возите  Mr. Green?

# 126
Дари, да ти е живо и здраво детенце Hug! Щастливо и безгрижно детство му пожелавам  bouquet!
Много сте сладки Hug! Вясвай се по-често.

........нали т'ва младичкото, русото си ти на две от снимките?

Ъхъм Crazy. Божеееее, толкоз комплименти на куп ми направихте днес Crazy! Обичам ви, ей Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.

Ренка, абе я да те питам нещо Rolling Eyes. Боилчо на кой е такъв русичък newsm78? Да са ти живи и здрави, ама са страхотни красавци и двамата Peace.

Аз пък правих баница посред нощите ooooh! /Джулкееее, не си сама #Crazy/. Че и имах компания - Ник. Днес вече му тръгнаха и сополи и му пречат. Confused Опекохме баницата, и заспа преди млако. Та се чудя дали да не перна едно парче ooooh!........................

# 127
Дарии, да ти е живо и здраво момченцето! Голям и силен мъж да стане!  Hug Голям купон е било при вас  Party

Реа, направо ме шашна с тази игуана, ама къде стоеше туй чудовище? То цяла стая трябва да му отдели човек  Thinking
Представям си, как посред нощ ставам в хола и 2 студени очи ме гледат  Shocked

Поли, много готини дечицата, а Ник сякаш с дни расте... Много любяща и лъчезарна кака  Hug А мама наистина е като ученичка! Не знам защо, но въпреки че знам че си руса (сега) като си общувам с тебе все си те представям брянетка.
Бързо оздравяване на Ник-чо! Започна ли го Суметролина? Слагам в нослето сребърна вода или Низита (лимон. масло) - кремче, много добре действа на нощните сополи и ги изсушава. Може би понеже капките след 1/2 час са изтекли, а кремчето доста по-бавно се размеква.

# 128
  • София
Добро утро, прекрасни!
Гери, Hug!
Дари, жив и здрав да е малкият ти юнак! Много да ви радва, пък вие много да го слушате  Flutter   bouquet!
Миленче, и аз я знам Поли, че е руса и всеки път се изненадвам, сякаш я виждам за първи път  Grinning. Сигурно, защото децата са по-тъмнички. Направи ми впечатление, че Ник сякаш започва да става едно по-мургаво твое копие, Пол  Heart Eyes.

# 129
Добро утро Hug!

.....Не знам защо, но въпреки че знам че си руса (сега) като си общувам с тебе все си те представям брюнетка.....

Предполагам защото изглеждам умно като пиша, пък като ме видиш, не съм чак толкоз hahaha Joy

Венче, въпреки упоритите ми напъни да го мажа дребния с анти-загарящи кремове, боята избива бре ooooh!. Ген и това е Crazy. Иначе за копието не знам. Прилича досущ на баща си, като го гледам на една стара снимка ooooh!. Е, вярно, малко по-красив, ама то това е от мене hahaha Crazy

Миленче, знам я Низита-та, даже имах, обаче може да съм я изхвърлила newsm78. Суметролима го давам, не знам дали има подобрение. В петък сме на плеглед.

Тук времето е супер мрачно, сигурно ще завали #Cussing out.

# 130
  • София
Предполагам защото изглеждам умно като пиша, пък като ме видиш, не съм чак толкоз hahaha Joy
Joy  Joy  Joy

# 131
Joy  Joy  Joy

Радвам се, че те развеселих, мила моя, рано сутринта Mr. Green.

Алооо, госта, слез да кажеш добро утро Wink.

# 132
  • София
Много, Пол, още се смея  Joy  Hug!

Хора, трябва да ми дойде и съм пощурЕла - от два дни ям основно цели кофички с течен шоколад  Crazy!

# 133
Кат' каза цикъл, Венче, да ви питам, водите ли си календарчета Rolling Eyes? Аз - да, обаче напоследък забравям ooooh!. И сега честно казано не знам кога да чакам Thinking.

# 134
  • София
Преди водех редовно, обаче сега не, щото нали антищъркелина ме вкарва в абсолютен ред по въпроса.

Общи условия

Активация на акаунт