Отговори
# 105
....Я ги вижте мойте хубавци...

Мдаааа Thinking. Помня го и т'ва време, га ходехме по потници и шорти newsm78. Не беше много отдавна май newsm78. В петък hahaha Joy ooooh! ooooh! ooooh!
Писна ми от това ненормалното време Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms.

# 106
Малко обещани снимки, за който му се гледа Crazy.

Къде сте всички Thinking?

# 107
Пол,хубави снимки  Peace
Аз гледах "Клетва" досега  Rolling Eyes

# 108
Poli, сложи снимката с целувката. Много са сладички двамата  Hug! Снимката с огормното куче ми е много смешна. Ник е направил такава муцунка  Mr. Green.
Дворчето ви е много хубаво направено. Лампите покрай пътеката, цветенцата - супер!
Малииии, сега видях колата. Тя баш от страната на Даянка е ударена. Ужас, ужас  ooooh!!

# 109
Мерси, момичета Hug!
Аз що мисля, че я слагах тая снимка newsm78.
Колата - да, жалка история беше Confused.
Поне се оттървахме от нея.

# 110
Разгледах с голям интерес снимките. Ник е голям пич един такъв сериозен и важен, голям бонбон, а Даянка си личи , че е мн добро дете, мн миличка изглежда и добра . Сега въпреки , че в боята нямате нищо общо сякаш прилича на теб , незнам де..........то на живо може и да не е така, ама сега така мисля. Като гледам нямате нужда от дом любимец щото си имате ротвайлер голям. Лампите са чудо, ще можеш да се прибираш посред нощите без проблем  Wink баща ми мре за такива лампи и смятам ако успея да намеря евтинки да му купя като ходим до Вд. Иначе не си се похвалвала, че китки садиш - ще искам снимки като стане градината пълна. А за колата - кво да кажа..........лоша работа, ама забравена. ААА исках да кажа , че хич не приличаш на мрънкало на снимките, приличаш на кака на Даянка и на Ник  Hug ААААААААА сетих се и др. видях часовниците - мн са хубави и интересни, и аз предимно за бижу ги ползвам........др. др. ако се сетя ще пише.  Heart Eyes

# 111
  • София
Поли, много си нежничка и финна  Peace! Децата са страшно порастнали  ooooh!! Даянка е като една истинска госпожица на снимката със синята шапка  Heart Eyes.

Ренка, моя Убавец е трети клас, но от първи винаги правят изходящи нива в края на годината и входящи нива в началото. Ти сигурно имаш предвид външното оценяване, което им организираха от четвърти клас нататък.

Ей сега се прибирам от родителска. Г-жата доволна, даже им пуснала теста на четвъртокласниците, който се падна тази година и каза, че голяма част от децата са го покрили, при това много успешно. Аз имах подозрения, че моя си е спестил едно изпитване по ЧиО за петица, е, оказах се права. Навил се е съвсем доброволно на четворка за годината! Яд ме е, защото беше учил, чак му се чудя на акъла и на мързела  Crossing Arms!

Жу, ако Васето е с оформена оценка по предмета, не вярвам да е голямо чудо, ако не иде утре за теста, ама ти си питай госпожата, де.

# 112
Мнооо яко това, разгледайте ( надолу- нагоре със стрелката )  Mr. Green

http://vitaslim.bg/information/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0 … -%D1%81-photoshop

# 113
Норче, освен ротвайлера, може би не си видяла, че имаме и папагали Crazy. Убиха се да се целуват, ама май не съм уцелила точната снимка Crazy. За каката - мерси Crazy. За Даянка - на живо като се видим ще видиш, че е одрала кожата на баща си Wink. За лампите - ако имаш наблизо Практикер или Бриколаж, бягай бързо натам. Има постоянно промоции напоследък и са по 2.50 някъде бройката. За китките съм споменавала, ама не си обърнала внимание. Последните две-три години нямах никакво желание да се занимавам с тях, защото свеки, лека и пръст, все ме изпреварваше ooooh! и аз се дразнех много Close. Но минали работи. Сега пак ми дойде мерака, съвсем отскоро Rolling Eyes. По-нататък ще снимам пак.

Венче, големи комплименти и от тебе Crazy, мерси Heart Eyes.
Направо ме засрамихте бре Crazy

Норче, тези малко са се поуляли с шопа Crazy. Дебели ги възприемам, обаче анорексични - нееееее ooooh!.

# 114
Норче, освен ротвайлера, може би не си видяла, че имаме и папагали Crazy.

Пол аз освен кучета други дом. любимци не признавам затова не съм ги видяла папУгайе, шегувам се де..........

Знаете ли , че съм гледала у дома: игуана, беше като гущерче, а после стана 2 метрова игуана  Grinning

# 115
Аууу, Полке, ш'тъ урочасам!  ooooh!
Пу- пу- пу!
Мноу си убава, бе, моме!
   bouquet Hug

# 116
  • София
Аз освен син и съпруг, други домашни добитъци нЕмам  Crossing Arms!

Знаете ли , че съм гледала у дома: игуана, беше като гущерче, а после стана 2 метрова игуана  Grinning
Въх, тва направо крокодил, бре!? Сигурна ли си, че е било игуана  Joy!

# 117
Вени то опашката и мн дълга иначе тялото не беше кой знае кво дебело, някой ден ще ви разкажа за нея . Имам само хартиени снимки, може да се помъча да снимам с фотото харт. снимки и да ви я покажа - казваше се Тофи ( тъкмо тогава излязаха шок. бонбони Тофи )

# 118
Норче, верно ли игуаната стана два метра Shocked? Малеее, къде я гледахте тая твар #Crazy? Аз не обичам земноводни Sick.
Иначе сме гледали костенурки, котки, рибки, хамстери newsm78. Всичко умрЕ ooooh!. Май само рибите харизахме на нашите newsm78.

Джулке, нИ мЪ урочасвай, сакън ooooh!.
 hahaha Hug Hug Hug

# 119
Аз освен син и съпруг, други домашни добитъци нЕмам  Crossing Arms!

Я не лъжи!
Имаш и едно сгазено в камерата!
  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт